Keurige service: Netjes en snel te woord gestaan bij Autohopper Harderwijk. Prima oplossing voor het niet fysiek kunnen tonen van het paspoort. Bij terugkomst direct financieel afgewikkeld. Prima auto: Bijna nieuwe Picanto. Compleet uitgerust met airco en navigatie. Zeer betaalbaar: Nette huurprijs, ook voor extra kilometers. KORTOM, HET KAN NIET BETER
De reservering verliep soepel. Tijdens het ophalen van de bestelbus ben ik snel en deskundig geholpen. En ook achterad heen verrassingen. Kortom zeer tevreden.
De auto was netjes, schoon en van goede kwaliteit. Goede rij-eigenschappen, goede wegligging en geen oude bak. De renault master heeft een flinke laadruimte en was ideaal voor verhuizen. Indien nodig huren we zo weer een auto bij autohopper.
Het is duidelijk erg druk, want we kregen lastig bevestiging van de verhuur. Kostte 2 telefoontjes. Toen bleek een auto niet terug te zijn, uiteindelijk is het wel goed gekomen. Het ophalen werd ook door telefoontjes van anderen onderbroken en kostte daardoor meer tijd. De auto was prima! Goed onderhouden reed uitstekend. Het terugbrengen verliep uitstekend en ging wel snel. De medewerker was prettig in de omgang.
Een ruime en prima bus.
Goede auto en goede service.
Klein bedrijf met persoonlijke aandacht. Jonge schone auto met weinig km's.
Vriendelijk service, omdat kleinere bestelbus niet beschikbaar was grotere kunnen huren met korting. Schone nieuwe bestelbus, topwagen. Na inleveren was borg binnen paar uur teruggestort op mijn rekening.
Een fijne ervaring duidelijke communicatie vooraf goede bus en erg netjes.
De gehuurde verhuisauto voldeed aan alle verwachtingen. Rijdt fijn. Voldoende ruimte om ook grote apparaten en meubels mee te vervoeren. Verhuispakket (hondje, dekens, spanbanden) ook prima! Ook fijn is dat 1 dag huur 24 uren heeft, en niet van 08:00 tot 17:00 uur loopt. (Van 08:00 tot 08:00 de volgende dag bij Autohopper). Staat de auto op tijd weer bij Autohopper dan is het ook geen probleem wat later op de dag de sleutel in te leveren en de administratieve afhandeling te doen. Prima service!
Zeer vriendelijke ontvangst: niets op aan te merken en op de auto was ook niets aan te merken. Prijs-kwaliteitverhouding is!. Een klein minpuntje is dat de auto bij het ophalen nog moest worden ‘afgetankt, waardoor ik te laat op mijn afspraak verscheen.
Zeer klantgericht door flexibel mee te denken met de klant over de behoefte en de ruime mogelijkheden voor het halen en retourbrengen. Tevens goede prijs/kwaliteitsverhouding van het voertuig.
Uitstekende service, vriendelijk geholpen. Ook nog de banden van m'n steekwagentje opgepompt. Wat ik zou aanbevelen als verbeterpunt op de site: pas nadat de boeking is gemaakt wordt er melding gemaakt dat er een dubbele legitimatie vereist is (rijbewijs en paspoort) en dat er betaald moet worden met pin. Toen ik deze melding zag moest ik bijvoorbeeld even nagaan of mijn paspoort nog wel geldig was. Als er dus aan een van deze twee voorwaarden niet voldaan zou kunnen worden heb je al wel geboekt - in mijn geval minder dan 24 uur tevoren, waardoor ik 50% van het huurbedrag verschuldigd zou zijn. De soep wordt waarschijnlijk in de praktijk niet zo heet gegeten, er werd mij niet naar het paspoort gevraagd.
Zie bovenstaande. Wat ook erg fijn is dat als de op de eigenlijke huurdatum om 07.00 uur weg moet je de auto de 'avond' ervoor kan ophalen.
Een heerlijke bus. Goede service!
attente en klantvriendelijke service, prima rijdende en goed functionerende auto
We hebben de 9pers. bus gehuurd, en vaak stap ik moe uit een auto na een dag rijden. Deze keer gechauffeurd, en weer fit uit de bus gestapt!!
Na al twee Autohopper vestigingen te hebben gebeld op zoek naar een bestelbus die niet te klein en vooral ook niet te groot zou zijn, was het raak bij de Autohopper in Meppel. Niet dat ze deze bus zelf hadden staan - die van hen was al gereserveerd - maar dat weerhield de eigenaar er niet van om een alternatief voor me te regelen en de bus zelf ergens anders vandaan te halen. Het contact rondom de verhuur was zeer prettig en de verdere afhandeling soepel. Kortom: een aanrader!
Alles was uitstekend en een mooie nieuwe auto stond klaar.
Ik huurde bij Autohopper het Renault Master vrachtwagentje: Ideaal! Ruimte zat en mét praktisch laadplateau! Met nog geen twee keer volladen was heel onze inboedel al verhuist!
Gastvrije ontvangst en deskundige uitleg en ruime keuze uit transportmiddelen.
Makkelijk, goed en snel.
Elke keer als ik een auto zoek kan ik terecht bij Autohopper. Hele fijne communicatie en ik heb eigenlijk alleen maar lof over de service. Hartstikke blij met autohopper in meppel. Vaste klant!
Zie boven
Werden goed duidelijk en snel geholpen, vriendelijke man. Bus zag er goed uit, alles was netjes, borg ook snel weer terug gestort. Helemaal tevreden!
Boogschutterstraat 1-43
7324 AE Apeldoorn