Goede auto en service

Ik heb een auto gehuurd voor een goede prijs en ben tevreden over de auto en de geleverde service.

• Communicatie

Alles prima geregeld en vrijwel nieuwe auto

Ik heb een verhuisbus gehuur (merk Renault Master). Alles was prima geregeld. De auto stond klaar om 8 uur in de morgen. Ook bij terugbrengen geen problemen. Het restant bedrag (borg - huur - km) was dezelfde dag al op de rekening teruggestort.

• Vestiging: Beesd

Goeie service!

De bus die ik had aangevraagd waren allemaal verhuurd, dus ik kreeg gratis een upgrade, wat stiekem wel goed uit kwam. Daarnaast zaten zij met een planning-issue, wat werd opgelost met het feit dat ik, ook zonder meerkosten, de bus een dag eerder mocht ophalen. Top geregeld dus. Vriendelijk personeel en alles snel geregeld!

• Vestiging: Zaltbommel

alles perfect goede uitlegauto

auto was lekker schoon alle schade die aan de auto was stond al op het het papier

• Communicatie

Klein maar fijn, super concept

Sinds corona mijn auto de deur uit gedaan, maar soms is het tóch net even praktischer en zelfs goedkoper én sneller om een klein autootje te huren. Ik heb de kleinste hopper 2 dagen mee gehad en mijn ervaring was in 1 woord fantastisch. Reservering eenvoudig via internet, heldere site. Toch nog even contact gehad over wat praktische met verhuurder en uiterst vriendelijk en behulpzaam te woord gestaan. Wil je low budget af en toe een zgan auto huren, dan is de autohopper echt een comfortabele aanrader.

• Vestiging: Veenendaal

Geweldige service , vriendelijk

Vriendelijke ,service gerichte mensen met een mooi en nieuw wagenpark . Uiterst tevreden

• Vestiging: Den Bosch
  • Communicatie

Ik ben heel tevreden met mijn ervaring bij Autohopper

Vriendelijk en behulpzaam, goede service en tevreden met de verhuis bus wat ik heb gehuurd. Snel afgehandeld ernaar. Ik wil zeker nog een keer gebruik van deze service maken en raad het andere aan.

• Communicatie

Makkelijk te reserveren, administratief afhandeling voor en na het terug brengen van de auto ging ook prima, kreeg dezelfde dag nog mijn borg terug gestort op mijn rekening.

• Vestiging: Dordrecht
  • Communicatie

Een betere service is wat mij betreft niet mogelijk!

Had vrij plotseling voor 2e pinksterdag een auto nodig om wat spullen te verhuizen naar Groningen. Autohopper had nog een bakwagen staan die ik notabene op de bewuste vrije dag kon halen. De auto was splinternieuw en had een super-de-luxe laadklep dus het laden en lossen ging als een speer. In een paar uur was de klus geklaard en kon ik de auto terugbrengen. Erg efficiënt en heel comfortabel. Geweldige service van de verhuurder ervaren. Een aanrader!

• Vestiging: Zwolle
  • Ervaring met: Anders
  • Medewerkers N.v.t.

Mooie vrachtwagen met laadklep

Mooie vrachtwagen met laadklep gehuurd voor een verhuizing, goede service en flexibel qua inlevertijd

• Vestiging: Bunschoten

prima verhuiswagen

Verhuisbus gereserveerd. Netjes op de hoogte gehouden ivm ophalen verhuisbus. Bus schoon en ruim. Na terugbrengen borg per ommegaande teruggestort ontvangen.

• Vestiging: Oosterhout
  • Communicatie

Hele mooie wagen en super vriendelijk personeel

• Vestiging: Breda

Uitmuntend door Niels v. Asselt

Hoewel er in mijn eigen woonplaats diverse autoverhuurbedrijven zitten rij ik liever 25 km naar deze vestiging. Niels v. Asselt gaat verder waar anderen stoppen. Beste verhuurmedewerker/vestigingsmanager die er is.

• Vestiging: Apeldoorn Noord
  • Communicatie

Absoluut voor herhaling vatbaar. Super service gekregen van de uiterst vriendelijke mevrouw.

• Vestiging: Puttershoek

Positief.

Mooie auto, voldoende ruimte. Zelfs een auto gekregen die groter was dan gepland.

• Deskundigheid N.v.t.

Top geregeld

Het reserveren was een peace of cake. Duidelijk en direct de kloppende bedragen. Prijs kwaliteit is in orde. Een vriendelijke service medewerker mey gevoel humor.

• Vestiging: Hilversum
  • Communicatie

Vol gas en zonder ongelukken!

Geen enkele hapering ervaren vanaf het moment tot de huurafspraak en het moment van de eindafrekening

• Vestiging: Amersfoort
  • Communicatie

Prima service, goede auto.

Het ophalen had wat haken en ogen maar de medewerkers deden erg hun best om het zo goed en snel mogelijk te regelen. Toen we dezelfde dag nog met pech niet weg konden rijden kwamen ze meteen om het probleem op te lossen.

• Vestiging: Alkmaar
  • Communicatie

Vlotte actie/ schone auto top geholpen

Alles top geregeld

• Vestiging: Werkendam

Prima service!

Op eenvoudige wijze een bus kunnen huren en goed van informatie voorzien over de juiste afmetingen. Toen de gekozen bus te klein bleek makkelijk een grotere kunnen krijgen die vanuit een andere locatie werd opgehaald. Nette bus.

• Vestiging: Etten-Leur

Goed en niet duur.

Prettige en laagdrempelige afhandeling van reserveren, halen en brengen.

• Vestiging: Heemstede

Uitstekende service

Goed geholpen en prima bestelbus gehuurd bij Autohopper Voorhout

• Communicatie

Een super verhuiswagen, voor een redelijke prijs. De bus is ruim. Je kunt in de laadruimte bijna rechtop staan. En de laadruimte is lang genoeg om bijvoorbeeld bedonderdelen te vervoeren. De bus was volgens mij nog relatief nieuw en reed erg fijn. We hadden de auto niet de hele dag nodig, maar wel heel fijn dat deze bus even tot onze beschikking hadden. De verhuisaccessoires als extra optie is de meerkosten ook waard, als je ziet wat voor gemak je hiervan hebt, tijdens het verhuizen.

• Communicatie

Goed geregeld, duidelijke prijzen geen kleine lettertjes!

Vooraf en tijdens de periode goed contact gehad met de verhuurder. Alles word duidelijk toegelicht, en er zijn geen verborgen kleine lettertjes!!

• Vestiging: Amersfoort
  • Communicatie

Super handig met verhuizen.

Voor mijn verhuizing heb ik een verhuiswagen gehuurd (bakwagen). Super handig en alles was makkelijk te regelen en stond netjes klaar op de dag van verhuizing. Kan het zeker aanraden als je in een verhuizing zit.

• Vestiging: Emmen
  • Ervaring met: Anders