De klantvriendelijkheid en de snelheid waarmee ik weg kon rijden, was geweldig.

Dit was mijn eerste ervaring met Autohopper en ik zal er zeker in de toekomst weer gebruik van maken als dat nodig is. Snelle service en klantvriendelijk.

• Vestiging: Zwolle
  • Communicatie

Makkelijk snel en goed geregeld

Makkelijk besteld, juiste gekregen en goede service!!

• Vestiging: Halsteren

Prima auto, prima service

Bakwagen gehuurd voor 3 weken voor een rit van enkele duizenden kilometers. Prima professionele begeleiding van het verhuur station in Gulpen vooraf. Oplevering van de auto ging snel en soepel. Wagen was prima in orde en redelijk nieuw. Ook bij inlevering van de auto wederom vriendelijke en prima service ervaren. Aanrader!

• Vestiging: Gulpen-Wittem

Alles goed geregeld

Schone wagen. Netjes. Alles volgens afspraak. Top!

• Vestiging: De Bilt

Prima auto goede afmeting

Vlot en soepel geholpen tegen een redelijke prijs.

• Vestiging: Odoorn

kwaliteit

voor de 2e keer een zeer prettige ervaring bij Autohopper. zeer vriendelijk en daadkrachtig personeel, goede auto gehuurd en kon gemakkelijk nog een weekje verlengen. Top !!

• Vestiging: Vlaardingen
  • Communicatie

Gewoon zeer goed, gemakkelijk, flexibel en vriendelijk.

Zoals de titel al aangeeft: zeer goed, gemakkelijk, flexibel en vriendelijk. Na reserveren via de helderen en overzichtelijke website werd er al snel telefonisch bevestigd. Bij ophalen van de wagen en vriendelijk en snel geholpen. Het verhuis pakket is zijn geld dubbel en dwars waard. Wagen is goed een nette staat. Schoon en lekker vlot. Ook het terugbrengen buiten openingstijden was heel fijn. Aanrader.

• Vestiging: Nootdorp - Pijnacker
  • Communicatie

Fantastische service, fijne nieuwe bus

Kort voordat ik verhuisbusje nodig had contact opgenomen, werd snel en persoonlijk geholpen en er werd moeite gedaan een busje beschikbaar te krijgen. Busje was nieuw en reed prettig. Ophalen en afleveren bus ging vlot.

• Vestiging: Ede Centrum

Fantastisch

Erg tevreden had de bus een extra dag nodig en werd zeer goed geholpen ook een goede prijs en snelle service zal in de toekomst weer bij autohopper huren

• Vestiging: Hellevoetsluis
  • Communicatie

Service was vriendelijk, professioneel, efficient en snel, en de auto in top conditie.

Heersmink medewerker: Prettig, efficient, vriendelijk. Auto: Comfortable, schoon, zuinig, de kosten waard.

• Vestiging: Harderwijk
  • Communicatie

Een verhuiswagen die rijdt als een zonnetje

Prima service ontvangen, makkelijk om de bak wagen te huren, duidelijk zonder poespas.

• Vestiging: Den Bosch
  • Ervaring met: Anders

Zeer klantvriendelijk, goede service

Goede bus en goede communicatie over het huren en inleveren. Ligging dichtbij de snelweg.

• Vestiging: Zwolle

Kortweg perfect!

Perfecte service en duidelijke afspraken! Ben vriendelijk geholpen en het materiaal (huurbus) goed en zeer netjes.

• Vestiging: Alblasserdam
  • Communicatie

Goede service, laagdrempelig en ideaal

Prettig contact gehad met de verhuurder. Werd goed geholpen. Ook het voertuig was in goede staat. Nacontrole was ook prima, duidelijk en eerlijk. Zou hier zeker weer huren

• Vestiging: Steenwijk
  • Communicatie

Grote schone bus, goede en nette service.

Snelle service, s middags gebeld s avonds gehuurd. Zeer netjes dat er wat aan de prijs werd gedaan omdat ik de bus maar een paar uurtjes in de avond nodig had, Er werden zelfs nog wat verhuis dekens gepakt. Al met al zeer netjes geholpen.

• Vestiging: Bergschenhoek
  • Communicatie

Volgende keer ga ik zeker naar Autohopper!

Super bedrijf die wilt klanten helpen. Ik ben echt tevreden. Met no time auto geregeld.

• Vestiging: Venray

top en mooie schone bus

zeer klantvriendelijk

• Vestiging: Nootdorp - Pijnacker
  • Communicatie

Goed geholpen en klantvriendelijk. Goede uitleg, geen enkel minpunt.

• Vestiging: Middelharnis

Zeer klantvriendelijk

Verhuisbus gehuurd, kon hem vrijdags al ophalen en maandags weer inleveren. Ze rekenden alleen de zaterdag. Kreeg keurig bericht dat ik de steekwagen was vergeten. Wilden ze zelfs bij mij thuis afleveren. Kortom super klantvriendelijk en ben zeer tevreden. Volgende keer ga ik daar weer huren.

• Vestiging: Apeldoorn Noord
  • Communicatie

Uitstekend geregeld en vriendelijk personeel

Mooie nieuwe klepwagen! Dab+ en mooie houder voor IPhone met usb aansluiting zodat je gemakkelijk kan navigeren via IPhone

• Vestiging: Alblasserdam

Top!

Goede service, goede auto, vriendelijk en behulpzaam personeel. Aanrader om hier te huren!

• Vestiging: Baarn

• Vestiging: Amersfoort

Uitmuntend

Snel, klantvriendelijk , behulpzaam en technisch vaardig.

• Vestiging: Breda
  • Communicatie

Topservice , klantvriendelijk en snel geregeld !

Mijn auto was terug naar de garage waar ik deze gekocht had voor reparatie , deze was opgehaald en ze hadden een leenauto meegegeven . Maar de leenauto was een totale mislukking ,gewoon een wrak dus . Moet elke dag om half 7 naar mijn werk dus dit was geen optie. Deze garage zit op 2 uur rijden dus even terug gaan was ook geen oplossing . Één belletje naar jan snel in puttershoek was voldoende om mijn probleem op te lossen . Ze hadden een hele mooie nissan micra met alles er op en aan voor mijn staan. Alles was zo geregeld geen ingewikkelde papieren geen moeilijke vragen gewoon simpel . Was binnen half uur geregeld en kon de leenauto die ik bij me had daar parkeren . Ik was helemaal blij. Dikke pluim ! topbedrijf ! Klantvriendelijk en super service ! Dikke voldoende voor autohopper en de garage die dit verzorgde ! Autohopper maakt waar wat er onder de naam staat NO-NONSENSE ! Deze combinatie van jan snel en autohopper past helemaal ! De garage kan nu waarschijnlijk ook een klus van me verwachten . Een auto huren is niet goedkoop maar veilig de weg op is ook wat waard en ik snap de risico's dus ook wel te begrijpen . Nee ik ben helemaal tevreden met autohopper en jan snel! Hopen dat autohopper op meer plaatsen komt in de hoekse waard . Ouderwetse klantvriendelijkheid en service !!! Fantastisch! Ga zo door ! Mvg een zeer tevreden klant

• Vestiging: Puttershoek
  • Communicatie

Afhandeling door autobedrijf Werkendam prima verlopen

Prima verlopen met het huren van de bus. Bus was verder ook prima in orde en voldeed goed!

• Vestiging: Werkendam
  • Ervaring met: Anders