We hebben een auto gehuurd, eerst was er geen auto beschikbaar later belde een medewerker terug dat er toch nog een auto gevonden was. Wat een service!!! Prijs-kwaliteit is uitmuntend. Afhalen was eenvoudig en ging snel evenals het terugbrengen. Auto was goed onderhouden en schoon.
Prima schoon aangeleverde bus . Goede uitleg gekregen over het gebruik. We hadden gemeld iets buiten de sluitingstijd de bus terug te leveren . Ook hier werd over meegedacht en tot een prima oplossing gekomen !!!
Ik heb een 2021 t-cross vw gehuurd voor 62 euro. De auto rijdt heel fijn en ziet er modern uit. Op de snelweg trekt de auto snel op en de auto heeft 1.0 motor dus best zuinig. Ik zal zeker bij autohopper terugkomen.
Vriendelijke mensen, alles was heel duidelijk en dik in orde
Bij het afhalen duurde het wel wat lang, iemand voor me die ook kwam huren en nog iemand die voor een reparatie kwam waar wij weliswaar voor mochten, maar qua administratie was er niks voorbereid ondanks dat we gereserveerd hadden. Dat kan beter. De Renault Traffic stond klaar, een prima en nette bus. Schade aan de linkerzijkant stond al op het huurcontract netjes vermeld. Afhandeling prima, sleutel ingeleverd, factuur even later op de mail ontvangen en borg teruggestort op dinsdag ontvangen op de rekening.
Erg fijn hoe het allemaal geregeld is. Wat mij meteen opviel was dat alle schades aan de bus al op het formulier ingevuld waren wat dus veel tijd scheelt. Verder alles netjes duidelijk en overzichtelijk met een snelle terugbetaling van het voorschot
Hele prettige service. Vriendelijk en behulpzaam. Men neemt de tikd voot de klant. Snelle reactie per email/telefoon. Zou zo weer een busje of auto huren bij Autohopper!
Duidelijke uitleg bij reserveren en ophalen, goed geregeld, fijne bakwagen.
Makkelijk online te boeken en netjes geholpen.
Vragen over afmetingen en mogelijkheden voor vroeg vertrek werden in prettig overleg zeer efficiënt en coulant aangeboden. Vriendelijke behulpzame bediening.
zo’n soepele auto niet te zwaar niet te licht ruime auto met een geweldige interieur de passat zeker een aanrader!!!
Alles is prima verlopen en de huur was flexibel ik kon makkelijk extra dagen boeken dat was voor mij prefect
Prima!
De voor 1 dag gehuurde bestelbus - een Renault Master 11m3 - was prima onderhouden. Prijs voor extra kilometers (0,18/km) is laag en daarom het vermelden waard. Service en klantvriendelijkheid van de medewerker heb ik als zeer prettig ervaren. Van harte aanbevolen.
Super service. De bestelbus die wij huurden was niet voorradig en wij kregen voor hetzelfde bedrag een grotere bestelbus. Zeer vriendelijke medewerkers en volgende keer zeker weer bij Autohopper
Makkelijk te reserveren via de website Een dag later keurig gebeld dat het type niet beschikbaar was en voor hetzelfde bedrag een grotere bestelwagen meegekregen.
Vanwege familie omstandigheden een bus nodig gehad om op een behoorlijk afstand goederen te vervoeren. Vanwege steeds veranderende corona maatregelen moest het ophaalmoment aangepast worden. De vraag uitgezet, werd genoteerd en ben ik netjes over terug gebeld, het kon allemaal. Bij het ophalen stond de bus schoon klaar, duidelijke uitleg hoe alles werkte en de papieren netjes bij elkaar in een mapje. Bij het inleveren ook wederom de vriendelijkheid, samen even de bus nagelopen en de factuur werd opgemaakt. De verhuurder toonde interesse en nam de tijd die nodig was. Jammergenoeg voor ons zit deze vestiging niet echt in de buurt van ons woonhuis (vanaf ons vakantie adres heb ik moeten huren), anders was ik zeker hier vaker gaan huren. Bus is zuinig in gebruik, rijdt goed en zeker niet te duur voor wat je krijgt.
Ben begin juli verhuisd door middel van een Renault verhuisbakwagen van Autohopper. De wagen functioneerde erg prettig en naar behoren en de medewerker van het filiaal in Weert was erg vriendelijk en meedenkend. Het inleveren van de wagen ging ook prima volgens afspraken, ze kwamen je zelfs tegemoet met betrekking tot het iets later inleveren van de wagen en waren erg vriendelijk. Al met al een zeer goede ervaring om je verhuizing mee te vervoeren voor een competitieve prijs!
Dag van tevoren aangevraagd maar was geen probleem. Netjes gewezen op de al aanwezige beschadigingen aan de bus. Bus reed veel zuiniger dan verwacht en ondanks laat terugbrengen na sluitingstijd werd eerstvolgende werkdag na het weekend direct het restbedrag teruggestort. Netjes hoor. Goede service.
- medewerkers vriendelijk - auto netjes - service op het niveau
Soepeltjes.
Alles verliep zeer soepel en flexibel. Geen gedoe en een hoop kleine lettertjes maar gewoon zoals het hoort.
Vriendelijk personeel en alles was geregeld zoals afgesproken
9 persoonsbus gehuurd voor 2 weken vakantie . Prima vervoersmiddel gekregen. Financieel afhandeling ook weer snel op orde. Een echte aanrader.
‘s-Morgens vroeg langsgeweest, er was direct een verhuisbus beschikbaar. Heel vriendelijk geholpen.
Boogschutterstraat 1-43
7324 AE Apeldoorn