Voor een verhuizing had ik een busje nodig om de grotere meubels te verhuizen. Hiervoor een bus gehuurd via de website waarna nog wat goed en vriendelijk contact gehad om de laatste dingen te regelen. Goede en duidelijke communicatie via telefoon en mail. Vlak voor de huur datum werd ik gebeld dat de gehuurde bus niet beschikbaar was en of een groter model ook goed was. Heel netjes om even te checken zodat je niet voor verrassingen komt te staan als je de bus ophaalt. Bus was netjes en schoon, en zag er goed uit. De bus met laadklep was groot genoeg om de verhuizing in een keer te doen. Het verhuispakket was erg uitgebreid en kwam goed van pas. Verder was de prijs ook erg goed, ik kon geen beter prijs vinden bij andere verhuurders in de buurt.
Met de Iveco truck met elektrische laadklep konden wij gemakkelijk een grote woning in 2 ritten verhuizen. Enige nadeel van deze Iveco: geen parkeersensoren + achteruitrijcamera. Fijn dat de truck maandagochtend teruggebracht kon worden, want zaterdagmiddag 14.00 uur zou te vroeg zijn geweest. Prima verhuurder voor een lage prijs!
Service was snel en de medewerker vriendelijk, ik kon een auto oppikken dezelfde dag voor een betaalbare prijs om naar een sollicitatiegesprek te rijden. Auto was schoon en reed fijn.
Auto gehaal, snel en professioneel afgehandeld. Flexible en klantgericht.
Top! Echt een aanrader . Veel beter en netter dan andere verhuurders
Bijzonder plezierige benadering en daarnaast ook duidelijkheid!
Geen gedoe met kleine lettertjes gewoon helder en duidelijk.
William is een prettige man om mee te werken
De ontvangst op de locatie was zeer vriendelijk; auto stond al klaar. Volledig gewassen ( locatie bevindt zich op een locatie waar ook een wasstraat is), afgetankt. De bus was een luxe uitvoering, automaat en reed geweldig. Inleveren ging super snel
Ik had een bosje gehuurd voor 1 dag. Dan krijg je hem van 08:00 tm 08:00 de volgende dag. Gelukkig waren wij iets eerder klaar dus we hebben de bus dezelfde dag vlak voor sluitingstijd ingeleverd. Tot mijn verbazing hadden we de borg binnen 1 uur op onze rekening terug. Was allemaal perfect geregeld dus!
Uitstekende service van Autohopper Beesd. Vriendelijke medewerkers, uitstekende transportbus en snelle afhandeling.
De auto was snel geregeld met maar heel weinig formaliteiten. Keurig verzorgd!
Uitstekend wagenpark
Prima en no-nonsense service. Bakwagen was zeer nieuw en precies volgens de omschrijving. Geen problemen tijdens de huur.
Fijn bedrijf om een auto te huren. Alles is goed geregeld.
Erg vriendelijk en snel geholpen. Eigen auto ging stuk op weg naar vakantieadres, teruggereden en zie dan maar eens voor 5 personen iets te vinden op zaterdag. Dat lukte bij autohopper Venray Duidelijke overzichtelijke voorwaarden en prijstechnisch ook goed. Via google kwam de venray vestiging niet meteen naar boven, gemeld want het is zeker een aanrader.
Super snelle en vriendelijke service. De auto en achterbak zijn netjes met alle toebehoren erbij.
We hadden acuut een auto nodig vanwege autopech , er was niks meer beschikbaar, maar uiteindelijk via eeen andere vestiging toch een auto kunnen laten komen.
Fijne mensen en prettige verhuur. Wel jammer dat er niet automatisch met CreditCard een reservering kan worden gemaakt als borg. Verder zeker aan te raden!
Goede service en uitleg makkelijk reserveren
heel goed ontvangen, klantvriendelijk en een superfijne auto
6 M3 bestelbus bij autohopper Huisjes te Oss gehuurd, zeer goede indruk achtergelaten, volledig betrouwbaar en klantvriendelijkheid. Zeer aan te raden !
Snelle persoonlijke service, goede, betrouwbare auto en zeer vlotte afhandeling achteraf.
Prettig bedrijf, mooie nieuwe auto!
Boogschutterstraat 1-43
7324 AE Apeldoorn