Vriendelijk, prima prijs, goed materiaal
Heel beleef en heel klant vriendelijk en altijd respectvol ga zo door abim
Keurige bus, vrijwel nieuw. Schoon en schadevrij. Goede service.
Schone bus en uitstekende service.
Goede bus, reed lekker,, mooie prijs, super service.... 2 minpuntjes - het ontbreken van een achteruitrijcamera - ontbreken van houder om je telefoon in te klemmen... voor de rest helemaal toppie
Alles liep perfect, van het reserveren via de site tot het terug inleveren aan het einde van de dag. Vriendelijke service aan de balie.
Er was door vorige huurders in gerookt. Dat was duidelijk te ruiken.
Naast de samenvatting heb ik niet veel toe te voegen. Je wilt gewoon snel een autobus hebben om een verhuizing uit te voeren wat al genoeg energie en tijd kost. Dus allemaal helemaal top
Het was allemaal prima geregeld, de medewerkers communiceerde allemaal goed en duidelijk, de auto was verder prima
Heb 2 data als optie geboekt waarvan er later 1 definitief was. Prima geregeld via mail en goede en betrouwbare auto gehuurd.Doet niet moeilijk over tijd. Kan ik aanbevelen.
Voor het eerst een auto gehuurd bij Autohopper nadat ik goede verhalen van vrienden had gehoord. De auto was netjes, reed prima, fijne snelle service en super makkelijk geregeld. Als ik weer eens een auto nodig heb, dan huur ik zeker weer hier!
Top!!
Zelfs mijn portomonnee die ik in de auto had laten liggen werd op zaterdagavond nog op mijn woonadres terug gebracht. Dat is toch wel top gedaan toch...
Top service en nette auto
Supergoed goeie en mooie autos
Enorm goed geholpen bij de huur van de bestelbus.
Duidelijke afspraken rond huren. Storten zo snel mogelijk de borg weer terug en duurt geen 10 werkdagen zoals bij andere huurbedrijven. Ga hier echt vaker huren als ik een auto nodig heb.
Soepele reservering, ophaal en retournering
Heb gekregen wat ik gehuurd heb . Auto was in prima staat en schoon. Ik kon de auto nog na sluitingstijd tijd inleveren . Heel goed !
Had met spoed 6persoons busje nodig,zeer snel geregeld,door vriendelijk medewerkers. En mooie en fijne bus.
Heel relaxed, nette service, keurige bus.
Met één telefoontje een Kia Picanto gehuurd voor één dag. Snel geholpen bij het ophalen van de auto. Ingang was aan de zijkant van het pand, dus ik stond aan een afgesloten deur te trekken; ik was ook in de veronderstelling dat ik de auto bij autobedrijf Rové had gehuurd. Dit bleek bij Autohopper te zijn en daarvan zit de ingang aan de zijkant. Wellicht kan dit wat duidelijker aangegeven worden, zowel op de website als aan het pand. Auto na sluitingstijd in mogen leveren en de volgende ochtend keurig een e-mail in mijn mailbox met de afrekening. Splinternieuwe auto, prettig en comfortabel.
Fijn contact gehad met de mensen van hop. Tegen een geringe meerprijs werd de auto voor de deur gebracht. Het huren, brengen en inleveren was snel geregeld. Kortom aanrader
Bij de aanvraag is goed meegedacht m.b.t. passende auto en toebehoren. Duidelijke instructie waarbij meegedacht werd met gebruikerswensen. Complete comfortabele auto waarmee probleemloos gereden kon worden.
Topervaring
Boogschutterstraat 1-43