Geholpen door Goran. Zeer klantvriendelijk en servicegericht. De C1 beviel uitstekend; lekker pittig en zuinig en verrassend goed uitgerust. Kortom een bijzonder prettige ervaring met Autohopper.
Een prettige ontvangst ‘s morgens met een bak koffie en vervolgens met een prachtige nieuw luxe huurbus op pad. Wat wil je nog meer om te verhuizen. In 1 woord: “Geweldig”.
Medewerker Tijs stelde alles in het werk om mijn last-minute boeking te realiseren. Ben dus zeer tevreden.
Prima wagen voor mijn verhuizing. Makkelijk bestuurbaar en zuinig. Op de site de perfecte grootte kunnen inschatten. Vriendelijke mensen bij de garage. Wij komen zeker terug!
Goede service en mooi jonge auto’s. Ik kom hier zeker terug. Gr Ronaldo
Top service!
Zeer vriendelijke afwikkeling en daarbij kreeg ik ook een gratis upgrade. Een goede service voor weinig geld dus. Op deze wijze reis je goedkoop en heb je toch de flexibiliteit en luxe van reizen per auto.
Ik ging een auto huren om iemand vanuit Spanje te verhuizen. De adviezen over de telefoon hierover waren uitermate gedetailleerd en nuttig. Bij het huren was er zelfs een betere auto beschikbaar voor dezelfde prijs. Bij terugkomst was de afhandeling snel en vriendelijk. Een efficiënt huurbedrijf.
Wagen gebruikt voor verhuizing. Grote wagen waar veel in kan. In 2x alles over. Perfect.
Perfecte service en goede auto. Erg tevreden.
Niet van te voren gemeld dat ik een paspoort mee moest nemen, een dure auto, weinig vrije kilometers. Hoog eigen risico. Van te voren zeggen: "ik ben er tot zes uur en als je later komt gooi je de sleutel maar door de brievenbus", maar toch vanaf half vier drie keer gebeld wanneer ik terug zou zijn, terwijl ik druk bezig was bij de opdrachtgever. Zeer storend!
Beste M, Huur je een auto of busje bij Autohopper, dan ben je verplicht om dubbele legitimatie mee te nemen. Heb je alleen een rijbewijs mee? Dan kunnen wij je helaas geen auto of bus verhuren. Dit heeft te maken met de strenge eisen van onze verzekeraar. Wij moeten namelijk kunnen bewijzen dat we er alles aan hebben gedaan om de huurder goed te identificeren, om op die manier misbruik van onze huurauto’s tegen te gaan. De vestiging geeft aan dat de afspraak was dat de auto om 16:00 uur ingeleverd zou worden maar dat dit uiteindelijk 19:00 uur is geworden. Mocht je hier verder nog vragen over hebben dan kan je het beste even contact met Autohopper Nijmegen opnemen. Ik kan je hier helaas niet mee helpen. Team Autohopper
Voor al mijn wensen waar de huurauto aan moest voldoen, was geen probleem bij hen. De VW T-cross voldeed aan alle wensen. En het was een bijna nagelnieuwe auto. En , niet onbelangrijk super zuinig in het verbruik.
Ondanks dat we buiten openingstijden een reserveringsformulier hadden ingevuld, hadden we snel een reactie en een bevestiging. Heel fijn dat alles snel geregeld was in een hectische verhuizing. Dit deel van de verhuizing verliep vlekkeloos.
Zoals ik gewend ben bij Wijnand's Autoservice correct geregeld, schone bus en ook weer correct afgehandeld bij terugkomst.
Top geregeld Tussen vestiging Utrecht en Beesd! Perfecte service.
De bus die ik wou huren was niet beschikbaar bij de vestiging, dus hebben ze mij een gratis upgrade naar een grotere bus gegeven. Bleek ook erg handig bij mijn verhuizing! Service en communicatie waren top, en de digitale rekening was binnen een kwartier na dat ik het bus inleverde in mijn mailbox. Ik zal zeker weer gebruik maken van Autohopper als ik weer een voertuig moet huren.
Goede bus, snel afgehandeld, borg snel terug gestort
Op korte termijn bedacht dat we een bus nodig hadden voor het afvoeren van tuinhout en wat oude meubels. Snel en goed geholpen in Vlaardingen, prima. Ook de uitleg en het terugstorten van de borg, prima geregeld.
Busje via de site besteld bij ophalen goede uitleg gehad en zorgvuldig samen gekeken naar schades. Busje was van binnen en buiten keurig schoon ook in het laadgedeelte. Het was een warme dag dus de airco was geen onnodige luxe en werkte goed. Extra opmerking is dat de laadvloer bekleed was met een rubber of antisliplaag echt super en goed over nagedacht. Ik kon de bus ook in de avond terug brengen en de sleutel via een soort kluis achter kon laten. De volgende ochtend een keurige mail met de eindafrekening alles zeer transparant. Als ik weer een busje nodig heb zal ik zeker terug komen .
De bus die ik huurde was perfect om zelf je spullen mee te verhuizen. Er werd een goede instructie gegeven hoe het werkt bij het ophalen van de bus door een zeer deskundige en servicegerichte medewerker. Afspraken werden nagekomen. Verhuizen kan stressvol zijn, het is dan fijn dat je kunt vertrouwen op een partij als Autohopper. Volgende keer weer.
Systemen leken niet mee te werken, men wist niet of de reservering, wel of niet zou doorgaan. Na een telefoontje dat het niet door ging. Een week later toch een bevestiging op de mail dat de verhuisbus gereserveerd was. Personeel op locatie was super, vriendelijk en kundig.
Voor de eerste keer hier een bakwagen gehuurd voor een nieuwe keuken op te halen .verhuispakket er bij genomen .makkelijk met de hondjes erbij. vriendelijke medewerker en goede uitleg , kreeg ook nog een bakje koffie bij het wachten tot mijn vrouw er was.
Klantvriendelijk meedenkend
Boogschutterstraat 1-43