Snel geregeld, goede communicatie dus top!

Na 1 telefoontje was het voor elkaar. De bakwagen was door overmacht iets later beschikbaar. Dit hebben ze tijdig laten weten, zodat het geen probleem was. De factuur met de verrekening met de borg hadden wij ook snel ontvangen. Kortom no nonsens bedrijf en daar hou ik van!

• Vestiging: Zwolle
  • Deskundigheid N.v.t.

Perfect!

De auto is tiptop. Vriendelijke duidelijke man die mij heeft geholpen daar. Ik ben erg positief verrast door de kwaliteit van de auto én service. Kan eenieder hun aanbevelen.

• Vestiging: Nootdorp - Pijnacker
  • Communicatie

Een prettige eerste ervaring met een auto huren

Dit was de eerste keer voor mij dat ik een auto huurde, een beetje spannend... Maar ik werd goed geholpen en de auto was in een goede staat. Een prettige ervaring!

• Vestiging: Utrecht Centrum

Goede kwaliteit zonder poespas

Fijne ervaring met het huren van een busje voor een verhuizing. De auto reed fijn en het personeel was snel en behulpzaam. Ideaal dus!

• Vestiging: Breda
  • Deskundigheid N.v.t.

Prima geregeld !

Goedemorgen, Wij zijn afgelopen vrijdag verhuisd en hebben bij jullie Renault master gehuurd, Bij aankomst alles goed uitgelegd en kregen steekwagen ,banden en nog 2 opzetstukken mee om zware dingen op te zetten . Aan het eind van de middag de master weer terug gebracht en de borg die wij betaald hadden was gelijk terug gestort, Super ! Over 2 jaar gaan we weer verhuizen en dan komen we zeker bij jullie terug ! Met vriendelijke groet Marta Mediati

• Vestiging: Brummen

Perfecte service!

Hele fijne communicatie met het bedrijf van te voren. Ze waren heel relaxet en vriendelijk. Kreeg zelfs nog een klein lunch pakketje mee. De bus was uitstekend, helemaal schoon. Alles was beter dan de verwachting, zeker aanbevelen!

Fantastisch

Hi Autohopper Team, Bedankt voor de goede service! Ik was mijn paspoort vergeten en mocht gelukkig toch een auto huren. Super flexibel en meedenkend bedrijf. Ramon was erg behulpzaam. Ik zou Autohopper dan ook aan iedereen aanraden! Groetjes, Bram

• Vestiging: Tilburg

Super geregeld

Voor een verhuizing 2x de grootste bus besteld voor een B rijbewijs op locatie Oosterhout. Wat een super service daar gehad! De bus was schoon en de instructies (mbt betaling, borg e.d.) werden goed gegeven. De 2e keer hadden we de bus op een zondag nodig. Hierbij konden we gebruik maken van de mogelijkheid om op vrijdag al de (reserve) sleutel van de bus te halen, vervolgens kregen we bericht wanneer deze (na verhuur aan andere partij) weer op locatie stond. Vanaf dat moment mochten we deze dan al ophalen. Als je na sluitingstijd de bus terug brengt is er een mogelijkheid om de sleutels in een speciale brievenbus te gooien. Al met al een super goede ervaring en alle lof voor locatie Oosterhout.

• Communicatie

uitstekend ervaring en correcte behandeling

goede ervaring en goedmateriaal, bovendien niet duur

• Vestiging: Roden

Top geregeld!

Alles makkelijk en snel geregeld zonder poespas. Reageren snel en prettig contact. Echt een aanrader!

• Vestiging: Zwolle

prima service en bakwagen

De Renault master die ik meekreeg reed prima en was netjes. De service van de medewerker was kundig en vriendelijk. Het bijgeboekte verhuispakket (dekens, spanbanden en hondjes) was prettig en niet duur. Ik beveel autohopper Tilburg aan en zal er in de toekomst weer voor kiezen.

• Vestiging: Tilburg

Tip top in orde!

Super service en snel geregeld allemaal, bus was perfect.

