Het is heel makkelijk om een keuze te maken uit het type auto doordat de website heel overzichtelijk is. Ook het reserveren van een auto is zo gedaan. De communicatie vanuit het bedrijf was zeer aangenaam en de bus die wij huurde was een nette bus. Schoon, netjes en alles wat je ervan mag verwachten.
Snel geregeld, snel reactie, mooie wagen! Fijne tijden, goede uitleg.
Belde rond de middag om te vragen of er een 6 m3 bus beschikbaar was (per direct voor 1 dag), maar er was alleen een 11 m3 beschikbaar en die mochten we meenemen voor dezelfde prijs. Bus stond nog ergens anders en binnen het uur was deze beschikbaar, helemaal top!!
Snel gepland en dan nog voor een zondag.
uitstekend service en klantvriendelijkheid
Service was uitstekend. De bus was in goede staat.
Goede service alles netjes en snel afgehandeld voor herhaling vatbaar en ga mensen het aanbevelen
De bestelauto op Hemelvaartsdag gereserveerd en de dag erna kon ik de wagen al ophalen bij ACB in Zaltbommel. Zeer gastvrij en vriendelijk geholpen. Hoefde gelukkig niet veel te rijden, maar vanwege een ontruiming toch voor de bestelwagen met laadklep gekozen. Vanwege hevige regenval ‘s middags vergeten om de zonnebril uit de auto mee te nemen. Een telefoontje en Ferry zorgde ervoor dat de bril de volgende dag klaar lag. Geweldige service. Ik vond de Autohopper in Beesd al goed, maar ben nu zeer in mijn nopjes met dit Zaltbommelse bedrijf. Smaakt naar meer en vaker.
Voor de verhuizing was deze auto echt top. Mooi ruim van binnen en zeer handzaam.
Zeer goed en vlot geholpen
De bakwagen met laadklep gehuurd voor 1 dag voor een verhuizing, ophalen en terug brengen was snel geregeld, de auto was netjes van binnen en buiten.
Heb gekregen wat ik verwachtte: een keurige verhuiswagen met laadklep. Schoon en verzorgd. Zo heb ik me ook weer ingeleverd. Het verbruik viel me ook mee. Na sluitingstijd ingeleverd. Sleutels achtergelaten in de daarvoor bestemde brievenbus. Goede ervaring!
Fijne auto waar alles in twee keer in ging voor onze verhuis. De uitleg en afgifte van de auto waren snel geregeld. Inleveren en afhandelen van geld voor eigen risico sn ook snel terug gestort
Fijne ver huis auto.
zeer vriendelijke ontvangst. perfecte service. groter busje dan gereserveerd maar voor dezelfde prijs. zullen jullie bedrijf zeker aanbevelen.
Het reserveren van de bestelbus was erg simpel, in nog geen 2 minuten was ik klaar. Bij het afhalen van de bestelbus, was ook alles snel geregeld. Top service
Geen ingewikkelde formulieren. Snelle afhandeling. Ook lp zaterdag kon ik ruim voor 9.00 uur de bestelbus ophalen. Inleveren, nog nooit zo snel kunnen doen bij de concurrenten!
Zowel van aanvragen via de site t/m vriendelijke ontvangst allemaal prima geregeld.. Voor herhaling vatbaar.
Handige bus voor verhuizing, makkelijk om mee te rijden.
Doordat de medewerker ( Ferry v Dongen ) super klantgericht zijn functie uitoefend en meedenkt. Hierdoor een prima oplossing had voor mijn vervoersprobleem. Ik heb het als een perfecte dienstverlening ervaren, waarvoor mijn hartelijke dank.
Zeer tevreden. Heel klantvriendelijk en meedenkend
De auto voldeed prima aan de verwachtingen. Enige kleine kanttekening was dat de vloeistof voor de ruitenwissers niet was bijgevuld.
De ontvangst was zeer gastvrij, wij hebben een busje gehuurd om een kleine verhuizing te doen, William denk goed mee met wat wij nodig hadden. Klein maar fijn bedrijf!
Het boeken online ging gemakkelijk. Snel geholpen bij het afhalen. Na gebruik de bus ‘s-avonds voor de deur kunnen zetten en de sleutel in de sleutelkluis kunnen gooien. Volgende dag een keurige afrekening via de mail ontvangen.
Kreeg een betere auto dan gereserveerd. Auto in prima staat. Keurige afhandeling. Vriendelijke, klantvriendelijke medewerkers. Voldeden keurig aan mijn wensen.
Boogschutterstraat 1-43
7324 AE Apeldoorn