ik heb 2 dagen van te voor een auto besteld en op de afgesproken dag opgehaald, mooie nieuwe Citroen C1 meegekregen en later op de dag weer terug gebracht, 2 dagen later eindafrekening gekregen borg min kosten waren al terug gestort, is gewoon prima geregeld, super, bedankt !
Aanvraag gedaan voor een bestelbus paar dagen voor reservering en ze hebben nog een bestelbus kunnen reserveren in een toch drukke planning. Zeer netjes geregeld en goede communicatie. Ook snelle afhandeling na terugbrengen van de bestelbus. Al met al een zeer goede ervaring.
Zeer mooie en nette bus. Rijdt heerlijk. Dag verlengen was geen probleem. Heel vriendelijk en prettig geholpen. En nette prijs!
Nette auto, snelle afhandeling administratie en nette behandeling.
echt waar voor je geld
Goede snelle service, geen gedoe, grote flexibiliteit, geen verborgen kosten. Top ervaring!
Goede service en communicatie.
Op korte termijn had ik een auto nodig om te huren. Ik kon mijn fiets bij Autohopper achterlaten en huurde de auto voor 1 dag.
Is goed.
Huren hier doen!
Prima service!!!
Prima geregeld allemaal.
De auto was vrijwel nieuw met een goed verhuispakket. De afspraak werd vlot gemaakt en er was een soepele afhandeling bij het terugbrengen van de auto en van de terugbetaling van de borg. Alles was keurig en top bij deze vestiging van Autohopper!
Mooie 11 m3 bestelbus gehuurd. Bus zag er netjes uit, schoon en had zelfs steekwagen en dekens in de ruimte om te gebruiken. Ophalen ging soepel en kon hem ook na sluitingstijd inleveren. Volgende ochtend een correcte gespecificeerde factuur in mijn mailbox.
Alles verliep prima en snel. Na terugbrengen geen problemen.
De nieuwe Peugeotboxer met 1500 km op de teller, slechts 1 dag gehuurd. Ruime laadruimte die afgewerkt is met kunststof platen ter bescherming van de bestelbus en de spullen die vervoerd moeten worden. De diesel motor doet zijn werk zoals als het hoort. Voor de eerste keer is de bestelbus gehuurd en de hele procedure is snel en probleemloos verlopen. Eerst een dag en ophaal-tijd via de website gereserveerd en de bestelbus stond schoon bij het ophaal punt, het contract doorgenomen en de bus meegenomen. Opvallend was het schone kantoor en de uitgebreide persoonlijke aandacht voor de huurder. Kortom prima bedrijf, uitstekende service in een schoon kantoor met vriendelijke en behulpzame medewerkers.
Bus gehuurd zonder fuzz en problemen, stond ook al keurig afgetankt klaar. Duidelijke uitleg over het gebruik van de laadklep. Problemen met verlichting eigen auto prima en duidelijk verklaard opgelost. Al met al een fijne klantvriendelijke service van Autohopper Van Schagen te Heemstede. Zeker aan te bevelen. En daarbovenop ook nog een fatsoenlijke huurprijs.
Busje nodig voor verhuizen. Allemaal perfect geregeld. Na telefonisch info te hebben ingewonnen snel een bevestiging e-mail. Prima auto en betrokken service bij ophalen en terugbrengen.
Ruime bus. Grote laadruimte die goed beschermd is met voldoende bevestigingspunten. Ook nadien makkelijk schoon te vegen.
Snelle, reservering via website, snelle reactie van de verhuurder, snelle en goede service bij afhalen en inleveren
De auto voor één dag gehuurd, maar kon deze zeer gemakkelijk nog een dag verlengen.
Alles snel geregeld, gewoon zoals het hoort! Bovendien nog vriendelijk geholpen ook!
2de keer auto gehuurd 2de keer zeer tevreden, auto is altijd netjes en ze denken ook met je mee. Zo waren wij de sjorbanden vergeten maar de medewerker heeft ons daar op geattendeerd.
Ik heb de service als heel fijn ervaren. Op een korte termijn een autootje waarmee ik lekker even door de omgeving kon crossen
Boogschutterstraat 1-43
7324 AE Apeldoorn