Snel gereserveerd en bevestigd met een goede service

• Vestiging: Den Bosch

Helemaal TOP!

Erg prettig geholpen. Vriendelijk en correct. Fijne en redelijk schone bus.

• Vestiging: Voorhout

Service gericht, vriendelijk personeel

Snelle service, zeer flexibel.

• Vestiging: Weert

Goed geregeld !

Vriendelijk aan de telefoon. Duidelijke afspraken. Top auto, Peugeot 108

• Vestiging: Nootdorp - Pijnacker

Top geregeld

2 dagen van tevoren een aanvraag gedaan, dezelfde dag reactie dat het kon. Bus was netjes en alles is duidelijk toegelicht.

• Vestiging: Zaltbommel

Goed en snel geregeld

Duidelijke communicatie en netjes geholpen.

• Vestiging: Doetinchem

Gewoon goed

Fijne contacten en flexibel in overleg met ophalen en terugbrengen.

• Vestiging: Breda
  • Communicatie

Mijn ervaring is goed. Huren, service, afhandeling.

Online reserveren verliep goed. De communicatie met de vestiging was goed. Ik heb ze zelf gebeld en de informatie die gegeven werd was duidelijk. Het was een goede, schone en naar mijn idee nieuwe auto.

• Vestiging: De Bilt
  • Communicatie

Snel geregeld en keurig materiaal ontvangen

Een telefoontje gepleegd, maar er waren geen bestelauto’s meer voorradig. Toch geprobeerd bij een andere vestiging waar alleen nog een slag grotere stond. Konden deze voor dezelfde prijs als de kleinere krijgen. Top!

• Vestiging: Zwolle
  • Communicatie

ik had een betrouwbare auto.

De auto was goed ingereden, schoon en betrouwbaar. Op mijn vakantiereis van een week had ik geen enkele probleem. De service was super en deskundig. Noodzakelijk uitleg heb ik van tevoren ontvangen.

• Vestiging: Den Helder
  • Communicatie

Prima service, goede communicatie, klantvriendelijk bedrijf.

• Vestiging: Lochem

Uitstekend!

Wij zochten een huurauto voor onze zomervakantie. Vanuit Autopper Amersfoort is er door Ben en Jos actief meegedacht in de wensen die we hadden. Uiteindelijk een hele fijne auto gehuurd met uitstekende voorwaarden en geen gedoe achteraf. Mocht je een betrouwbare partner zoeken voor het huren van een auto dan ben je bij Autohopper (Amersfoort) aan het juiste adres.

• Vestiging: Amersfoort

Soepel schappelijk (af) bestellen

Patrick is een prima vent die je goed begeleid bij de autohuur!

• Vestiging: Baarn

Zeer goede ervaring.

Een bijna nieuwe polo met veel opties. Telefoon draadloos laden met carkit. Automatisch remmen en gas geven. Actieve cruise control. Camera’s voor parkeren en invoegen. En zo nog meer opties.

• Vestiging: Kampen

Relaxed

Goed geholpen door Ricardo, de bus was zo goed ald nieuw wat heel fijn was. Het nalopen van de auto op eventuele schade had ik graag even samen gedaan.

• Vestiging: Nijmegen

Prima auto, en zeer klantvriendelijke Vakgarage de Boer

Zeer soepele en klantvriendelijke afhandeling door Vakgarage de Boer in Franeker. Gehuurde Mitsubishi Space Star voldeed prima

• Vestiging: Franeker
  • Deskundigheid N.v.t.

verrassend goed

door omstandigheden was ik genoodzaakt een auto te huren bij autohopper. erg voordelig tarief (zeker tov concurrentie) en de picanto die ik uiteindelijk meekreeg bleek een grote verrassing: voor een doodgewone a -> b auto is dit echt prima! modern, vlot, en ruim genoeg en de dienstverlening van autohopper is ook echt goed. ik denk dat ik de aanschaf van een eigen auto nog even uitstel. misschien flauw om alles 5 sterren te geven maar dat is echt hoe ik het ervaren heb.

• Vestiging: Amstelveen
  • Communicatie

Snel en goedkoop genoeg..

Fftjes op internet gekeken voor een bakwagen ..bleek dat we vlakbij huis er een konden huren en konden de bakwagen zelfs eerder halen voor dezelfde prijs ..

• Vestiging: Etten-Leur
  • Communicatie

Bus die beschikbaar was, was te groot. Contact opgenomen met een andere klant, zodat deze de grotere bus kon gebruiken, wij de kleinere.

• Vestiging: Vlissingen

Geweldig om in 1 keer veel te verhuizen

De laadbak is heel handig en scheelt veel tillen. Goede service en duidelijke afspraken

• Vestiging: Vlaardingen
  • Communicatie

Ik had zondag einde van de middag pas een boeking gedaan voor maandagochtend 8:00 uur. Best spannend, aangezien ik echt tijdig weg moest en ik ook niet zeker wist of op zondag einde dag nog wel iemand mijn reservering zou zien. Heel fijn was dat ik toch nog tijdig zondagavond een bevestiging kreeg, en ik op tijd op pad kon gaan.

• Vestiging: Amersfoort
  • Communicatie

Vriendelijk geholpen. Heb prima auto mee gekregen waar nog maar 5000 kilometer op stond. Verder alles geregeld zoals afgesproken. Top.

• Vestiging: Breda
  • Ervaring met: Anders

Positief maar prijzig

Service, contact, transparantie allemaal in orde. Auto zelf schoon moeten maken is wel vreemd zeker voor de forse huurprijs. Weekend huur periode za-ocht-ma-ocht niet logisch. Weekendje weg is normaal vr-middag tot zo mid.

• Vestiging: Tilburg
  • Communicatie

Alles was goed geregeld. Ontdekte bij onze inspectie voor vertrek nog wat schade die niet vermeld stond deze meteen vermeld en ook foto van gemaakt dat werd gewaardeerd door de vriendelijke medewerkster. Net en schoon voertuig dus was helemaal top geregeld

• Vestiging: Veghel
  • Ervaring met: Anders

Altijd fijne service

Hele fijne service bij Autohopper Eindhoven. Wij huren hier regelmatig een bus en ze zijn altijd on point.

• Vestiging: Eindhoven

Boogschutterstraat 1-43