Nadat onze auto het begaf binnen een uur een auto voor langere termijn kunnen huren bij autohopper Drachten Geweldige service ook nadat wij moesten verlengen , wij moesten een nieuwe auto aanschaffen en konden meteen “bijhuren” Fijn en persoonlijke benadering
Mijn ervaring met Autohopper was prettig netjes en snel geholpen.
Snel geregeld auto was op voorraad binnen 20 minuten de weg op. Geweldige auto rijd asl een personen auto. Mooi ruimte achterin en voorin ruimte voor 3.
Vriendelijk en correct te woord gestaan, supernette auto! hier kunnen veel verhuurders nog een voorbeeld aan nemen!
Eerst gebeld, en heb juiste info ontvangen. Ben daarna er heen gereden en ben vriendelijk en snel geholpen. Bij het inleveren van de bus van het zelfde, vriendelijk en correct afgehandeld.
Ik kreeg een duidelijke uitleg. Toen ik vertelde wat ik ging vervoeren kreeg ik een extra hondje mee. Bij terugkomst bleek dat de tank niet vol was geweest (zelf ook niet goed opgelet). Mijn opmerking hierover werd door William naar tevredenheid opgelost.
Ik ben heel netjes en correct geholpen En de volgende dag ook netjes het Restbedrag terug gestort Zeer zeker voor herhaling vatbaar
Ik had snel een auto nodig binnen 5 minuten was alles geregeld
Prima geregeld, en prima auto.
de renault trafic is zeer goed bevallen,en het personeel was zeer vriendelijk bij het opmaken van het huurcontract. dus autohopper is in het vervolg mijn adres om een bus te huren. mvg, dhr.g.kien.
Heel fijne autoverhuur!
Alles zoals aangegeven en besproken. Geen addertjes of kleine letters. Vriendelijk personeel. Bus in perfecte staat met bijna 70.000km op de teller, geen afgereden huurbus zoals bij andere verhuurders wel het geval is. Gaan we zeker weer doen.
Goed geholpen
Geweldige auto , voor dezelfde prijs als was afgesproken voor de twingo . Ook de vergeten bezittingen netjes afgehandeld.
Op zeer korte termijn na sluitingstijd nog busje kunnen regelen. Uitstekende ervaring.
Auto stond netjes klaar, nieuwe auto in prima staat, betaling en afrekening snel, vriendelijk personeel. Top. Klein(!) verbeterpuntje was dat bij het inleveren ik graag een fysiek bewijs van inlevering had gehad anders dan een mailtje een half uurtje later.
Gemakkelijk via internet een auto gereserveerd en snel een reserveringsbevestiging gekregen. Op de huurdag zelf kon ik snel vertrekken en ook de afhandeling ging soepel en snel.
Aanrader, alles verliep soepel
Zeer positief, mooie locatie, deskundige service, snelle en correcte bediening, hele fijne bus Toyota, volgende keer zal ik er zeker weer gebruik van maken en aanbevelen!
Ik belde een paar dagen vooraf op met de vraag of er een bakwagen met laadklep te huur was. Op dat moment hadden zij alles verhuurd, de moed zakte mij in de schoenen. Had al meerdere bedrijven gebeld. Maar ... wat schetste mijn verbazing? De medewerker aan de telefoon zei dat hij eens met een collega zou overleggen. Zo gezegd zo gedaan. Hij kwam terug aan de telefoon en melde mij dat hij een wagen zou regelen voor de betreffende zaterdag. Top!! Niet verwacht dat er moeite genomen zou worden om mij uit de brand te helpen. Alle gegevens werden genoteerd en ja hoor ... zaterdag stond er een mooie wagen klaar. (Een hartelijk onthaal op de vroege morgen wat ook erg fijn te noemen is). Door deze fantastische service hebben wij een goede verhuizing kunnen realiseren! Een fijne wagen om mee te rijden met een makkelijk bedienbare laadklep en heel véél ruimte! Deze huur én wagen is zeker voor ons voor herhaling vatbaar én aan te raden. Bedankt!!
Keurig geholpen en goede auto. Service oké.
De bus was zo goed als nieuw en reed echt super fijn, ook de communicatie en service was erg fijn. Zeker een aanrader om daar je bus te huren!
Dit was mijn eerste keer dat ik bij dit bedrijf een busje heb gehuurd, ik ben supergoed geholpen, en ook zeker het busje was netjes en en reed geweldig.
Wat een geweldig goede ervaring!Makkelijk te boeken online en dan een geweldige ontvangst wanneer je de geboekte auto komt ophalen. Vriendelijke en geweldige ontvangst! Ga zo door!!!
Ik heb een busje gehuurd bij Autohopper. Busje uit 2020. Top! Makelijk geregeld online. Zeer vriendelijk personeel en niet onbelangrijk voor prima prijs.
Boogschutterstraat 1-43
7324 AE Apeldoorn