Prettig contact, snelle afhandeling en snelle retournering borg, kortom niets op aan te merken.
Auto reed prima, interieur schoon
Vriendelijk geholpen en de verhuisbus was perfekt
Het enige minpunt is de bus die ik huurde was de deur sensor defect en de gehele huur periode was er een zeer iritante piep. En ik vind het jammer dat je de bus alleen de hele dag kan huren en niet een dagdeel . Iheb hem eigenlikk maar 2 uurtje nodig gehad en moest hem voor de hele dag huren.
goed geregeld
Schone Bus. verder alles functionerend. Prima dus.
Van advies, reserveren en op weg helpen met splinternieuwe bus tot terugkomst met inname en snel afhandelen retour borg met de verrekening, keurig
Niets op aan te merken, goede service en fijne bus
Snelle afhandeling, goede service!
Beetje lang wachten, maar goede uitleg
Fijne grote bus
Alles was zeer netjes
Goed geregeld, snelle service met een mooie prijs.
Via telefoon op de dag zelf een verhuiswagen kunnen huren. Vriendelijke medewerker en een fijn rijdende wagen.
We hebben geen auto, maar hadden diverse dingen op 1 dag. Soms lenen we een auto van een kennis, dat ging nu niet. Dus ik moest even om mij heen kijken waar ik een auto kon huren. De auto die ik reserveerde was er niet, maar kregen we, zonder problemen, voor hetzelfde geld een grotere wagen. De eigenaar Frans, is erg aardig en relaxed. Met een mooie auto hebben we onze dingen gedaan. In de avond heb ik de auto weer teruggezet. De volgende dag is alles al verrekend, en staat het restantbedrag (borg) al weer op mijn rekening. Op deze manier is het leuk om vaker een auto te huren. Ik ben blij dichtbij een fijne plek gevonden te hebben!
Prima begeleiding en uitleg gehad.
Het huren, ophalen en inleveren van de auto verliep soepel en zonder gedoe. Erg bedankt.
prima voor elkaar
Top geregeld
Eenvoudig aan te vragen. Verhuis pakket netjes aan de wagen toegevoegd. Snelle afhandeling bij ophalen. Eenvoudig te retourneren en op het moment dat jouw uitkomt (binnen de afgesproken tijd natuurlijk)
Gewoon hele goede gezellige service
Wij hadden eerst voor een kortere periode een bus nodig. De bus die wij op het oog hadden was er niet meer wel een grotere deze kon gelijk gehuurd worden. ook toen bleek dat wij hem langer nodig hadden was dat geen probleem. hele goede service en korte lijnen.
N/A
Toyota Corolla gehuurd voor een kampeerweekend! Mooie, ruime auto. Voor vertrek duidelijke uitleg gehad en na afloop een snelle financiële afhandeling. Dik tevreden en zeker voor herhaling vatbaar.
Flexibel, meedenkend, transparant, duidelijke communicatie. Bakwagen was prima in orde. Factuur ook zeer duidelijk. In zijn geheel prettige ervaring.
Boogschutterstraat 1-43
7324 AE Apeldoorn