Ik had voor zaterdag een compacte promotie auto gereserveerd. Bleek ik die dag te mogen rijden in een gloednieuwe ruime station met alles erop en eraan. En dat voor dezelfde prijs! Dat is nog een oplossingsgericht in het voordeel van de klant! Dankjewel
Voor een dagje uit voor mijn werk had ik dit keer gekozen voor het huren van een auto ipv reizen met het openbaar vervoer. Ik heb makkelijk online een aanvraag ingediend en ik werd snel gebeld. Helaas was mijn gekozen auto niet beschikbaar waardoor ik een wat duurdere klasse auto had. Op de dag zelf werd ik snel en vriendelijk geholpen. Auto was nog niet schoon maar ik koos er zelf voor om niet te wachten totdat die klaar was. Na betaling en controles kon ik direct wegrijden. Ideaal! Ook bij het inleveren van de auto werd ik snel geholpen. De borg wordt teruggepind. Super handig zodat je niet met contant geld hoeft te gaan lopen. ik zou dit zeker nog een keer doen.
weinig over te schelden. alleen maar lof
De Kia Stonic is een heerlijke auto om in te rijden.
Snelle en flexibele behandeling van de reservering van een busje. Omdat het gewenste formaat niet meer beschikbaar was hebben we een grotere meegekregen voor hetzelfde geld. Dat kwam toch wel mooi uit omdat we toch best wel veel spullen hadden. Retourneren van de bus was simpel en de afrekening en teruggave van de borg was ook snel geregeld. Volgende keer weer Autohopper huren bij van Steyn in Voorhout!
Super geholpen, prettige communicatie
De aanvraag is heel gemakkelijk en de communicatie is erg duidelijk. Mijn vragen die ik nog had werden snel en duidelijk beantwoord, wat erg fijn is. Ze denken met je mee en zijn flexibel. De auto die wij gehuurd hebben was perfect voor een verhuizing en de auto's rijden erg fijn en zijn nog hartstikke nieuw. De afhandeling na het inleveren is erg gemakkelijk (en op elk moment dat het uitkomt), de borg was vliegensvlug weer terug gestort.
Renault Master gehuurd in Hellevoetsluis voor een verhuizing. Nieuwe bus in topconditie. Afhandeling flexibel en zorgeloos. Volgende keer weer hier huren!
Goeie prijs! Top wagen! Ophalen ging ook super soepel!! Precies zoals ze beloven!
Bus in zeer goede staat, vriendelijke service snelle terugbetaling van de borg, alles naar super tevredenheid. Kan het iedereen aanraden
Reeds meerdere keren een bakwagen met laadklep bij u gehuurd. Zowel zakelijk als privé. Geweldige service en een up to date wagenpark, tegen een zeer scherpe huurprijs.
Zocht een busje, en omdat ik blijkbaar nog te jong ben voor velen is het moeilijk om er een te verkrijgen. BIJ AUTOHOPPER NIET! Je wordt finally als een normaal volwassen persoon behandeld, en hebben zelfs een groter busje voor zelfde prijs gegeven omdat de kleine allemaal verhuurd waren. Hoe chill is dat! Ik was blij en kom zeker terug.
Fijne auto, geen problemen mee gehad. Personeel heeft me goed geholpen en mee gedacht. Ik moest nl naar het buitenland met de auto maar dat was gelukkig geen probleem toen ik dit aangaf.
Goed geholpen en meegedacht. Erg aardig personeel
Vriendelijke ontvangst, snel geregeld en goed afgehandeld. Ik kom terug.
Top en flexible service! Op korte termijn kond ik nog mijn reservering verlengen en omdat er voor die tijd geen bus beschikbaar was, werd nog snel een bus geregeld zodat het kond doorgaan. Helemaal tevreden en altijd weer!
Hier kom ik zeker terug. Snel met de auto op pad, goed geïnformeerd van tevoren en de borg was weer snel terug gestort op mijn rekening.
Autohopper Leeuwarden, Jullie service is goed, geen gedoe en gezeur etc. Andere auto mee gekregen voor het zelfde geld. Hier kunnen andere nog van leren, van deze service.
De website is duidelijk en er is vriendelijk personeel aanwezig voor de overdracht. Ook het inleveren is goed geregeld - dit kon namelijk ook buiten de openingstijden. Sowieso de volgende keer weer hier!
Voor de verhuizing van mijn dochter een busjes gehuurd. Alles snel en correct afgehandeld. Goede website, prima auto, goed inzicht in prijs en afhandeling.
Helemaal goed 12 ltr van Franeker naar Deventer en terug. Prijs is ook goed
Snel geholpen bij afhalen auto en weer retourneren. De auto was keurig schoon en vrij nieuw. Gewoon helemaal wat je wilt als je een auto huurt, een aanrader.
Per mail in de avond gereserveerd, werd s ochtends gebeld dat het geregeld was. Mooie schone bus, super!
goede service
Boogschutterstraat 1-43