Makkelijk te regelen, prima voertuig

Eenvoudig te reserveren. Een beetje onhandig dat er op moment van ophalen niemand aanwezig was, ondanks reservering en bevestiging beiden 0900 uur 's morgens aangaven.

• Vestiging: Goes
  • Communicatie

Service "een tien met een griffel!".

Ik had met spoed een auto nodig, dit kon ik direct huren bij autohopper Kroon in Ede. Perfect !!!

Van ongemak naar gemak

Fijn dat men voor een paar centen mobiel kan zijn auto hopper Garage Mido Doetinchem heeft echt hart voor zijn klanten Mocht zelfs een naar benzine stinkende scooter helemaal onder sneeuw 2 dagen in hun showroom Parkeren Top daar ga ik dus vaker naar toe als ik een auto nodig heb

• Vestiging: Doetinchem

alles super geregeld

auto reed super. enige min punt was dat de vorige huurder hem niet helemaal had vol getankt

• Vestiging: Huizen

• Vestiging: Vlaardingen
  • Communicatie

Snel geregeld, fijne communicatie.

• Vestiging: Puttershoek
  • Communicatie

Wij hebben hier een busje gehuurd, en wat een ontzettend vriendelijke man werkt hier. Wij hebben alleen met Erik gesproken, maar als de rest net zo is als hij, weet ik zeker dat iedereen daar top is. Je wordt netjes te woord gestaan, geen onverwachte kosten (alles wordt van te voren besproken), eventuele schade die al op de auto zit wordt van te voren genoteerd, je krijgt duidelijke uitleg en eventuele vragen beantwoord hij met veel plezier.

• Vestiging: Zwolle
  • Communicatie

Goede bus en goede service tegen een prima prijs

De bus was kwalitatief heel goed en veilig, wat met code oranje wegens sneeuw extra belangrijk was. Service was aardig en flexibel. En de prijs voor dit alles was prima. Aanrader!

• Vestiging: Hilversum
  • Communicatie

Goede prijs maar slechte service

Wij hebben voor één dag een bus gehuurd tegen een schappelijke prijs. De bus was in goede staat en reed prima. Echter de service was echt slecht. Op de website waar wij de bus hebben gehuurd is te vinden dat je de borg door middel van een pinbetaling moet voldoen, en dat deze DIRECT naar je wordt teruggeboekt op het moment dat je de bus weer terugbrengt. Wij hebben de bus op zaterdag gehuurd en er werd ons direct al verteld dat meneer verder niet aanwezig zou zijn. de Bus moesten we na gebruik maar terugzetten en de sleutel in een beveiligde brievenbus stoppen. Aangezien meneer aan gaf er niet te zijn hebben wij gebeld met de vraag hoe dat dan zat met de borg. Meneer gaf echter direct al aan dat hij een opdracht had aangemaakt voor het terugbetalen van de borg op maandag. Dit is niet zoals het vermeld staat op de website, en dit hebben wij ook aangegeven. Kon meneer niks aan doen zei hij, want de opdracht was al aangemaakt. Een opdracht kun je overigens altijd terughalen uit het systeem, of aanpassen maar dat is schijnbaar teveel moeite. Vanochtend aan het eind van de ochtend hebben wij meneer gebeld waar ons geld bleef. Hierop antwoordde hij dat we het vanavond of morgen zouden hebben, dat hij dit zaterdag ook had aangegeven. Echter heeft hij dit niet tegen ons gezegd. Bovendien is een overboeking binnen een minuut gedaan, daar is geen hele dag voor nodig. Uiteindelijk stond het geld er vanmiddag na 14:00 uur pas op. Naar mijn idee doet meneer dit zodat hij extra rente kan vangen. Prima als je dat wilt doen, maar geef dan niet op de website aan dat je de borg direct terugkrijgt. Wij zullen nooit meer een bus huren via deze meneer. Hij is niet klantvriendelijk, denkt niet mee en bepaald zijn eigen regels.

Eenvoudig en netjes.

Een grote bus gehuurd voor de verhuizing. Bij het ophalen van de bus netjes met de medewerker een rondje om de bus gedaan van de bekende schadeplekjes. Bus was pas 1 jaar oud en reed heerlijk. Heb elders bij een ander verhuur maatschappij wel anders gezien... Bus volgetankt om de hoek en afgeleverd. Volgende werkdag kreeg ik de borg teruggestort op mijn rekening.

• Vestiging: Vlaardingen
  • Communicatie

Prima auto en klantgerichte benadering.

