Goede informatie, klantvriendelijk

Goede informatie, klantvriendelijk

• Vestiging: Veghel
  • Communicatie

Goede service en nette auto

Snel geholpen met het huren van een bus, vriendelijke service op locatie en een nette huurbus voor een prima prijs.

• Vestiging: Soest
  • Communicatie

Fijne auto, nissan micra en goede service. Raadt autohopper aan als je op zoek bent naar een huurauto.

• Vestiging: Puttershoek

Goede Service en Fijne Auto

Gewenste Auto niet op Voorraad, Geholpen met een andere Auto. Ik wilde ook nog eens de auto langer huren, ook dat was op dat moment geen probleem. Ook zakelijk e.e.a. kunnen bespreken, kortom Goede Service, Fijne Auto(s) en Vooral goede Communicatie!

• Vestiging: Utrecht
  • Deskundigheid N.v.t.

Top verhuurder

Ze zijn voordelig in de prijs, we kregen een gratis upgrade naar een grotere bus in verband met dat de kleinere niet beschikbaar waren en werden algeheel gewoon prettig geholpen! Mooie bussen en auto’s te huur en met de eigen bijdrage verlaging valt de borg ook reuze mee.

• Vestiging: Amersfoort
  • Communicatie

Prima Service, Snel geholpen en degelijke wagens.

Attent personeel. Ik werd snel geholpen en kon de bus zelfs een aantal uur eerder ophalen omdat de voorgaande huurder op tijd klaar was. Mooie vlotte bus met genoeg laadruimte. De prijs is ook eerlijk wat mij betreft.

• Vestiging: Tilburg
  • Communicatie

Goede service, oog voor detail

Zeer prettige service gehad van het bedrijf. De volgende keer wordt daar zeker weer gehuurd.

• Vestiging: Vlaardingen

Prettige rijervaring!

Om de hoek gehuurd, een maandje lekker kunnen rijden met een wendbare auto die me snel en comfortabel van A naar B bracht!

• Vestiging: Tilburg

Prima bus

Huur kunnen regelen via internet. Prima geholpen op de vestiging en alles goed afgewikkeld. Een minpuntje vond ik wel dat de navigatie in het Engels werd weergegeven. Zal waarschijnlijk eenvoudig in het Nederlands te zetten zijn, maar kwam daar niet uit.

• Vestiging: Vlissingen

Precies wat ik zocht

Mijn eerste ervaring met het huren van een auto, zocht een verhuurder waarbij naar het buitenland gaan geen probleem was. Dit is bij andere verhuurders vaak nog een punt omdat niet alle EU landen zijn toegestaan, maar ik had verschillende locaties benaderd van Autohopper en dat was bij alle locaties absoluut geen probleem, echt no nonsense. Mijn vrouw komt uit het buitenland en moest spullen ophalen om te vervoeren naar Nederland en ik daar zelf niet de middelen voor heb was dit een uitstekende uitkomst. Service en de mensen op locatie waren super behulpzaam. Dit is mijn go to verhuurder geworden.

• Vestiging: Zaltbommel
  • Communicatie

Prima service en wat een fijne wagen!!!

Prettige zakelijke afhandeling, geen gezeur of dergelijke, gewoon no-nonsens!

• Vestiging: 's-Heerenberg
  • Communicatie

keurig schone complete Renault bestelbus met vrachtlift.

Bij Newo in Soest prima deskundig uitleg en demonstratie gekregen m.b.t. de functies en mogelijkheden van de bestelbus. De bestaande schade was reeds genoteerd en besproken alvorens de overdracht.

• Vestiging: Soest
  • Communicatie

Prima ervaring met het huren van een verhuisauto.

Onlangs een verhuisauto(grootste die er is) gehuurd via Autohopper. Online goed geholpen bij het reserveren en beantwoorden van vragen. Ook bij Dorpsgarage Elshof in Brummen waar we de verhuisauto konden ophalen fijn geholpen. Kregen een mooie nog bijna nieuwe verhuisauto mee. En in vergelijking met een hoop andere aanbieders is Autohopper een stuk goedkoper! Kortom; prima service, goede auto en voordelig!

