Het personeel was vriendelijk. De auto was in topconditie. Wat rijdt een elektrische bus heerlijk! Alleen jammer dat je de borg pas nu 3 dagen terug krijgt. Hoewel een medewerker nadat ik de bus had ingeleverd aangaf.dat t 1 dag zal duren voordat ik de borg zal terugontvangen op mijn rekening
Mooie bijna nieuwe Kia Picanto gehuurd.
Goede Service gehad qua info. Alles ook duidelijk uitgelegd. Daardoor wisten wij voor wat voor een busje wij moesten gaan qua inhoud. Busje reed heel erg soepel en heeft ons netjes en veilig gebracht naar onze bestemming. Aftanken was ook makkelijk aan de overkant en voor ons was het erg prettig dat wij het konden terugbrengen op een later tijdstip en de sleutel in de brievenbus konden doen. Hele vlotte afhandeling van de afrekening. Dit was ook een eerste keer voor ons om een busje te huren. Het reserveren was ook heel snel afgehandeld. Voor een volgende keer zal ik er zeker weer gebruik van maken.
Wij hadden voor een middag een grote bus met laadklep nodig. Dit kon ad hoc heel snel geregeld worden. Bus zag verzorgd uit en reed prima. Goede ervaring dus
Goed materiaal en goede prijs kwaliteit
Laat minute een auto kunnen huren. Hele fijne service, ben erg vriendelijk geholpen ik zou hier zeker vaker een auto huren!
Online via de website heb ik een busje gehuurd. Dit was heel snel geregeld en kon de bus op zaterdag ophalen. Prijs kwaliteit verhouding was prima! Ik kreeg een nette en goede bus mee met voldoende verhuismaterialen. Ik zal autohopper zeker aanraden! Met vriendelijke groet, Sietse
Nette snelle service. Zowel halen als terugbrengen.
Fantastische ervaring met dit bedrijf! De gehuurde vrachtwagen was in perfecte staat en maakte mijn verhuizing ontzettend soepel. Het boekingsproces was eenvoudig, de service was vriendelijk en professioneel. Ik zou ze aan iedereen aanraden!
Erg goede ervaring. Vriendelijk personeel, een gloednieuwe bakwagen, snelle teruggave van borg en uitstekende communicatie. Zeer aan te bevelen!
Auto staan weer klaar en netjes schoon
Zeer vriendelijk personeel en super behulpzaam, ik zal geen ander bedrijf meer gebruiken
Ik heb de auto gehuurd voor een week eerst en had het op het laatste moment langer nodig , heb contact opgenomen en werd meteen geholpen . Aanrader
Snel goede en nette auto meegekregen! En snelle goede duidelijke service En een lkkr kopje koffie. Hier blijf ik wel terugkomen! Bedankt autohopper Bunnik
- ophalen ging soepel; - bus was keurig; - duidelijke uitleg; - borg kan alleen niet voldaan worden via creditcard.
Auto/ Busje zag er goed uit, schoon. Erg tevreden
Ivm diefstal van onze auto hadden we een huurauto nodig. Gelukkig hadden ze op de vestiging in Leidsche Rijn nog een auto. Het ging om een Hyundai I10 van nog geen jaar oud. Top auto’tje met alles er op en eraan wat je nodig hebt inclusief Apple CarPlay. Auto schoon en met een volle tank meegekregen. Nogmaals dank.
De verhuur van de bus ging vlot. Er zou enige schade op de bus zitten, maar die was niet te zien. Bij terugbrengen kreeg ik geen bevestiging dat de auto in goede staat door mij is ingeleverd. De borg was hoog: €1000. Het is onduidelijk wanneer ik dit terug krijg. Zeker niet vandaag en de verkoper zei dat degene die de borg overmaakt op vakantie is. Kon best 3 weken duren. Dat hoorde ik pas toen het bedrag al overgemaakt was. Ik vind dit niet kunnen. Ik heb de auto goed ingeleverd en behoor dus ook de borg terug te krijgen.
Je wordt snel geholpen. Vriendelijk personeel. Mooie schone auto’s. En snelle afhandeling.
Goede kwaliteit voertuigen maar de service maakt het verschil, voldoende tijd voor elke Klant
Fijn dat je bij autohopper probleemloos een bakwagen kan huren. Ze zijn goed bereikbaar en de bus was in prima staat, en reed fijn. Medewerker was attent en erg vriendelijk. En dat voor een voordelige prijs. Al met al een hele prettige ervaring.
Op de dag van huren werd ik direct geholpen, binnen 10 minuten kon ik vertrekken met de gehuurde bus. 2 dagen later ontving ik de eindfactuur met bevestiging van terugbetaling, al met al een fijne service.
Snel opgehaald en makkelijk weer in te leveren.
Geweldige service Op zeer kort termijn zo snel nog iets kunnen regelen op de zaterdag. In een woord Top
Boogschutterstraat 1-43
7324 AE Apeldoorn