Auto was er op de afgesproken tijd en de betaalde borg was keurig weer op mujn rekening gestort.
Wij konden de bus al een avond van tevoren op halen, er is goed overleg met ons geweest. Afhandeling en uitleg voor de bus was zeer vriendelijk en vlot. Bus zag er schoon en netjes uit. Wij waren zeer tevreden!
Het reserveren van het voertuig was snel geregeld. Telefonisch een aanpassing gedaan aan de reservering, deze werd direct naar wens doorgevoerd. Het ophalen en afleveren van het vrachtwagentje was super geregeld. Een volgende keer zal ik hier zeker weer gebruik van maken. Tip: ga je verhuizen, neem het verhuispakket erbij dit is erg handig en er wordt niet bezuinigd op het aantal dekens en spanbanden.
Zeer goede service en klantvriendelijkheid. Bestelbus in perfecte staat.
Geheel onverwacht hadden we een auto nodig. Na één telefoontje was het geregeld en konden we meteen een auto ophalen. We zijn super tevreden.
Keurig geholpen door vriendelijke mensen. Nette auto ook. Wel onduidelijk waar de sleutel retour moest.
Mooie wagen kan veel in en rijd heerlijk
Pluspunten: - fijne ontvangst - professioneel en gezellig geholpen - auto in goed onderhoud Minpunten: - zwaar beladen wel een wat zachtere band. - openingstijden vestiging wijken af met orderbevestiging.
De medewerkers van het verhuurbedrijf waren zo vriendelijk en dachten met mij mee. Zelden zo prettig behandeld bij een autoverhuurbedrijf. Ik werd gebeld toen de verhuiswagen was ingeleverd, zodat ik hem al eerder op kon halen. Nogmaals veel dank!
Het is afdeling Etten Leur. Deze staat nog niet in de voorkeuze!
Prettig, goed, duidelijk, vriendelijk.
Na een online reservering (werkt super) werd snel telefonisch contact opgenomen met mij. De gewenste wagen was niet beschikbaar maar er is gelijk gekeken naar evt. alternatief. Het is vervolgens allemal gelukt, dankzij een klantgerichte, zakelijke en transparante dienstverlening! Ik ben dan ook uiterst tevreden hierover!
We kregen een bijna gloednieuwe verhuisbus mee. De bus met laadklep was ideaal voor een verhuizing! Helaas was de vorige huurder te laat met inleveren, en moest ik dus drie kwartier wachten voor ik de bus mee kon krijgen. In die tijd kreeg ik gelukkig wat koffie, maar dit is natuurljk niet handig tijdens een druk verhuisweekend.
Wij zijn goed geholpen. Alles van te voren duidelijk uitgelegd, inclusief alle bestaande schades aan de auto en de gang van zaken na het terugbrengen. Fijne auto om mee te rijden.
Zeer prettige ervaring. Bus was schoon en reed goed. Fijn om alles te verhuizen! Eindelijk geen stress ervaren, dat konden we wel gebruiken na alle tegenslagen van de afgelopen tijd.
Snel geholpen, bus was prima, afhandeling na terugbrengen ging ook snel.
Het uitzoeken van de auto via de site was erg makkelijk, na de keuze gemaakt te hebben direct aan te vragen, duidelijke offerte. Na offerte aanvraag snel (binnen paar uur) de definitieve bevestiging in de mail en een telefoontje om de afspraak jog even te bevestigen. Aangekomen bij de ophaal locatie is het gelijk duidelijk waar je moet zien, papieren afhandeling ging ook vlot. Goede uitleg bij de auto. Netjes alle schades van de bus die reeds aanwezig waren vastgelegd. Bij inlevering wederom rondje om de auto (natuurlijk geen schade door mij) auto was netjes afgetankt. Sleutels ingenomen en klaar! Binnen een paar minuten de definitieve factuur in de mail en de melding dat de borg terug naar de rekening gaat. Top!
Ben zeer tevreden. Goede en zo goed als nieuwe 6m3 bus gehuurt. Deze hadden ze niet in Venray, hebben ze van een ander filiaal laten komen. Super vriendelijk en heel goed geholpen. Goede prijs kwaliteit.
We hebben de verhuiswagen met laadklep gehuurd inclusief verhuisset met dekens, steekwagen enz. Vrij nieuwe bus, super laadklep, inhoud groot genoeg om in één keer de inhoud van een rijtjeshuis te verplaatsen. Aardige, nette ontvangst en rustige uitleg! Top!!
Komen hun afspraken na en bij wijziging van het huurcontract wordt dit super goed geregeld. Auto in goede conditie en keurig netjes schoongemaakt.
Ze denken mee, bedenken oplossingen, en voeren het uit. Ik kan niets anders dan de maximale score te geven. Heb gewoon niets op te merken, behalve dan ‘zo door blijven gaan’ We weten in ieder geval waar we de volgende keer gaan huren.
Prima service. Alles was duidelijk! Echt een aanrader.
Bestelbus aangevraagd en deze zonder problemen opgehaald en weer teruggebracht na een dag verhuizen. Het duurde even voor ik bevestiging kreeg van m'n aanvraag maar het was ongelooflijk druk (waarschijnlijk ivm aangescherpte de coronamaatregelen) dus dat was begrijpelijk en daar werd goed mee omgegaan met duidelijke communicatie.
Ze hebben hun auto,s goed onderhouden en genoeg dekens Om je spullen te beschermen tegen beschadigen.
Boogschutterstraat 1-43
7324 AE Apeldoorn