Duidelijk en goed geholpen. Bij ophalen snel even de auto doorgenomen, en ik kon gelijk vertrekken. Mocht mijn andere auto op het terrein parkeren en bij inleveren weer gebruikt om naar huis te rijden. Borg snel retour gestort na inleveren auto. Het was een vrij nieuwe verhuiswagen, heel fijn!
Vriendelijk ontvangst en goede uitleg en service en prima auto . Alleen jammer dat het bij de retournering van de auto wat langer duurde anders had men een 10 gehad
Echt een fijne verhuurder. Het is fijn dat je er terecht kan wanneer je geen creditcard bezit. Mooie en fijne auto's ook. Laatst een probleem gehad met verloop op contact auto voor de vouwwagen, lossen dit snel en goed op. Echt prettig als ze zo met je meedenken.
Zowel het ophalen van het busje, als het terugbrengen van de auto en het inleveren van de sleutel was eenvoudig en snel geregeld. De auto was in topstaat . Een prima ervaring met een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Harry Kauffman
Nette, comfortabele en ruime verhuiswagen voor goede prijs. Administratie bij ophalen duurde wat lang omdat t systeem volgens mij niet helemaal begrepen werd door de medewerker. Uitleg van de klep/lift had wat mij betreft iets uitgebreider en zorgvuldiger gekunt, zeker als t de 1e keer is als je zo'n wagen huurt. Inleveren ging makkelijk en snel, borg was binnen 24 uur terug op m'n rekening. Aanrader!
Service was super goed. Vooraf een mail dat de huidige bus die ik wilde huren niet voorradig was. Zij kwamen met een goed alternatief. Met de afrekening bleek dat ik een verkeerd bedrag had terug gestort had gekregen. Zij belden mij netjes op dat zij een fout hadden gemaakt en het juiste bedrag wilde overmaken. Verder goede bus met nul mankementen. Top service!!
Keurig nette verhuiswagen gehuurd, alles erop en eraan. Afhandeling bij ophalen en terugbrengen verliep vriendelijk en netjes, borg op de beloofde eerstvolgende werkdag teruggestort.
Super simpel en alles was zoals verwacht. Daarnaast waren de medewerkers erg vriendelijk.
Goed geholpen en snel.
Was te laat en kwam na sluitingstijd. Werd toch keurig geholpen. Zo kon de verhuizing toch doorgaan.
Makkelijk met bus te verhuizen ,goede afspraken en af handeling
De bus die ik had gehuurd was netjes, schoon en nieuw. Perfect.
Met bestellen van de bus zeer goede uitleg gekregen en de afspraak bevestigd per mail. Bij ophalen van de bus was alles geregeld en zeer goede uitleg over de bus gekregen. Met terug brengen op zondag de andere ochtend al de eind factuur gekregen met de melding dat het geld wat verrekend moest worden terug gestort wordt.
S’ morgens de kleine vrachtwagen opgepikt en voor het einde van de dag retour gebracht. De auto reed prima en was keurig netjes. Ook het contact bij het ophaalpunt was erg vriendelijk.
De laadruimte bijna nieuwe bus was voor de verhuizing volledig uitgerust en had achter het stuur alle comfort van een luxe auto. De ontvangst en afhandeling was bijzonder vriendelijk en vlot. We kregen ook nog een verrassingsdoos met versnaperingen mee; wat een feestje. Dank je wel Willem !
Goed geholpen, we konden snel op weg, alles duidelijk en geen wazige achteraf factuur. Top!!
Snelle betrouwbare service voor een goede prijs Geen verassingen achteraf
Altijd makkelijk zo'n verhuurder om de hoek.
Heel fijn om op deze manier een bakwagen te huren. Alles vooraf goed uitgelegd door Anne. De wagen was splinternieuw. Fijn dat de wagen na sluitingstijd toch retour gebracht kon worden. Ik was helemaal vergeten om af te tanken, en dat wordt netjes in rekening gebracht volgen normale tarieven. Één van de verhuishondjes was gesneuveld. Werd helemaal geen probleem van gemaakt. Bedankt voor de goede service
Soepel verlopen. Fijne bus. Goede prijs kwaliteit.
goede service, prima materiaal
De volgende keer als ik een auto/bestelbus of iets moet huren, ga ik zeker weer voor autohopper, alles stond keurig klaar en het papierwerk was ook zo geregeld. wat ook fijn was, is dat de borg, na inlevering van de bus, binnen een uurtje alweer op de rekening stond.
Mooie nieuwe bus, voor een goede prijs. Volgende keer weer!
Ik lende autohopper nog niet, maar na deze ervaring huur ii nooit meer bij Bo-rent! Autohopper heeft een veel betere prijs-kwaliteit verhouding en dankzij de flexibele medewerkers een top ervaring!!!
Een hele goede en snelle service en alles voor de juiste prijs!
Boogschutterstraat 1-43
7324 AE Apeldoorn