Snelle communicatie omtrend niet aanwezig zijn gehuurd model. En zonder extra kosten een grotere uitvoering. Top gedaan zal jullie aanbevelen boven Borent.
Eerste keer dat wij hier gehuurd hebben en zou het zo nog eens doen! Goede uitleg gehad over het "vrachtwagentje". Bij aankomst is gelijk verteld dat de wagen schade had door de vorige huurder, wij hebben daar geen last van gehad. Prima service en kwaliteit!
Nieuwe wagen, Netjes onderhouden Snel mijn borg terug Goede prijs kwaliteit verhouding
Had bestelauto gehuurd voor verhuizen. Duidelijkheid over kosten ( geen kleine lettertjes). Alles is prima uitgelegd door de medewerker. Echt een aanrader!
Prima service vriendelijk personeel. En een fijne auto om mee te verhuizen. Dit alles tegen een redelijke prijs . Ik ben zeer tevreden.
Fantastische service en uitstekend materiaal. Personeel ter plekke zijn uitermate vriendelijk. Ik ga zeer zeker vaker gebruik maken van Autohopper.
ik had een bestelwagen besteld, deze was er niet. Voorstel was om een grotere tepakken voor hetzelfde geld. Zeer vriendelijke communicatie en goede service.
Het leek een goede prijs en snel en correct geregeld, maar wel de verhuiswagen inleveren voor 17.00 uur of om uiterlijk 8.00 uur de volgende dag. Nou lekker als je aan het verhuizen bent naar de andere kant van het land. Een mogelijkheid de wagen te stallen en de sleutels af te geven of te deponeren is er niet. Ik kreeg als oplossing: huur nog maar een dag extra......
Hoi Marc, Vervelend om te lezen dat je niet helemaal tevreden bent. Het bovenstaande klopt inderdaad. Dit wordt ook aangegeven op onze website. Een huurdag loopt bij Autohopper van 8.00 uur 's ochtends tot de volgende dag 8.00 uur 's ochtends. Kom je dus om 10.00 uur je huurauto ophalen, dan moet je hem de volgende dag om 8.00 uur weer inleveren. Wil je 'm later inleveren, dan komt er een huurdag bij. Het kan voorkomen dat een vestiging op zaterdag niet om 8.00 uur open gaat. Je kan dan bij het reserveren gewoon aangeven dat je de auto om 8.00 uur komt ophalen/ inleveren, de vestiging zal dan contact met je opnemen om de mogelijkheden te bespreken. Team Autohopper
Schone auto zonder rooklucht. Auto en de laadruimte waren van alle gemakken voorzien. Kortom een perfecte huurhuis voor weinig geld
Goed geregeld!
Niks op aan te merken. Hele prettige samenwerking, goede service en prima bus.
Prima huur voertuigen zeker als je geen trekhaak hebt.
Prima auto. Heb erg van genoten
Alles zoals je het zou willen: goede spullen, super service en een meer dan schappelijke prijs. Aanrader!
Fijne handelbare bakwagentje topservice
Vriendelijk geholpen door Anja. Auto stond schoon klaar, terwijl we eerder kwamen dan gepland. Afhandeling bij terugkomst helemaal ok en de borg stond bij thuiskomst al op de rekening
Busje gehuurd voor kinderfeest. Zeer nette bus, reed fijn en service was top!
Snelle reactie na vragen over het vervoer en de prettige samenwerking bij het ophalen en inleveren van de auto maakt autohopper een betrouwbare en ongecompliceerde verhuurder.
Ik ben super geholpen bij autohopper kon alles in 1x meenemen ze denken graag met je mee dit is zeker een aanraden wilt u een verhuisbus huren scheur snel naar autohopper en huur een verhuisbus
Heb je wat te vervoeren wat groot is, dan is dit een prachtige betaalbare oplossing met een goede service.
Ik heb gisteren een bestelbus gehuurd bij Autohopper. Eerst via internet alles ingevuld en de volgende dag stond de keurig uitziende bus al voor me klaar. Top!
Erg prettig gehuurd bij Schaap in Beesd (Betuwe). 2 nette schone bussen meegekregen en de communicatie verliep soepel en de service was top. Dikke aanrader.
Alles duidelijk geformuleerd. Zouden zo terugkomen.
Goed geregeld!
Hele goede service en mooie wagens, ik raad het ten zeerste aan.
Boogschutterstraat 1-43
7324 AE Apeldoorn