Mijn auto begaf het en ik had met spoed een auto nodig om voor mijn werk een paar dagen naar Duitsland te gaan. Alles was prima geregeld!
Makkelijk en vlot geregeld. Prijs is ook netjes.
Makkelijk en dichtbij een bestelbus gehuurd. Snelle afhandeling zowel bij ophalen als terug brengen.
Willem is betrokken, vakkundig, vriendelijk en behulpzaam. De betaalde borg is supersnel weer terugbetaald. Waar vind je dit tegenwoordig nog?
Prima ervaring!
Ik zou het huren van een goede auto bij autohopper aan een ieder aan kunnen bevelen.
Super bus met alles erop en eraan, rijd voortreffelijk
Autohopper (Apeldoorn Noord) heeft echt een hele goede en vriendelijke service. Reserveren gaat erg eenvoudig en de stappen zijn heel duidelijk. De extra opties zijn tegen een kleine maar schappelijke meerprijs. Na aanvraag krijg je een duidelijke mail waarin staat dat je aanvraag in behandeling is genomen en dat ze op korte termijn contact opnemen. En zo geschiedde: ik werd netjes gebeld en Niels heeft me vriendelijk geïnformeerd dat de reservering bevestigd was en of ik nog andere wensen had. Ook nog even gesproken over het eventueel eerder ophalen indien er een bus beschikbaar is de avond van tevoren. Daarna nog een mail ter bevestiging gehad. Bij het ophalen samen rustig een rondje om de bus gelopen en gecontroleerd of alles in orde was, wat inderdaad het geval was. Kilometerstand werd nog even gecontroleerd en vervolgens klaar om te gaan. Bus zelf was schoon en zag er netjes uit. Van binnen is de bus voorzien van handige dwarslatten om spanbanden aan vast te maken (model van 20m2) en ook zit er een led strip die voor wat extra licht in het donker zorgt. De klep voor hoog/laag werkt soepel en eenvoudig. Ook top, en tegen verwachting in, was dat er een navigatiesysteem in de bus zat. Geen onhandig gedoe dus met een telefoongidsen monteren, maar gewoon direct de navigatie van de bus zelf gebruiken. Bij terugbrengen ook geen problemen gehad. Kortom: goede prijs kwaliteit verhouding en vriendelijke medewerker :)
Alles prima in orde.
Heel goed en snel behandeld + goede uitleg van de auto! Helemaal top!
Alles zoals afgesproken, keurige auto, netjes, schoon en reed goed. Vriendelijk personeel.
Het was gelijk duidelijk wat je huurt en wat je dient te betalen. Geen pak papieren dat je moet doorlezen. De medewerker liep mee om uit te leggen hoe de laadklep etc werkt.
Wonderfull service and car
Ruime bak waar veel spullen in kunnen zonder drie hoog te hoeven stapelen . Dus geen breuk!
Mijn ervaring met dit bedrijf is met een woord perfect! Na mijn eerste huur bakwagen, kon ik meteen zorgeloos een ander auto huren, ze zijn heel erg klantvriendelijk, auto's worden goed nagekeken voor het afleveren aan de klant. Alles ging soepel en probleemloos. Dus denk je om een auto te huren, of een bakwagen, busje dit bedrijf is zeker een aanrader! Super bedankt voor jullie service
Een uitermate prettige ervaring. Nog nooit zo'n luxe auto gereden.
Ik heb een week een Kia E-Niro gehuurd bij Autohopper Stdaskanaal. De auto werd schoon en natuurlijk vol afgeleverd, zodat ik meteen kon rijden. De auto was naar wens en het onderlinge contact was heel goed. Binnen 3 minuten had ik alles geregeld. Je krijgt netjes een factuur per mail die je kunt betalen. Op de dag van inleveren heb ik de auto uiteraard ook weer schoon en vol teruggebracht. Een medewerker liep even mee een rondje om de auto voor eventuele schades en/of andere zaken. Uiteraard werd er gevraagd hoe de auto was bevallen en of er nog punten waren waar ik iets over kwijt wilde. Kortom, een goede partij waar je een auto, bestelbus, aanhanger etc. kunt huren. Ze luisteren naar je wensen en proberen zo een passende mogelijkheid te bieden. Top!
Wij hebben voor een maand d.m.v. shortlease een auto geregeld bij Autohopper Utrecht en wij kregen een prima service! Omdat de bestelde auto niet meer voorradig was kregen wij een gratis upgrade naar een grotere en luxere auto welke fantastisch was. Ook bij het ophalen vriendelijk geholpen en goede uitleg, met een kop koffie toe! Echt een aanrader en lekker dichtbij.
Van het weekend een bus gehuurd bij autohopper tbv een verhuizing. Prima geholpen door de mensen van de receptie, bus reed goed. Ga ik weer huren in de toekomst!
Goede, vriendelijke en deskundige service. snelle afhandeling van de resterende administratieve dingen.
Dat is nog eens service! Bij het ophalen lag alles klaar. Voorzien van een heldere toelichting en rondje rond de auto waren we binnen no-time onderweg. Een uitstekend busje, schoon en alles functioneerde zoals het hoorde. Na het inleveren op zaterdagavond, ontving ik de eindafrekening meteen maandagmorgen vroeg. Een volgende keer huur ik hier weer!
Helaas is onze eigen auto net voor onze vakantie stuk gegaan. En moesten wij dus een oplossing vinden om op vakantie te komen. Wij zijn super tevreden de auto stond al klaar toen we er kwamen we konden hem zo mee nemen. Alles was super goed geregeld! Wij zijn super tevreden en als we ooit weer een auto moeten lenen komen we zeker terug :)
Men dacht mee hoe ik mijn probleem kon oplossen. Ook over het terug brengen gaf men oplossingen daar het op zaterdag was en wij niet wisten hoe laat we terug zouden zijn
Geweldige service, een heel fijn rijdende bus kunnen huren op het laatste moment. Alleen complimenten!
Je wordt prettige en goed geholpen door de medewerkers en de bakwagen was goed verzorgt en in uitstekende staat.
Boogschutterstraat 1-43
7324 AE Apeldoorn