• Vestiging: Brummen

Goed geholpen. Vriendelijke service

Flexibel en ook de mogelijkheid om 's avonds de auto te retourneren na werktijd. Prima huurbus.

• Vestiging: Hillegom

Fantastisch

Geweldige service goed geholpen en een duidelijke uitleg

• Vestiging: Ridderkerk

Prima service, goede viertuigen

Prima service, klantvriendelijk. Bestelbus in uitstekende staat en schoon.

• Vestiging: Brummen
  • Communicatie

Zeer netjes en goed geholpen!

Werd heel attent geholpen door de medewerker van het tankstation, eitjes alles geregeld met de huur van de bus ,fijne bus met laadklep was in een woord Super!

• Vestiging: Arnhem
  • Communicatie

Ontzettend goed en fijn bedrijf

Wij hebben vandaag een busje gehuurd voor het verhuizen van onze spullen en de service was echt geweldig. Wij hadden door een ongelukje wat schade aan het busje en hier werd erg fijn mee omgegaan. Wij bevelen deze plek zeker aan!!

• Vestiging: Elst (GLD)
  • Communicatie

Mooie ruime auto die snel geregeld kon worden.

We belden 's ochtends voor een ruimte auto. Ik was blij dat het nog geregeld kon worden. We moesten helaas vrij lang wachten voordat we geholpen werden. Na enkele uren waren we alweer klaar, de auto netjes vol getankt, op dezelfde plek terug gezet. Bij controle bleken er krasjes voor onderop de bumper te zitten. Ik weet heel erg zeker dat ik die niet veroorzaakt heb. Er zijn geen kosten voor gerekend maar het was wel een beetje een nukkige sfeer. Als je schade wil verrekenen moet je van te voren goed kijken in welke staat de auto wordt verhuurd, niet pas achteraf schade gaan aanwijzen die er misschien al veel langer op zit. Bovendien is het voor een huurauto ook echt niet nodig om zo'n dure luxe auto aan te bieden met een bumper die nauwelijks over een lage stoeprand heen kan kijken. Dan vraag je erom dat iemand die de auto niet goed kent een keer wat stenen raakt.

• Vestiging: Beesd
  • Medewerkers N.v.t.

Very good experience!

I rented a van for my moving in the last moment, they really did help me to get the van on time. Furthermore, the van was in really good condition and with a good price. The people working there were very helpful and profesional. Next time I will contact them for sure.

• Vestiging: Den Haag
  • Communicatie

Keurige auto voor een goede prijs en makkelijk reserveren ,

Zeer makkelijk reserveren op internet. Makkelijk in annuleren want ik had eerst gereserveerd in Breda maar Werkendam kwam beter uit en dat werd ging zonder problemen. een keurige auto die overal netjes schoon was. Een volgende keer weer bij Autohopper

• Vestiging: Werkendam
  • Communicatie

Vriendelijk contact. Snel geregeld. Vooral voor bewoners in de regio eerste keus.

Prima verhuurbedrijf. s Avonds gewoon de auto voor de deur van garage Abcoude neergezet en sleutels in de bus. Ook de afhandeling erna snel opgepakt. Borg volgende dag terug op de rekening.

• Vestiging: Abcoude
  • Ervaring met: Anders
  • Communicatie

Nette en leuke auto. Vriendelijk personeel. Duidelijke communicatie. Auto is heel goed bevallen.

• Vestiging: Krimpen aan den IJssel
  • Communicatie

Goede service, net voertuig en vlotte afhandeling.

....

• Vestiging: Kampen

Prijs kwaliteit geweldig!

Super geregeld, prijs kwaliteit erg goed. No nonsens! Zoals het gewenst is. Volgende keer maken we er zeker weer gebruik van.

• Vestiging: Werkendam

Boogschutterstraat 1-43