Deze bus paste perfect waarvoor we deze bus hebben gehuurd alles perfect en door de platte vloer kon alles er in om te vervoeren
Zeer vriendelijk personeel en top kwaliteit en service van de auto, zeer prettig bij alle perikelen van verhuizen, echt een relax momentje in de autorit en natuurlijk bij het ophalen en terugbrengen van de gehuurde bus in ons geval
goed geholpen. zeer vriendelijk. prima auto
Ik zou autohopper zeker aanraden. Mijn ervaring met de organisatie, is dat ze een fantastische service verlenen. Vanaf het moment van reservering tot aan het terugbrengen van de sleutel, is alles goed geregeld. De communicatie is duidelijk en zeer klantvriendelijk!
In de auto kwamen we een bus van Autohopper tegen. De goede staat van de bus viel gelijk op. We bezochten de site en bestelden eenvoudig deze bus met verschillende extra opties. De bus hadden we voor de zaterdag geleend, maar omdat de zaak om 15.30 sloot, was het niet helemaal duidelijk wanneer en hoe we de bus dan terug konden brengen. Maar na een mailtje was deze vraag snel beantwoord: de bus kon gewoon na sluitingstijd teruggebracht worden. Na een uitleg over het gebruik van de bus en na het betalen van de bus, hebben we met veel plezier gebruik gemaakt van de schone een nieuwe bus. Deze bus heeft het verhouden zeker makkelijker gemaakt! Binnen een werkdag kregen we de factuur toegestuurd. De kosten werden van de borg afgehaald, dus we hoefden maar een keer een bedrag te betalen. We hebben zeker geen spijt van onze keuze om voor Autohopper te kiezen en zouden dit bedrijf dan ook zeker aan anderen aanraden!
precies wat ik nodig had voor een verhuizing, niet te groot en niet te klein.
Ben snel, deskundig, vriendelijk en goed geholpen
Fijne sevicegerichte hulp, waar met ons mee werd gedacht toen de eerste optie niet lukte. Een alternatief werd geboden waarbij ook rekening werd gehouden met de prijs.
Auto was prima in orde: schoon, stond netjes klaar en de medewerkers waren erg vriendelijk. Ook duidelijk in de communicatie. Bij het wegbrengen ook geen enkel probleem en zeer vriendelijk geholpen. Zou zo nog een keer een bus huren bij Autohopper. Prijstechnisch ook erg interessant!
Contact via internet en persoonlijk is prima gegaan.
Een mooie Renault Master bus, scherp tarief en ook nog eens zuinig in verbruik.
De bus stond zoals afgesproken klaar en voorzien van dekens, sjorbanden en steekwagen. Prima in orde.
Prettige ervaring, vriendelijk personeel
De persoon aan de telefoon was erg duidelijk, direct. Goede service Afspraken werden nagekomen Er was door de medewerker een sleutel in de auto gevonden, ik werd daar zelfs over gebeld. Aanrader om hier een bestelbus te huren
auto te laat
Super servicegericht en zijn erg dankbaar voor de klandizie. Volgende keer zou ik hier zeker weer een personenbus huren.
Ook in het weekend kun je bij hun een bus huren, ondanks dat ze dan gesloten zijn. Goed en duidelijk uitgelegd wat de voorwaarden voor de huur zijn.
Geen opmerkingen
De eerste keer dat ik hier een bus heb gehuurd en dit was een prettige ervaring.
De gehuurde bus was super. De 9-persoons is perfect voor een paar fietsen en campingspullen erin en weg voor een weekend. De service bij autohopper was ook lekker snel. Aanrader!
Een zeer klantvriendelijk en professioneel bedrijf. Netjes bevestiging e-mail. Daar mijn eigen auto eerder klaar was bij de garage kon ik zonder problemen de huurauto een dag eerder terug brengen. Was geen enkel probleem. Zeer vriendelijk personeel.
Fijne bus gehuurd. Huren ging gemakkelijk met de site. Konden de bus ook al op zondag terug brengen met sleutelservice en volgende dag borg alweer retour op de rekening!
ben goed geholpen hele aardige heren die daar werken. ga zo door
Prima , goed ontvangen, auto stond al klaar. Comfortabele auto’s voor elke afmeting. Professioneel bedrijf. Top geregeld alles!
Auto is erg netjes en compleet
Boogschutterstraat 1-43
7324 AE Apeldoorn