Snel, netjes, handig, pragmatisch.

Mooie bus, zeer snelle afhandeling. De factuur met afrekening zit meteen in je mail. Prijs kwaliteit is super.

• Vestiging: Utrecht

Uitstekende service

• Vestiging: Capelle a/d IJssel
  • Communicatie

Garage de Bilt is snel, vriendelijk en duidelijk

Geen poespas, gewoon telefonisch reserveren in één minuut, welkom zijn bij de balie en na 5 minuten de sleutels van de huurauto in handen.

• Vestiging: De Bilt
  • Communicatie

Echt klantgericht en uitstekende busje rijd goed zonder problemen

• Vestiging: Capelle a/d IJssel
  • Communicatie

Goeie service en fijne bus

Fijne schone bus en snel kunnen reserveren voor een goeie prijs

• Vestiging: Hilversum
  • Communicatie

Mooie huurwagen voor niet te veel.

Vrachtwagentje gehuurd voor de verhuizing. Kon lekker veel in. Prima service en de wagen kon ik na sluitingstijd ook terugbrengen zodat ik 's avonds ook verder kon. Top!

• Vestiging: Vlissingen

Top.

Ik maak al 5 jaar gebruik van Autohopper, bijzonder tevreden, altijd een oplossing, goede auto's, redelijke prijzen en top service.

• Vestiging: Maastricht
  • Communicatie

Super snel geregeld en zeer vriendelijk

Ik had de auto eigenlijk bij een ander gereserveerd. Dus we stonden bij de verkeerde verhuurbedrijf, maar dat was totaal geen probleem ik heb de ander afgemeld en ondertussen werd mijn contract in order gemaakt en 5 min later zaten we in de bus om te gaan verhuizen super top en super snel. Dank jullie wel voor de super snelle service

• Vestiging: Bergschenhoek

Foxwild

Heel erg tevreden. Snelle deskundige service en heel erg klantvriendelijk.

• Vestiging: Puttershoek

Ongeïnteresseerd, niet service gericht

Bij binnenkomst had ik het idee dat ik werd genegeerd door mensen achter de balie. Onsympathieke, vervelende uitleg over de borg.

• Vestiging: Oosterhout

Goede auto voor verhuizing

Klantvriendelijk, gemakkelijk, en perfect geregeld. Lijkt misschien wat te positief maar is niets minder dan waar. Auto stond netjes klaar, 5 dagen gereserveerd na 3 dagen klaar en gewoon zonder problemen de huur vam 3 dagen kunnen aftikken. Kan zijn dat ik niets gewend ben maar dit is supper. Iedereen van autohopper bedankt. Ton V

• Vestiging: Alkmaar
  • Communicatie

Vriendelijk contactpersoon en fijne wagen

Boeken op de website was heel eenvoudig. Net als het ophalen van de auto. Persoon die me geholpen heeft was ook erg vriendelijk en behulpzaam. Inleveren was ook net zo gemakkelijk. Ik hoop voorlopig niet meer te gaan verhuizen, maar mocht het nodig zijn dan kies ik weer voor jullie!

• Vestiging: Winschoten
  • Communicatie

Goede service, vriendelijke medewerkers en de verhuiswagen was netjes en fijn om mee te rijden.

• Vestiging: Stadskanaal
  • Ervaring met: Anders
  • Communicatie

Kreeg een iets duurdere auto! maar was bij de eerste kilometers al verkocht. Heerlijke ruime auto met alle voorzieningen.

