Prima verlopen met het huren van de bus. Bus was verder ook prima in orde en voldeed goed!
Auto voldeed prima aan de verwachtingen
Reserveren is makkelijk, uitlevering gaat soepel en terugbetaling/afrekening heeft men de volgende dag al geregeld!
Prima service en snel geholpen. Fijne bestelbus en netjes.
Heb de auto voor verhuizing gebruikt en was heel goed en de service erg goed krijgen van mijn een 10 het bedrijf ik raad het iedereen aan die gaat verhuizen en verder de persoon die je helpt erg goed en vriendelijk en alles zit er bij met verhuizen erg goed dat het bedrijf dat doet en de prijs erg goed geregeld verder wil ik herbert udo het verhuur bedrijf en personeel bedanken voor hulp en advies
Door omstandigheden had ik van het ene op het andere moment een huurauto nodig. Één telefoontje naar autohopper Kampen was voldoende. Deze vestiging heeft er alles aan gedaan dat ik (hoe dan ook) een huurauto mee kon krijgen. Ik ben onder de indruk van de flexibiliteit, het meedenken en het no-nonsense afhandelen van mijn huurvraag.
Reserveren loopt soepel, bij afhalen een klasse hoger voor dezelfde prijs omdat er geen auto van de gereserveerde klasse is. Afgeven van de auto snel en soepel geregeld, borg staat in een paar seconden weer op de rekening.
Even gebeld met garage van der Wolf en binnen half uur stond auto verzorgd klaar, klasse. Goede prijs voor gebodene.
Goede nette bestelbus en op korte termijn geregeld. Vriendelijke service en correcte afhandeling van de administratieve zaken.
Alles verliep goed: online boeken, bevestiging, bus ophalen en alles met een goede service.,
Prima geregeld, last minute gereserveerd en een goede auto meegekregen
Zeer vakkundig geholpen. Mooie ruime bus met laadklep en handige verhuishulpen zoals dekens, spanbanden en een steekwagen. Zo is verhuizen een ‘feest’
Last minute een auto nodig, niet bekend voor hoe lang . Uiteindelijk maar 1 dag gehuurd. Geen gezeur en gedoe. Prima ervaring bij dit bedrijf
Prima service, hulpvaardige en vriendelijke benadering en met een prima Renaultbus de weg op.
Autohopper Tilburg kunnen wij zeker aanbevelen. Autohopper Tilburg levert een prima service die zeer klantgericht is, personeel is ook zeer klantvriendelijk en gastvrij. Personeel is ook zeer deskundig!!!
Snelle service, fijn contact en een lekkere auto om in te rijden. Volgende keer weer!
Alles was keurig en snel geregeld, auto zag er goed uit, reed fijn, snelle afhandeling van alles dus top werk!
We zijn heel goed geholpen geduldig al onze vragen beantwoord Neemt de moeite om te luisteren mee te denken We waren 1 spanband vergeten en dit gemeld en het was geen probleem dat we het de volgende dag langs zouden komen brengen Zeer vriendelijke mensen echt aan te bevelen
Regelen, ophalen en terugbrengen ging super soepel en een prettige zakelijke transactie. Dit ga ik zeker vaker doen!
Alles netjes geregeld. Op dag van huren was mijn keus niet beschikbaar, maar heb een grotere bus mee gekregen tegen de prijs van degene die ik wilde: netjes
Fijne auto, goede survice!
Het is onwijs fijn dat je een auto kan huren, voor een goedkope prijs. Alles was makkelijk en snel geregeld!
Flexibele en vriendelijke service, precies wat ik nodig had.
Fijne auto meegekregen, goede uitleg en mogelijkheden inleveren. Alles keurig op mail ter bevestiging. Door medewerker top geholpen, volgende keer weer hier een auto huren.
Goed en deskundig.
Boogschutterstraat 1-43