Het boeken en ophalen van de huurauto ging heel soepel. Er werd geadviseerd een grotere bestelbus te nemen dan ik zelf voor ogen had. Achteraf was dit een goed advies ! Het was even wennen om met een grotere en bredere auto te rijden, maar uiteindelijk ging het prima.
Voor ons echt super fijn dat ze zich flexibel opstellen, proberen ons altijd te helpen, echt top!
Het fijnste aan autohopper is naar mijn beleving de schone en redelijk nieuwe bussen. Ze helpen je enorm fijn en je zit niet voor te veel geld in een afgetrapte bus die ruikt naar zwetende werklui, met lege blikjes op de grond, peukenafdrukken in het dak. De gehele beleving was geweldig en de mensen zijn altijd vriendelijk en fijn om mee te communiceren. Volgende keer gebruik ik ze weer en raad ik ze aan bij mijn omgeving!
Medewerkers waren vriendelijk en behulpzaam. De huurauto was in goede staat.
Er was in eerste instantie een probleem met het huren van een auto omdat die niet meer beschikbaar was. Ze hadden geregeld dat die auto van een andere locatie op werd gehaald voor mij. De dag voordat ik de auto mee zou nemen werd gebeld dat de auto Totalloss was. En dat ze geen auto’s meer hadden voor mij. Na even overleggen kreeg ik voor het zelfde bedrag een busje mee in plaats van een auto. En extra kilometer! Al met al een goeie ervaring ik kom zeker een keer terug als ik een auto of busje nodig heb.
Prima bus, jammer dat hij maar voor 3/4 vol zat en ik dat ontdekte toen ik ging rijden. Ik heb hem volgegooid en vol ingeleverd. Direct gebeld met de medewerker en ik mocht de bon inleveren en deze was de volgende dag al verwerkt. Een minpuntje direct opgelost en een dikke plus van gemaakt. Dank voor de service.
vrijdag gebeld en zondag de 20m3 bestelbus met laadklep opgehaald. alles werd vriendelijk en snel afgehandeld. elektrische laadklep is erg praktisch voor zware meubelen!
Als klant moet wachten en medewerkers zien je staan, zou het mooi zijn als iemand komt zeggen dat zijn collega er zo aankomt.
Nette auto, goede service. Communicatie ook uitstekend!
Goede service, goed onderhouden voertuig. Snelle afhandeling achteraf
Hartstikke goed
Prima service, bus was nagenoeg nieuw en in perfecte conditie
Goede service en heerlijk autootje om in te rijden. Duidelijke communicatie en snelle afhandeling. Alles perfect.
Geweldige service. Dit is zonder gedoe een hele prettige auto huren. Vriendelijke medewerker, duidelijke uitleg over de auto en procedure. Auto was in topconditie en rijk uitgerust (achteruitrijcamera en sensoren waren erg handig). Borg werd supersnel teruggestort. Echt een aanrader!
Ik ben zeer te spreken over de bestelbus met laadbak die ik bij Autohopper heb gehuurd. In zeer goede staat en plezierig om mee te werken.
Op de afgesproken tijd vrachtwagen gehaald,stond alleen in Groningen ipv roden.door service van medewerker die mij naar Groningen bracht kwam het allemaal goed!mooie nieuw ford,waar alles prima inpastte voor het verhuizen
Vrij eenvoudig online te reserveren en de kosten zijn ook goed inzichtelijk. Geen verrassingen achteraf.
Ik heb erg genoten van de auto en tot nu toe de beste auto die ik heb gereden. Heb ophalen en terug brengen van de auto ging uitstekend en erg gastvriendelijke mensen.
Geweldig.
Aangename service, met zeer flexibele opties voor terugbrengen. Heel nette, schone en nieuwe bus die heerlijk reed.
Precies genoeg ruimte, nieuwe auto, goedkoop en snel geregeld en terug brengen
autohuur aangevraagd online. Omdat er een onduidelijkheid in stond netjes door een medewerker opgebeld. Meteen afspraken gemaakt om auto klaar te zetten. Dat was maandagochtend netjes geregeld. Ook het het inleveren snelle afhandeling. Een bijna nieuwe Kia Picanto voor zeer redelijke prijs.
keurige bus, en goede uitleg, en aandacht voor de helaas reeds aanwezige schade.
Heb er een weekend ons huis mee verhuisd en dat ging buitengewoon goed mede dankzij de laadklep. De Ford Transit was een fijne verhuisbus en reed lekker. Kortom zeker een aanbeveling waard
Via autohopper een klantvriendelijke reservering online kunnen doen en een snelle administratieve afhandeling op locatie bij het ophalen van de auto. Een fijne en zuinige auto om een weekendje mee weg te gaan!
Boogschutterstraat 1-43
7324 AE Apeldoorn