Goed materiaal voor een leuke prijs
Gebeld, geregeld, gehuurd, afgetankt ' avonds sleutel in de bus; volgende dag borg teruggestort. Simpel, snel en betrouwbaar.
Vriendelijke en duidelijke uitleg. Behulpzaam. Komt afspraken na. We kregen een bericht dat de auto klaar stond. Vlotte financiële afhandeling. Schone en prettige auto van alle gemakken voorzien om mee te verhuizen. Volgende verhuizing weer naar autohopper.
Goede ervaring. Gehuurde auto was niet voorradig en hiervoor een geupgrade auto meegekregen
Auto voor een maand kunnen huren tegen een mooi tarief. Goede communicatie, vlotte afhandeling van afgifte en inname. Volledig aanbevolen.
Slechts twee weken voor de verhuisdatum van 17 april 2021 hadden we bij Autohopper Etten-Leur een 11 m3 bus gehuurd voor een verhuizing in Dordrecht. De 11 m3 die we dankzij de website voor ogen hadden was al gereserveerd maar we kregen het voorstel om de grotere, de "verlengde" 11 m3 (ruime 12 m3) bus voor hetzelfde bedrag als de 11 m3 te reserveren. Een dag voor de verhuizing werden we door de eigenaar van Autohopper Etten-Leur gebeld dat we de bus 's avonds al mochten ophalen wat ons echt heel goed uitkwam omdat we elders huisraad moesten ophalen die naar hetzelfde adres in Dordrecht verhuisd moesten worden. Op zaterdag zijn we extra vroeg vertrokken, hebben we vaak heen en weer gereden, verhuisd, en 's avonds de bus weer achter slot en grendel op de parkeerplaats in Etten-Leur gezet. Op maandagochtend had ik de eindafrekening al in mijn mailbox en was de borg al teruggestort op mijn rekeningnummer. We hebben al behoorlijk vaak een verhuizing geregeld en meegemaakt. Dit keer kan ik geen minpunt ontdekken. Echt super! Een aanrader.
Klant vriendelijk nette schonebus werd netjes geholpen voor herhalen vatbaar
Vanaf het eerste contact prima geholpen
Prima service en mooie nieuwe bestelbus. No nonsens beleid.
Mooie bus vriendelijk behandeld en een goede prijs.
Alles goed geregeld. Goede prijs.
Goed advies en mensen die mee denken
Geen contract. ik moest mijn handtekening op een agenda papiertje zitten en zonder te weten wat de voorwaarden zijn. Aangezien er geen contract was, was er geen schade tekening om te zien wat voor schade de auto heeft voor de verhuur. Geen personeel maar een vriend van hem die van niks wist over verhuren en moest vragen en bellen. Ook zei hij niet dat ze andere regels dan alle bedrijven in retoursdatums hebben. Daarom telden ze een dag meer, hoewel de auto daar geparkeerd stond. Op de telefoon, de medewerker zegt geen tijd heeft en wil niks discussiëren, hoewel hij niet aanwezig was tijdens de huurprocedure maar zijn vriend. Plus punt, goeie auto.
Hoi Moaid, Vervelend om te lezen dat je niet tevreden bent! Ik heb even contact gehad met de vestiging. Je hebt op zaterdag ochtend gebeld dat je nog een auto nodig had. Normaal gesproken kan je dan eigenlijk al geen auto meer bij ons huren. De vestiging wilde je graag helpen en hebben er alles aan gedaan zodat er toch 's middags een auto voor je klaar stond. Je bent zeker wel geholpen door een medewerker. Alleen niet door een verhuur medewerker, die was op dat moment niet aanwezig. Autohopper Niecar staat er voor open om het bovenstaande met je te bespreken. Kom gerust eens langs, ze helpen je graag. Team Autohopper
Vriendelijk geholpen door Autohopper Emmen. Auto stond klaar zoals afgesproken schoon, afgetankt en zonder schade.
Keurige nieuwe toyota bus Uitstekende service
Tot service
heel fijn geholpen en prima uitleg vd auto. Was een prima auto voor een hele gunstige prijs! Kom zeker terug hier
De auto reserveren was makkelijk, we hadden geluk dat we op tijd geboekt hadden. Auto zag er prima uit en geen problemen gehad. Inleveren was ook makkelijk, auto parkeren en sleutels achterlaten. De volgende ochtend was de borg ook al teruggestort, dus heel snel!
De bus huren was snel geregeld. We werden geholpen door aardige mannen. De bus zag er supergoed uit en reed heerlijk. Helemaal top.
Ik ben zeer tevreden met mijn ervaring met autohopper in Capelle aan den ijssel. Zij zijn gericht op de klant en ze zijn ook erg professioneel. Ik raad ze aan!
Fijne stadsauto, schone nette auto.
Wat een ruimte! In 1 dag kunnen verhuizen dankzij de ruime Renault die we tot onze beschikking hadden. Om 0800u konden we de bus al ophalen en alles was binnen een paar minuten geregeld, inclusief alle correcte papieren. Einde dag, wagen weer ingeleverd.
Vrijdagmiddag vlak voor sluitingstijd nog een auto kunnen regelen. Zaterdagmorgen opgehaald, perfect geregeld en vriendelijk geholpen.
Aardige mensen, snelle afhandeling. No nonsense! Het inleveren ging ook zonder enige problemen. Ik kom zeker terug!
Boogschutterstraat 1-43
7324 AE Apeldoorn