Heerlijke auto, alles goed in orde en fijne service van Autohopper Baarn

Handig om af en toe een dagje een auto te kunnen huren in je eigen woonplaats.

• Medewerkers N.v.t.
  • Vestiging: Baarn
  • Ervaring met: Personenauto

Super handig en goede service

Verhuizen is super makkelijk zo

• Vestiging: Odoorn

KLASSE

Super geregeld bij jullie. Bij het huren van een auto zullen jullie op plek 1 staan. Heel gemakkelijk en service supergoed. Dank jullie wel.

Super tevreden

Voor herhaling vatbaar

• Prijs/kwaliteit N.v.t.
  • Vestiging: Arnhem
  • Ervaring met: Personenauto

Duidelijke uitleg, goed geregeld, direct de borg teruggestort.

Kort door de bocht: bijna alles was in orde. Wat kan beter: Een auto verhuren zonder routeplanner? Als klant schiet je in de lach. Hoe is het mogelijk? Een auto die nauwelijks 2 jaar oud is. Nu had ik 2 bijrijders. Dan heb je er niet echt last van. Maar dit kan dus echt niet. € 1.000 eigen risico. De helft af te kopen voor (ik meen) € 38. Waarom niet ook het totale eigen risico afkoopbaar. Ook een goed verdienmodel lijkt me.

• Vestiging: Gorinchem
  • Ervaring met: Bestelbus

Goede ontvangst en product maar zeer negatieve afloop

Bus was snel gereserveerd en papieren en borg snel geregeld. Binnen paar uur had ik mijn verhuizing klaar en auto terug naar de basis. Volgens de website van dit bedrijf krijg je na retour auto gelijk of zeker binnen 3 dagen je borg terug. Nope, ze houden je borg een paar weken vast. Dit staat nergens in hun contract, na een paar telefoontjes werd de toon anders en was ik het klant gevoel volledig kwijt en voelde me als paria behandeld. Cursus klantenservice/ empathie kan hier geen kwaad. Volgende keer kies ik voor een ander bedrijf, gemiste kans Autohopper.

• Vestiging: Sneek
  • Ervaring met: Bestelbus

een mooie en zuinige auto

een mooie hybride auto maar vond het huren niet goedkoop

• Vestiging: Assen

Gewoon uitstekend!

Snelle boeking, keurige behandeling en afhandeling! Prima begeleiding en service. Fijne zuinige bakwagen!

• Vestiging: Druten
  • Ervaring met: Bestelbus

Maakte mijn verwachtingen wederom helemaal waar

Zeer klantvriendelijk. Denken met je mee. Goede Mercedes-Bens bestelwagen! Goede service!

• Vestiging: Utrecht

Punten op de i zetten.

Eerlijke mening: als ik de avond van te voren de auto “mag” ophalen moet er wel bij verteld worden dat daar €12,40 voor in rekening gebracht wordt. Op zondagnamiddag de auto teruggebracht zodat hij er maandag op tijd is. Ga ik maandagmorgen rond 10 uur naar het bedrijf om af te rekenen, is er niemand terwijl op de deur staat : open van 8.00 - 17.00 uur. Na gebeld te hebben krijg ik te horen dat de afrekening online kan gebeuren. 32 km voor niets gereden. Jammer. De auto heeft prima gelopen.

Snelle transparante service

Auto stond keurig klaar op afgesproken tijd en beschikbaar voor zolang ik die nodig dacht te hebben. (Dat was bij bespreken nog niet duidelijk)

• Vestiging: Meppel
  • Ervaring met: Personenauto

Zeer goede service en vriendelijke mensen

Zeer prettig

• Vestiging: De Bilt
  • Ervaring met: Bestelbus

Goede service en uitleg over de bestelbus die we hadden gehuurd. Wagen zelf netjes en reed prettig. Laadklep was makkelijk te bedienen.

• Vestiging: Voorhout
  • Ervaring met: Bestelbus

Geweldig vanaf moment van contact

Ik had een bus nodig om te gebruiken voor meubilair te verkopen. Ik belde s’ochtends en kreeg gelijk afspraak voor dezelfde dag te huren. Ik ging het in de middag ophalen en kon zonder moeite alle spullen inladen want de bus ruim van binnen. Toen ik klaar was kon ik weer de bus terug brengen. Alles verliep prima naar wensen.

• Vestiging: Barendrecht
  • Ervaring met: Bestelbus

Onverwacht dure huur € 2000,- (5wkn kleine auto)

Dacht een auto via short term lease € 713.- maand (1-5) te hebben gehuurd. Kreeg een rekening voor € 2000.- incl. € 750.- borg die ik niet terug kreeg vanwege kleine beschadiging (aanstip werk). Hetgeen niet gerepareerd zal worden net zoals de kleine schade aanwezig bij ontvangst. Zo is het makkelijk geld verdienen. Ook het halen brengen (Schiphol) was duur € 170.- en ontving auto om 23.00 en toch hele dag berekend.

• Vestiging: Amsterdam Diemen

Goede service, fijne auto

• Vestiging: Emmeloord
  • Ervaring met: Personenauto

Mooie, schone 9p bus. Aardige medewerker!

Hele vriendelijke ontvangst bij het ophalen van de bus. Uitgebreide uitleg over de auto en goede controle van de buitenkant. Bus heel netjes en reed heel fijn. Als ik één tip zou mogen geven, iets minder luchtverfrisser spuiten. De bus rook naar een ICI paris winkel ;)

• Vestiging: Zwolle

Snel en vakkundig

Prima, snel en vakkundig afhandelen. Ook heel klantvriendelijk. Enige min punt was de borg. Heel erg hoog. 1000 euro borg.

• Vestiging: Zutphen
  • Ervaring met: Bestelbus

Niet goedkoop wel een prachtige bus!

Goede service, klantvriendelijk en een prachtige bus en daar hangt best een prijskaartje aan maar het is het waard!

• Vestiging: Meppel

Super!

Heel last minute heel fijn geholpen door Autohopper van Zijl Boll Bunnik. Ze gaven meerdere opties en uiteindelijk kon ik vrijdagmiddag nog de elektrische bus lenen voor de dag erna, zaterdag! Terwijl er bij andere garages echt niks meer beschikbaar was. Hele fijne service, goed geholpen, vriendelijk alles uitgelegd gekregen. Helemaal top, ik kom zeker terug!

• Vestiging: Bunnik

Klantvriendelijk goede service

Snel geregeld en ook netjes en snel weer afgehandeld na inlevering! Aanrader.

• Vestiging: Hellevoetsluis

Goede en snelle service

Goede service, kon gelijk terecht. Zeker een aanrader.

• Vestiging: Honselersdijk
  • Ervaring met: Anders

Mooie auto. Goeie uitleg, schoon, goed bedrijf of auto te huren. De afhandeling ook snel gedaan en je borg staat snel op je rekening

• Vestiging: Cuijk

Perfecte match!

Bakwagen gehuurd voor verhuizing. Stond keurig klaar, reed fijn en zeer soepele terug inlevergelegenheid. Helemaal TOP voor onze verhuizing.

• Ervaring met: Bestelbus

Echt een aanrader, fijne en vriendelijke benadering en afhandeling! Zeker weten volgende keer weer.

• Vestiging: Apeldoorn Noord

Boogschutterstraat 1-43