Afspraak maken kan erg makkelijk online. Snelle reactie en bevestiging van de huur. De bus werft keurig schoon en stofvrij afgeleverd. Kortom is dit bedrijf een echte aanrader.
Bellen en geregeld, snelle en duidelijke service. Auto staat klaar en gaan.
Ik had afgelopen zaterdag nog ad hoc een busje nodig en ben direct prima geholpen door auto hoppen
Was snel geholpen en ging alles soepel Zeker een aanrader
Op de afgesproken tijd werd ik vriendelijk ontvangen. Na een korte uitleg en de papierwinkel werd ik naar de auto begeleid en daar werden de kleine beschadigingen die op de auto zaten nog even aangewezen. Met een vriendelijke groet kon ik toen vertrekken.
Prima bus en hulpmiddelen
Ik loop regelmatig een rondje en kom dan door Teylingen (Voorhout) langs Autohopper Van Steyn. Toen mijn dochter ging verhuizen en ik een grote bestelbus (20 m3) zou regelen was de keus snel gemaakt. Aan de telefoon direct alle prijzen zonder poespas. Mooie bus die prima reed al is het verbruik van 1:8 aan de stevige kant. Aan de balie wederom heldere uitleg die eigenlijk bevestiging van telefoongesprek was en prima uitleg van de auto. En wat een ruimte in die bus. En de hydraulische klep is dan zo lekker makkelijk. 's Avonds weer ingeleverd en sleutel in sleutelkluis. Dag later eindafrekening en ook hier bleef de poespas achterwege. Volgens afspraak werd borg terug gestort. Chris, bedankt voor de prima service.
Harold Arendsen 's-Heerenberg Top bedrijf goede service
Goede geregeld, snel en makkelijk een bus huren en inleveren.
Duidelijke plannings en betalingsafspraak en een uitstekende uitleg over de bus incl laadklep
De bus zag er goed uit en was lekker ruim van binnen. Alles kon erin. Mooie bus, hij reed prima! Aanrader!
De reservering in Hapert liep naar tevredenheid. Snelle service, nette/schone wagen en prettige communicatie
Wij zijn prima en vlot geholpen. Prima wagen gekregen.
Ik zal se volgende keer weer bij autohopper locatie Elst mijn auto huren. Ik ben prettig geholpen/ontvangen. Mvg, James Shamoun
Op alle fronten voldeed het aan de verwachtingen.
Alles was perfect geregeld; reserveren was eenvoudig, snelle follow up, ophalen ging vlot, auto zag er keurig uit. In één woord: prima ervaring. Autohopper Amsterdam-Noord: zéker een aanrader
Alles snel geregeld, prima bus, super service. Ik beveel het aan iedereen aan! Steven
Super makkelijk online een verhuisbus geregeld. Vriendelijk geholpen en super nette bus.
Snel en accuraat geregeld. Doen niet moeilijk als je de auto iets later wilt inleveren. Auto zag er top uit en had voldoende volume om verhuizing mee uit te voeren. Reed prima, zonder haperingen (ook met de vele sneeuwbuien geen moment onveilig gevoeld). Volgende keer kom ik weer bij jullie!!
Heb een dag een busje gehuurd voor een verhuizing. Bus was ernstig beschadigd n.a.v. een schade door de vorige huurder, maar dit werd bij het begin al duidelijk gemaakt en stond ook netjes op het formulier. Service was inderdaad no-nonsense en lekker vlot. Ben erg tevreden. Enige kleine min-puntje (daarom geen 10): tank bleek ongeveer 90-95% vol te zijn terwijl er op het formulier stond dat 'ie wel vol was. Pas toen ik 'm zelf aftankte zag ik dat er blijkbaar meer in de tank kon dan toen ik de bus ophaalde. Borg werd supersnel teruggestort. Super service.
Goede service weer van Autohopper. smorgens om 8 uur stond de bakwagen gereed en ik mocht m zelfs later terug brengen dan gepland, dan gooi je gewoon de sleutels in de brievenbus. Dus ideaal geregeld. En zijn nog goedkoop ook.
Heldere afspraken die nagekomen worden, vanaf het begin tot het eind goed geregeld.
Gewoon bellen als klant die voor 2e keer huurt. Ze hadden alles nog van me. Dus eenvoudig tekenen en wegrijden. Heerlijk bedrijf met goede wagens en no-nonsense service
Ik moest wel een tijdje op mijn beurt wachten maar omdat het mijn eerste keer was bij autohouder viel het mij op hoe druk het eigenlijk was voor een maandag ochtend. Als het druk moest het bijna wel een goede zaak zijn, en na de huur periode afliep moet ook ik concluderen dat het een goede zaak is!
Door vergissing onzerzijds, moesten we op korte termijn een verhuiswagen regelen. Na prettig telefonisch contact konden we gelukkig een vrachtwagen met laadklep huren, deze 's ochtends opgehaald. Alles verliep vlotjes, behulpzame medewerkers, goede communicatie. ´s Avonds vrachtwagen teruggebracht, en netjes waarborgsom op tijd terug betaald. Kortom: prima service
Boogschutterstraat 1-43
7324 AE Apeldoorn