• Vestiging: Rotterdam
  • Communicatie

Aanhanger eenvoudig geregeld, goed begeleid

De reservering werd snel en eenvoudig gemaakt via de website. Vijf minuten later had ik de bevestiging. De ontvangst van de kopieën van het rijbewijs en het id werden bevestigd. Bij het afhalen zag de receptionist dat de controle al gedaan was en liepen we samen naar de aanhanger voor de koppeling met de auto en de beveiliging. Ook de kentekenplaat werd goed bevestigd, waarna ik die dag zonder problemen de spullen kon vervoeren. Bij het inleveren koppelde ik zelf af, waarna de receptionist naar buiten kwam, de aanhanger controleerde en keek of de kentekenplaat er weer af was. De borgsom werd teruggestort en het papierwerk afgehandeld. Binnen vijf minuten was ik weer op weg. Autohopper, eenvoudig geregeld, goed begeleid

• Vestiging: Apeldoorn West
  • Ervaring met: Aanhangwagen
  • Communicatie

Nette auto en alles volgens afspraak

Bakwagen met klep gehuurd. Prijs /kwaliteit verhouding gunstig t.o,v, belangrijkste concurrent. Voor de kenners; er bleek zelfs een stang in de laadruimte aanwezig.

• Vestiging: Schaijk

Excellent

Goede service vanaf het begin.

• Vestiging: Apeldoorn Noord

Helemaal top

Snel en goed geregeld

• Vestiging: Den Helder
  • Communicatie

Je voelt je nog echt een klant

Boeken was erg gemakkelijk, de extra kosten afkoop schade waren opvallend en klantvriendelijk laag, ophalen auto ging snel en super vriendelijk en het weer inleveren was met een minuut gedaan. Verder was het een fijne auto met veel ruimte die we nodig hadden voor een kleine verhuizing. Kortom, volgende keer weer naar Autohopper!

• Vestiging: Elst (GLD)
  • Communicatie

Het is een erg prettig, betrouwbaar en net bedrijf om je busje te huren.

Het was een prettige ervaring. Het busje was makkelijk te reserveren en ik kreeg snel een bevestiging. Daarnaast was het een erg luxe bus en was de service goed.

• Vestiging: De Bilt
  • Communicatie

Net bedrijf en fijne bus

Bus gehuurd, kreeg een grotere mee voor dezelfde prijs. Keurige bus, aardige medewerkers.

• Vestiging: Amersfoort
  • Deskundigheid N.v.t.
  • Communicatie

Ontmoeting met een nieuwe generatie auto's. Ik rijd altijd van die oude modellen.

Stuurt lekker licht. Bij huur, goede instructie. Prima ervaring, mooie prijs.

• Vestiging: Emmen
  • Deskundigheid N.v.t.

Bijzonder klantvriendelijk!

Fijn dat men ook na sluitingstijd telefonisch bereikbaar is. Nette auto. Vriendelijke eigenaren.

• Vestiging: Amersfoort
  • Communicatie

Echt handig voor de grote meubels met verhuizing, en niet duur

• Vestiging: Waalwijk

Erg fijn en betrouwbaar

Ik had een auto nodig omdat ik een examentraining had in Leiden. De examentraining vond in het weekend plaats en we begonnen om 08:30. Het was dus geen optie om met het ov te gaan, aangezien ik in Zeeland woon. Ik heb op internet gekeken naar huurauto's en ik kwam snel bij Autohopper terecht. Ik heb gekeken wat voor auto's ze hebben en heb ze de volgende dag gebeld. Ik kreeg een mevrouw aan de lijn die mij graag wilde helpen. We hebben snel en gemakkelijk een auto kunnen reserveren. Nadat we de reservering telefonisch hebben gemaakt, kreeg ik meteen een bevestigingsmail met alle informatie m.b.t. de reservering. Ik vind het bedrijf erg betrouwbaar. Daarnaast vind ik de prijzen niet hoog, vergeleken met andere aanbieders. Ik heb net mijn rijbewijs en ik vond het spannend om alleen in een auto te rijden. Echter, de auto die ik heb gehuurd was erg comfortabel, waardoor ik snel zelfverzekerder achter het stuur zat. Bent u op zoek naar een huurauto, dan zou ik u aanraden om bij Autohopper.nl te kijken.

• Vestiging: Halsteren

Boogschutterstraat 1-43