Goed geregeld!! mooie nette Bus

Goede Sevice

Goede Service en afhandeling

• Vestiging: Bergschenhoek

Betaalbaar, eenvoudig en volledig

Via Autohopper Baarn heb ik een bakwagen (Renault Master) gehuurd om te verhuizen. Ik heb hier hiervoor als extra een verhuispakket (dekens, spanbanden, hondje en steekwagen) afgenomen. Dit is een ideaal alternatief als je zelf wilt verhuizen. De auto was schoon, makkelijk in gebruik, betrouwbaar en goed uitgerust (centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, airco, cruise control, bluetooth audio). De elektrische laadklep was ideaal. De dekens en spanbanden waren netjes opgevouwen en opgerold toen ik ze kreeg en het hondje/de steekwagen waren in goede staat. Het enige minpunt was dat ze me op weg stuurden zonder een demonstratie van de wagen/laadklep te geven. Nadat ik hierom had gevraagd heb ik deze alsnog gekregen. Ontvangst en teruggave van de auto ging snel en soepel. Ik zou het zo weer doen.

• Ervaring met: Anders
  • Communicatie

Enorm goede service verleend. Er is alles aan gedaan om ons van de juiste bestelauto te voorzien.

In een van de drukste weekenden van het jaar, wat betreft autoverhuur, had ik een bestelauto nodig. Uiteindelijk terecht gekomen bij Autohopper Amersfoort. Daar werd alles in het werk gesteld om alsnog een bestelauto te regelen voor ons. En dat is gelukt. Wat een super goede service. Het enige nadeel was dat de cruise control van de bestelbus het niet deed. Maar dat weegt niet op tegen het feit dat ik enorm geholpen was met het feit dat er een bestelauto voor mij ter beschikking was.

• Vestiging: Amersfoort

Niets op aan te merken!

Wilde in eerste instantie een half zo groot busje. Die was er niet meer en deze was maar €8 duurder. Achteraf kwam dat goed uit. Je hebt gauw meer ruimte nodig dan je denkt. Auto was mooi schoon bij aflevering, samen met de verkoopster de beschadigingen van te voren doorgenomen. En rijden maar.

• Vestiging: Bunschoten

snel en accuraat geholpen

Duidelijke uitleg over de auto. Kon geen tankstation vinden op de weg terug, ze hebben zelf afgetankt.

• Vestiging: Oosterhout
  • Communicatie

Goede prijs en goede service

Goede borgprijzen, mooie en schone auto. Duidelijke afspraken en zeer vriendelijk behandeld! Borg na 10 minuutjes terug op de rekening zelfs, top!

• Vestiging: Weert

goede service

alles was overzichtelijk op de site en snel te regelen. de vestiging was goed bereikbaar en had voldoende ruimte. de vestiging was gezellig en men nam de tijd.

goede service

Meer dan tevreden

Prettig en duidelijk contact voorafgaand, vriendelijke medewerker op locatie, goeie auto en op de dag van retour wordt het financiële gelijk digitaal afgehandeld. Ook niet geheel onbelangrijk is de prijs en die was prima, een bedrijf die je zou aanbevelen.

• Vestiging: Capelle a/d IJssel
  • Communicatie

Helemaal top, klantvriendelijk ontvangst, alles goed geregeld

Boeken snel geregeld, bevestiging ook snel. Uitermate klantvriendelijke ontvangst en goede afhandeling. Zelf in het weekend binnen een paar uur de eindafrekening. Echt een aanrader om een bus of ander voertuig te huren bij Jurjen Jonker.

• Vestiging: Heerenveen

Betaalbare luxe!

Helaas was de bus welke ik besteld had, niet beschikbaar. Ik kreeg kosteloos een upgrade. Goede auto’s, betaalbare huurprijs!

• Vestiging: Middelharnis
  • Communicatie

Perfect, goede service, fijne bus

Het reserveren verliep soepel, de afhandeling ook. De bus was netjes en praktisch. Niet de goedkoopste, maar al met al zeer tevreden.

• Vestiging: Rijssen
  • Ervaring met: Anders
  • Communicatie

Super goed geregeld, perfecte service, goede auto. Zeer vriendelijke ontvangst. De auto stond klaar toen ik aan kwam, zag er netjes uit. Het retour brengen terwijl er niemand aanwezig was was geen probleem en duidelijk uitgelegd. Mocht ik weer een auto nodig hebben weet ik direct waar ik moet zijn.

• Vestiging: Voorhout

Alles goed geregeld

Snelle en nette afhandeling.... bijna nieuwe bestelbus, zeer fijn om in te rijden.

• Vestiging: Oss

Dik tevreden

Helemaal prima. Geen bijzonderheden. Top!

• Vestiging: Doetinchem

Perfect geregeld

Snel en makkelijk een auto gehuurd, prima service dat ik voor een klein bedrag de auto de dag ervoor al kon ophalen!

• Vestiging: Waddinxveen
  • Communicatie

Snelle reactie, makkelijk geregeld, goede auto

Had op korte termijn (binnen dag) huurauto nodig, smiddags aangevraagd, 2u later al bevestiging binnen. Ophalen ging makkelijk en was snel op weg. Auto was prima, goed uitgerust, geen problemen. Terugbrengen ging vlot, factuur in email. Heel tevreden, doenhet volgende keer weer zo. Mijn fiets mocht ook binnen in werkplaats overnachten, dus geen zorgen of die ms gestolen zou worden.

• Vestiging: Wageningen
  • Communicatie

Netjes ontvangen, goedkoop, super fijne auto, we gaan zeker nog eens huren

• Vestiging: Maastricht

Makkelijk en snel

Op de site is het gemakkelijk te boeken. De garage hielp mij vriendelijk en snel. Enigste verbeter punt is dat de auto's afgestemd moeten worden op de beschikbaarheid van de garage. Verder top service. Ik kom zeker terug!

• Vestiging: Barneveld

Fantastische service!

Zeer fijne klantvriendelijke dienstverlening. Wij kregen een splinternieuwe bus te leen. Geen gedoe, gewoon echte service!

• Vestiging: Breda
  • Communicatie

Alles netjes volgens afspraak en prima service

Alles netjes volgens afspraak en prima service. Toen bleek dat de voorgaande huurder de huurbus kennelijk niet volledig had afgetankt, werd ook dat goed opgelost door vestiging van Autohopper in Voorhout.

• Vestiging: Voorhout

Snelle en vriendelijke dienstverlening

Auto was niet beschikbaar maar vanuit andere vestiging binnen een paar uur geregeld. Zeer vriendelijke medewerker. Zeer snelle ( binnen het uur) retour van borg. Goede prijs met goede service.

• Vestiging: Venray
  • Communicatie

Ik ben zeer goed geholpen Was makkelijk te huren

• Vestiging: Den Helder

Alles dik in orde.

Snel alles geregeld snel op pad en bij terugkeer allles snel en goed geregeld.

• Vestiging: Goes

Boogschutterstraat 1-43