Op korte termijn bestelbus voor de zaterdag gehuurd. Reserveren ging prima. Aan de balie goed geholpen. Prima auto. Bij een volgend keer huur ik hier weer een bus.

• Vestiging: Utrecht Noord

In 1 woord: Uitstekend

Uitstekende service en klantvriendelijkheid. Goede auto bovendien. Uw vestiging in Winschoten verdient mijn pluim.

• Vestiging: Winschoten
  • Ervaring met: Anders
  • Communicatie

Ad hoc een verhuizing kunnen regelen met perfecte service.

Als ouders van een student werden wij geconfronteerd met de mogelijkheid dat onze zoon een andere, betere, kamer in Delft kon krijgen. Het verzoek of de ouwelui konden helpen kwam echter een beetje aan de late kant. Met het oog op de naderende sneeuw leek het ons beter om dit zo snel mogelijk te doen en alles in éėn keer over te brengen. Met ėėn telefoontje op zaterdagmorgen werden we gerustgesteld dat er een bus beschikbaar was en konden wij gelijk langskomen. Wij werden zeer vriendelijk geholpen en kregen een bus ter beschikking gesteld die perfect was voor deze ad hoc-operatie. De verhuizing is voorspoedig verlopen en was gelukkig op tijd klaar.

• Vestiging: Puttershoek

Snel en goed geregeld.

Vanaf website alles netjes en duidelijk kunnen regelen. Goede afspraak , nette auto met veel laadruimte.

• Vestiging: Breda

Geweldige Renault Master gehuurd voor de verhuizing

Wij hebben voor onze verhuizing een Renault Master gehuurd bij Autohopper locatie Voorhout. De auto rijdt heerlijk en is erg ruim. Ideaal voor verhuizen door de elektrische laadklep en het verhuispakket. Voor een volgende keer zal ik absoluut weer een auto huren bij Autohopper.

• Vestiging: Voorhout

Uitstekende ervaring.

Goede afspraken kunnen maken. Nette auto en prima service.

• Vestiging: Hapert
  • Ervaring met: Anders
  • Communicatie

Prima geregeld en fijne service.

De bus stond op tijd klaar en er werd goed meegedacht hoe ik op een handige manier de bus kon retourneren Samengevat flexibele en goede service. Klein verbeterpunt is het verhuispakket. De spanbanden heb ik niet kunnen gebruiken. Ze waren of niet compleet of ik had uitleg nodig gehad.

• Vestiging: Veghel

Netjes geregeld

Net bedrijf, goed georganiseerd

• Vestiging: Voorhout
  • Communicatie

Zeer duidelijk in de communicatie

Zeer vriendelijke mensen en je vragen worden naar tevredenheid beantwoord

• Vestiging: Nijmegen

Snel en goed

Had ivm defecte auto snel een huurauto nodig. Gebeld en dezelfde dag nog de huurauto op gepikt. Was bijna nieuwe auto schoon en zonder een enkel mankement. Ook het terug brengen van de auto 1 dag voor de afgesproken.einde huurtermijn was geen enkel probleem. Zou dit dan ook aanbevelen aan ieder die snel een tijdelijke auto nodig heeft

• Vestiging: Beesd
  • Communicatie

Hele fijne en mooie auto!

De auto was heel mooi, nieuw en reed lekker. Ik en mijn vriend hebben een leuke dag gehad met deze auto!

• Communicatie

Goede service en prettige bestlbus

Een prettige eerste ervaring met Autohopper Van Schagen. Ik werd goed geholpen en die geleverde bus was prima en reed heel prettig. Daarnaast vond ik het tarief heel gunstig. Negatief was dat de brandstofmeter niet op vol stond toen ik de bus kreeg, maar dat werd met de betaling recht gezet.

• Vestiging: Heemstede
  • Deskundigheid N.v.t.
  • Communicatie

Voor herhaling vatbaar dat zegt genoeg.

Goede ervaring, service en zo geregeld. (altijd een in de buurt) Ze denken met je mee. Dus voor herhaling vatbaar. Nette bus/auto.

• Vestiging: Oosterwolde

Goede ervaring

De afhandeling van het verhuren verliep naar wens. Heb niets specifiek aan te merken op de service. Ga zo door.

• Vestiging: Nuth

Klasse

Fantastische service goede begeleiding. Toch altijd wat nerveus als je gaat verhuizen. Goede prijs kwaliteit verhouding Vriendelijk personeel alles snel geregeld volgende keer weer en Autohopper is aan te bevelen

• Vestiging: Brunssum

Boogschutterstraat 1-43