Nette bus, goede service en prettige klantvriendelijke benadering.
Hele goede service en klantvriendelijkheid
Goede en vlotte service, nette auto's, vriendelijk en behulpzaam.
Van begin tot eind: zeer vriendelijke benadering, prima communicatie en een huurperiode die gratis verlengd werd! De bus was goed en makkelijk te besturen. Kortom: we raden Autohopper van harte aan!
Alles was goed
Autobus gehuurd in verband met verhuizing tegen een goede prijs. Eigenaar is zeer flexibel met ophalen en afleveren.
Medewerker kwam speciaal naar de vestiging om de auto uit te geven. Vooraf samen grondige inspectie uitgevoerd. Afrekening na afloop netjes verzorgd.
Bus online gereserveerd. Bij ophalen stond de bus warm te draaien en konden we zo onderweg. Bij terugbrengen wederom vriendelijk ontvangen. Ook factuur was snel geregeld en afgehandeld ivm borg. Goeie ervaring en zeer aan te raden!
Nette bus meegekregen. Vriendelijk en kundige medewerkster. Hier huren wij de volgende keer weer
uitstekende bus gehuurd. Adequate en snelle service, informatie en instructie. Komen hier zeker terug
Werd erg vriendelijk geholpen. Wagen was netjes en zoals beschreven en het verhuispakket was erg handig.
De titel zegt genoeg
Ik had een bus gehuurd voor m’n verhuizing en dit was met een paar klikken geregeld. Bij ophalen alleen nog even een krabbel zetten en ik kon al wegrijden. Bus was netjes en had geen gebreken. Ook het verhuis pakket was erg handig om alles zonder schade te vervoeren. Kortom succesvolle verhuizing en ik zou zo weer een bus huren bij Autohopper.
Was met mijn dochter van 10 de verhuisbus ophalen. Het was voor haar een groot avontuur. Verhuizen met een grote goede bus met laadklep van Autohopper Puttershoek was nu een koud kunstje. Alleen wat spierpijn van het sjouwen van spullen.
Mooie schone auto gehuurd. Snelle afwikkeling. Zeer tevreden.
Ik was de gelukkige winnaar van de PROMO auto! Ik mocht er twee weken in rijden: GRATIS. Wat een feest. Alles was goed geregeld. Goede uitleg gekregen en de service is top. Ik raad iedereen aan om naar autohopper te gaan.
Goed en netjes geholpen.
Voor de verhuizing een bakwagen met laadklep gehuurd. Prima bus. Service van Abbink Autoverhuur is super. Echt een aanrader.
Ik ben snel en vriendelijk geholpen. De gehuurde bus voldeed aan alle verwachtingen en was super schoon en netjes.
Autohopper heeft me uitstekend geholpen en vooral laten zien dat ze flexibel zijn. Dat verdient een pluim. Bovendien was de gehuurde bus in prima conditie.
Zeer vriendelijk personeel, denkt met je mee, voortreffelijke service!!
Het huren van een verhuisauto is zeer soepel verlopen. Er werd voor een ‘ hondje ‘ gezorgd en we kregen spanners mee. De afrekening verliep prima. Na een dag de borg retour gekregen. Een adres om te onthouden.
Prima geregeld!
Mijn dochter verhuisd alles paste er makkelijk in laadklep is ook ideaal gewoon en goed
Alleen maar lof
Boogschutterstraat 1-43