• Vestiging: Hilversum

Goed geregeld

Perfect geregeld goede prijs volgende keer weer een auto huren

• Communicatie

Top verhuisbus bij een super bedrijf

Voor 1 dag een verhuisbus gehuurt in Oosterhout. Super vriendelijk geholpen en een top bis mee gekregen. Kan net iedereen aanraden. Mooie bus met verhuispakket. Bis was schoon en reed goed. De prijs was super. Geen andere bedrijf gevonden in Oosterhout die zo'n goeie prijs had. Het inleveren kon ook terwijl er niemand aanwezich das. Gewoon de bis wegzetten en de sleutels in de brievenbus. Super!

• Communicatie

Betrouwbaar een bestelbus huren!

Telefonisch een bestelbus gereserveerd i.v.m. een verbouwing. Op de dag zelf binnen 15 minuten alle administratieve handelingen klaar en de sleutel ontvangen. Voertuig prima in orde en schoon. Na het inleveren nog op dezelfde dag de borg retour. Echt een prima ervaring!

• Vestiging: Vlaardingen

Om mee weg te rijden!

Het huren van de auto bij Autohopper van Roggeveen ging zeer voorspoedig, na het reserveren van de auto werd er direct met mij contact opgenomen om de reservering te bevestigen. Het ophalen van de auto was ook prettig, ik werd vriendelijk ontvangen en op weg geholpen. De auto reed heel fijn en het afhandelen van de huurperiode ging voorspoedig. Mocht ik weer een auto nodig hebben dan huur ik hem zeker nog eens via Autohopper van Roggeveen!

Gemakkelijk, professioneel en snel

Gemakkelijk een personen auto kunnen huren. Werd vriendelijk geholpen en had op de dag van inleveren mijn borg alweer terug.

• Vestiging: Hilversum

Prima ruime verhuisbus

Prima ervaring een volgende keer huur ik weer bij jullie,

• Vestiging: Etten-Leur
  • Communicatie

Mooie nette bus waar ik de klus mee kon klaren

De bus was netjes, stond klaar en reed soepel. Alles zoals afgesproken. Klus geklaard.

Snel, zonder moeite

Online reservering gemaakt, telefonisch contact gehad en het waa meteen geregeld. De dag van ophalen stond het busje al klaar, afleveren was net zo makkelijk duurde nog geen 10 minuten en we waren weer vertrokken. Super aardige mensen. Een aanrader

• Vestiging: Hillegom

fijne bus

duidelijke website, vriendelijke medewerkers, goede bus.

• Vestiging: Baarn
  • Communicatie

Vriendelijk bedrijf met een goede snelle service

Zocht een bedrijf die bestelbus verhuurd aan de west kant van Groningen om niet heel de stad door te hoeven voor een busje en daarmee extra risico op schade loop. Die zijn er niet veel maar vond deze gelukkig. Vriendelijk telefonisch te woord gestaan. Eea moest even worden bekeken of het op korte termijn kon. Netjes vrij snel terug gebeld. Bij ophalen wordt alles netjes geregeld en je kan op pad. Inleveren snel gebeurd en de borg keurig dezelfde middag weer op de rekening terug. Bedrijf begreep ik dat net een maand is gestart hier....nou als ze deze service vast weten te houden komen ze er wel, top. Ben best kritisch en geef zelden een review maar deze is het waard voor de volle 5 sterren. De volgende keer weer naar Autohopper iig.

• Vestiging: Groningen

Vriendelijk en vlot geholpen

Goede inschatting van de maat bus die ik nodig had. Omdat er maar kort mee op pad was, kreeg ik zomaar korting. Erg aardig geholpen, topbedrijf!

• Vestiging: De Bilt
  • Communicatie

Heel handig als je nog even niet weet wat je precies wilt

gewoon goed

• Communicatie

Prima geholpen en de auto.ook veilig door de kamera en reed en zat ook goed moesten naar Groningen

• Vestiging: Franeker

Boogschutterstraat 1-43