• Vestiging: Oosterhout

Super makkelijk , en dichtbij

Renault bakwagentje gehuurd voor 2 dagen ivm verhuizing. Super handig en lekker dichtbij kunnen regelen Vriendelijk en snel geregeld, Mooi matriaaal en voor een mooi prijsje

• Vestiging: Middelharnis

Vlot en correct!

• Vestiging: Franeker

Gewoon goed geregeld van A tot Z

Goede communicatie snel en duidelijk.

• Vestiging: Middelharnis

Fijn en behulpzaam team

Zoals bovenstaande, fijn en behulpzaam bedrijf, mag best eens gezegd worden ... Autobedrijf Hubers te Zevenaar Was een perfecte wagen/bus om de boedel van mijn vader op te ruimen, en heel wat naar de stort te brengen Bedankt André en Marcel

• Vestiging: Zevenaar
  • Communicatie

De auto kon mooi op tijd opgehaald worden. Heerlijke auto om in te rijden. Ik kreeg alles duidelijk uitgelegd. Heerlijk om weer een dagje een auto tot mijn beschikking te hebben. Het vervelende eraan was dat de auto weer ingeleverd moest worden.

• Vestiging: Gulpen-Wittem
  • Communicatie

Goede service en prima auto

Ontvangst hartelijk en ook dat ik thuis werd opgehaald. Heel goed service. De auto samen met medewerker nagelopen op gebreken en schade. Daarna uitleg gekregen over de auto. De auto was verder prima. Reed goed , geen aan of opmerkingen.. een goed bedrijf met prima auto's en goed personeel

• Vestiging: Hoofddorp
  • Communicatie

Een zeer goede service. Geduldige uitleg.

Al aan de telefoon kreeg ik goede uitleg. Ook op mijn vragen omtrent een verhuizing. Kreeg ik een voor mij fijn advies. Het financiële plaatje en de borg werd duidelijk uitgelegd. Graag huur ik als het nodig is wederom bij de autoshopper. Ik ben enthousiast

• Ervaring met: Anders
  • Communicatie

Vriendelijk geholpen, fijn rijdende verhuiswagen!

Verhuiswagen reed heerlijk en de service was met een glimlach!

• Vestiging: Capelle a/d IJssel
  • Ervaring met: Anders

Alles prima geregeld.

Via internet de aanvraag gedaan,snel antwoord gekregen en zwart op witin de mailbox ontvangen.geengezeur over afkoop eigen risico je kan het doen zoals jij het wil. Op de dag zelf snel geholpen,prima uitleg bij dewagen zelf. Schadepuntjes worden doorgelopen en rijden maar. Bij terugkomst wordt er even naar de wagen gekeken, indien alles goed gelijk klaar en wegwezen weer.borg wordt de andere dag terug betaald. Dat is zaken doen zonder problemen.

• Communicatie

Top aanhanger en goede service

• Vestiging: Werkendam
  • Ervaring met: Aanhangwagen
  • Communicatie

Prettige beding, goed wagenpark, soepel in afhandelen

• Vestiging: Puttershoek
  • Communicatie

Goede service en klantvriendelijk.

Heb al vaker een auto hier gehuurd wordt snel geholpen en borg wordt direct weer terrugbetaald.

• Communicatie

Netjes geleverd, vriendelijke mensen top

Vriendelijke mensen Netjes geleverd Top

• Vestiging: Werkendam
  • Communicatie

Een competente, efficiënte en aangename behandeling, zowel bij afgifte als terugname van de auto. Prima auto. Zeker voor herhaling en aanbeveling vatbaar!

• Vestiging: Amstelveen

Simpel, praktisch en betrouwbaar

Schone, goed werkende auto gehuurd, 25 euro per dag. Helaas kon ik niet me doen met een actie die op website staat omdat ik volgens autohopper de basis auto hebt gehuurd. Prima ervaring en service, behalve misleidende info op website.

• Vestiging: Etten-Leur

Vriendelijk, netjes en snel

Snel geregeld, aardig personeel en niet te duur.

• Vestiging: Huizen
  • Communicatie

Een vlotte duidelijke uitleg , afhandeling ,goede auto en snelle terugbetaling

Het is eigenlijk al gezegd in die openingszin. Ik werd hartelijk ontvangen, waarna ik naar de auto werd gebracht voor een inspectie en uitleg van de onderdelen zoals, bv. benzineknop ,autopapieren en lichten ed. Daarna werd de administratie vlot afgehandeld, waarna ik met de auto kon vertrekken. Mij werd ook nog verteld dat als ik eerder de auto wilde terug brengen, ik de autosleutel in de brievenbus mocht doen. Ik bracht de auto echter aan het einde van de dag weer terug ,daar ik al snel klaar was. Geen enkel probleem. Ik zag dat ik mijn mondkapje kwijt was ,waardoor ik niet met de bus terug kon. Maar de medewerker gaf mij spontaan 1 van het bedrijf. Service ten Top.

• Vestiging: Hilversum

Snel geregeld!

Snelle en vriendelijke service! Zeer betaalbaar.

• Vestiging: Steenwijk

super

fijn geholpen en goede auto mee gekregen

• Vestiging: Gorinchem

Super!

Gewoon een bedrijf zonder kleine lettertjes. Je huurt een wagen en je word hierbij ontzorgt! Precies wat je nodig hebt als je midden in een verhuizing bent. Niet moeilijk doen als je iemand anders de wagen op wilt laten halen en en zijn ook flexibel in tijden. Ik ben zeer tevreden!

• Vestiging: Tilburg

Geweldig!

Het een top service is. Klantvriendelijk en je krijgt waar voor je geld! Ik zou het iedereen aanraden.

• Vestiging: Breda
  • Communicatie

Eenvoud, snelheid, keurige auto en een prima service door vriendelijk personeel. Zo kan het dus ook.

20m3 bus met laadklep Odin voor een snelle verhuizing. Bij autohouder in no rime geregeld. Mooie nieuwe auto, schoon, praktisch en comfortabel. Betaling, uitleg en op weg. Verrassend lage kosten. Wij zijn erg tevreden.

• Vestiging: Nootdorp - Pijnacker

Inderdaad no-nonsense

Makkelijk ophalen van de auto - makkelijk retourneren - nieuwe auto. Dus alles eigenlijk prima geregeld.

• Vestiging: Schaijk
  • Communicatie

Goede service en schone auto staat klaar.

Vanwege omstandigheden had ik per direct een huurauto voor een week nodig. Gebeld en goed advies gekregen. Met wat schuiven hadden ze een huurauto voor me klaar staan. Stond netjes afgetankt, schoon en gewassen klaar. Auto was compleet en van alle gemakken voorzien. Belangrijk detail voor velen is dat ze dus echt niet duur zijn! Misschien behoren ze wel tot de voordeligste. Met genoeg vrije kilometers per dag en zuinige auto is het voordelig huren geweest.

• Vestiging: Alblasserdam

Boogschutterstraat 1-43