Na het car driver deals drama hebben ze ons geweldig geholpen! Klasse service en heel erg goed meegedacht met de klant.
Duidelijke website. Na online reservering dezelfde dag nog bevestiging van de te huren bestelbus. Op de huurdag (zaterdag) bus opgehaald, gebruikelijke rondje gedaan. Verhuurder nam daar alle tijd voor. Heel vriendelijke afhandeling.
Fijne service en auto, zeker voor herhaling vatbaar
Meer dan de moeite waard, zelfs achteruit rij camera.
Goede communicatie omtrent de huurauto. Ook bij een defect wordt er snel gehandeld. Er wordt samen gekeken naar een oplossing. Ik heb met plezier gebruik kunnen maken van de auto. Personeel is vriendelijk en denkt goed mee. Hier is de klant gelukkig nog steeds koning!
Snelle afhandeling, volledig duidelijk, goede uitelg
Wij hadden een uitdaging; binnen 2,5 uur mij. Schoonvader verhuizen naar een zorginstelling . Daarvoor moesten zijn eigen bed, bank en luie stoel plus een hoop andere dingen, in een keer mee en bovendien snel ingeladen worden. Ook was het belangrijk dat we de bus exact op tijd ‘s ochtends konden ophalen. Wij hebben met de 20m3 bus met laadklep ( wat een uitvinding !) een prima bus gehad en het ophalen ging heel erg snel. Hele goede ervaring!
Goede service, makkelijk te reserveren met direct bevestiging. afhalen ging prima, ruime inlevertijd. Prijs - kwaliteit goede verhouding. Als we iets nodig hebben komen we zeker terug.
We zijn snel en goed geholpen door een vriendelijke medewerker. Het huren van een 6m3 busje was zo geregeld. De bus was erg netjes met weinig kilometers. Pijnloos gehuurd. Doen we in de toekomst nogmaals bij Autohopper als het nodig is.
Prima Service, vriendelijk personeel.
Door een foutje van mij was er geen busje beschikbaar op de zaterdag dat ik wilde verhuizen. Ter plaatse een afspraak kunnen maken voor de volgende dag, en de reserve-sleutel meegekregen. Maandag morgen alles afgerekend en borg teruggestort gekregen.
Zeer vriendelijke ontvangst en professionele bediening. Schone auto en bestaande beschadigingen werden keurig doorgenomen. Bij inlevering weer even vriendelijk en snel de borg retour op mijn rekening. Echt een aanrader
Goede uitleg bij ophalen bestelbus. Heel vriendelijk personeel. Alles in één keer kunnen verhuizen in de bestelbus. De laadklep was daarbij heel makkelijk. Voor herhaling vatbaar.
Alles lag klaar. Ik kwam aan en we konden direct naar de auto. Instappen en wegwezen.
Perfecte auto en uitstekende service
Auto stond gewassen klaar. Fijn geholpen door de medewerker. Ook bij retour brengen.
digitaal was alles duidelijk, de auto was nog erg nieuw, vond ik en de service was prima; het is alleen dat ik nooit 10-en geef, dat ik niet hoger heb gescoord...
Keurige auto, prima service
Geen ellenlange invullijsten, eenvoudig aanvragen en een prima auto. Oh ja, het hondje, de steekwagen en dekens liggen er toch al in... neem maar mee! Superrelaxed. Prima prijs/kwaliteit.
Het was mijn eerste keer dat ik een auto had gehuurd. Zelf vond ik het een hele fijne ervaring, goeie service. De auto zelf splinter nieuw en dat voor een lage prijs helemaal top! Ik ga hier zeker vaker huren.
Fijne communicatie en goed busje
Alles verliep soepel en goed. De verhuiswagen was groot genoeg. Zuinige wagen. En de afhandeling heel prettig en vriendelijk. Jullie hebben kennis van zaken dat hielp mij bij het maken van de keuze wagen. Wat ik ook fijn vind is dat je face to face kan praten.
Duidelijke en prettige communicatie. Verhuisbus was zoals verwacht en in keurige staat.
voor het eerst daar een bakwagen gehuurd, top service. gaan we zeker nogmaals doen als het nodig is
Boogschutterstraat 1-43
7324 AE Apeldoorn