Een mooie auto voor de deur.

Ik heb een KIA Picanto gehuurd voor een reis naar Hoofddorp alwaar ik een tante ophaalde en meenam naar Vijfhuizen om. o.a. een bezoek te brengen aan het MH17 monument. De auto voldeed prima. Alleen ik bemerkte bij mezelf dat in twee jaar tijd het een en ander aan een moderne auto veranderd was. Starten, zuinigheid. automatische verlichting!, geluidarm, achteruit rijden met een beeld op de monitor, en nog veel meer. Misschien zat er een routeplanner in de boardcomputer? Het had me niet verbaasd. Ik heb een prima reis gehad. Jammer dat duiven de auto onder moesten *****en.. Het ergste vuil heb ik met gewoon water verwijderd. RoVé deed de rest. Bedankt, Han Dorenstouter

• Vestiging: Wageningen
  • Deskundigheid N.v.t.
  • Medewerkers N.v.t.

Prima verhuiswagen, goede service

Op tijd stond hij klaar. De vrachtauto eas perfect voor verhuizing, zuinig gereden. Bedrijf prima personeel en goede service

• Vestiging: Waalwijk
  • Ervaring met: Anders

Gewel-tasties

Een bakwagen met klep gehuurd voor verhuizing. Is goed bevallen. Goede prijs kwaliteit verhouding. Ik ga hier zeker weten weer terug komen wanneer ik vervoer moet huren

• Vestiging: Waalwijk

Dikke prima

Snel en vrijwel direct een wagen kunnen afhalen. Dat is bij sommige concurrenten wel anders

• Vestiging: Heerenveen

Gewoon goed

Goede service en vriendelijk oersonerl

• Vestiging: Breda
  • Communicatie

Super service, nette bus en garage.

De bus die ik eigenlijk wilde huren was niet beschikbaar op de dag, maar snel kwamen we tot een goede oplossing. De service was uitstekend en de bus was nog heel netjes. Als extra kon ik een ‘hondje’ erbij huren.

• Vestiging: Ede Centrum

Fantastische service

Vanwege een weekend weg naar Oostenrijk had ik een goede auto nodig waar je moeiteloos veel kilometers in kon maken. De Volvo xc40 die ik had gekregen overtrof alle verwachtingen en zorgde er voor dat ik zonder moeite de afstand kon rijden. De service en de communicatie was helder en transparant. Achteraf kom je niet voor onverwachte kosten te staan. Mocht ik in de toekomst weer een goede auto willen huren dan ga ik zeker weer bij deze vestiging langs.

• Vestiging: Utrecht

Betrokken en flexibele verhuurder

Prima wagen en goede communicatie. Goede prijs/kwaliteit verhouding. 1 klein minpuntje. Ik moest naar Frankrijk maar dat land zat helaas niet op de routeplanner. Met de telefoon in een houder gaat routeplannen echter ook nog steeds erg goed....

• Vestiging: Alblasserdam
  • Communicatie

Prima service voor een zeer scherpe prijs

Gewoon in alle opzichten een prima bedrijf met goede auto’s en zeer vriendelijk personeel, ook het terugstorten van de borg was in een mum van tijd gebeurd een echte aanraders

• Vestiging: Groningen

Snel en goed geregeld

Duidelijke site en opties, goede prijs en zonde gedoe ophalen en terugbrengen.

• Vestiging: Abcoude
  • Communicatie

vriendelijk en goede service .

erg vriendelijk en goed geholpen , hele duidelijke uitleg en gave nieuwe elektrische bestelbus , gewoon top .

• Vestiging: Alkmaar

Alles goed geregeld

Alles duidelijk vermeld, goede bus en geen schade. Klein minpuntje dat de bus niet helemaal schoon van binnen was. (Beker, snoepjes en wat afval.)

• Vestiging: Doetinchem

vlekkeloos

Heel aardig personeel. Fijne auto.

• Vestiging: Hilversum

Super service!

Echt een hele fijne ervaring! Super verhuis auto mee gekregen.

• Vestiging: Meppel
  • Communicatie

Klantvriendelijk en een uitstekende service in Venray

Uitstekende service en klantvriendelijk, kortom prima

• Vestiging: Venray
  • Communicatie

Fijne nieuwe auto, alles netjes en snel geregeld. Een week lang veel plezier van gehad.

• Vestiging: Barneveld

perfect

goede service en bestelbus was heel goed

• Vestiging: Zevenaar

Beter kan niet

Een top service en kwaliteit wat werd geleverd.

• Vestiging: De Bilt
  • Ervaring met: Anders
  • Communicatie

Alles op tijd, super nette Bus en vriendelijke medewerkers. Prijs / kwaliteit meer dan goed.

Er stond op vrijdag al een keurige nieuwe bus te wachten en deze hoefde ik pas maandagochtend in te leveren. De medewerkers waren erg behulpzaam en legden alles goed uit. Kortom een prettige, betrouwbare ervaring die we in de toekomst zeker herhalen.

• Vestiging: Den Bosch
  • Communicatie

Uitstekende begeleiding bij aflevering en uitleg

Gekozen voor autohopper vanwege de locatie en ophalen/inleveren. Er werd alle tijd genomen voor een goede uitleg en rondje om het voertuig. Ook het inleveren op zondag is vlekkeloos verlopen en ook de eindafrekening was maandagmorgen al vroeg rond. Beslist een aanrader

• Vestiging: Spijkenisse
  • Communicatie

prima auto en vriendelijke behandeling

wagen reed als een zonnetje, regelen en afspreken ging vlekkeloos

• Vestiging: Zevenaar

Prima geregeld

Makkelijk digitaal huurbus aangevraagd en snelle reactie van verhuurder. Gewenste maat niet beschikbaar maar tegen dezelfde prijs grotere bus aangeboden gekregen. Top-reactie en meegedacht.

• Vestiging: Bergschenhoek

Gewoon goed.

Goede informatie. Netjes geholpen. Geen klachten over de auto. Snelle afhandeling.

• Vestiging: Etten-Leur
  • Communicatie

Afgelopen weekend voor 1 dag jullie bus gehuurd. Ik had online wat ingevuld en werd direct daarna al gebeld met meer informatie. Heel fijn. De bus stond mooi om 0800 uur klaar zoals afgesproken. Geen problemen mee gehad, goede service en snelle afhandeling met betrekking tot het terugbetalen van de borg, de borg stond er de volgende dag al weer op. Zeer tevreden!

• Vestiging: Venray
  • Communicatie

Fijn geholpen, aanpassen gaf geen problemen. Zeer flexibel en klantvriendelijk

• Vestiging: Elst (GLD)

Boogschutterstraat 1-43