Top!!

Zeer klantvriendelijk geholpen. Kreeg een schone (nieuwe) wagen mee. Alles werkte perfect en reed zeer comfortabel. Zal dit bedrijf zeker aanraden!

• Vestiging: Heerenveen
  • Ervaring met: Anders

Perfect geregeld

Nette auto en goede service. Ook de financiële afhandeling

• Vestiging: Capelle a/d IJssel
  • Communicatie

Auto/bus perfect, contact en service met verhuurder perfect!

• Vestiging: Alblasserdam

Uitstekende service

Ze deden alle moeite om een auto te verzorgen en toen heb ik alsnog af moeten zeggen. Geen punt nieuwe afspraak geregeld.

• Vestiging: Mijdrecht
  • Ervaring met: Anders
  • Deskundigheid N.v.t.

Prima busje goede service

Makkelijk te reserveren, aardig personeel, alles duidelijk en super snel de borg terug. We zijn zeer tevreden en volgende keer weer!

• Vestiging: Hilversum
  • Communicatie

Voor onze verhuizing gingen wij langs bij het verhuurbedrijf. De medewerker wist niet zeker of hij op onze datum een busje ter beschikking had. Hij heeft er alles aan gedaan om een busje te regelen. Hij heeft deze namelijk bij een ander filiaal opgehaald en aan ons verhuurd. De borg werd bij inlevering van de bus direct teruggestort. Echt een aanrader

• Vestiging: Ridderkerk

gemak dient de mens!

Na een ietwat moeizame start bij het ophalen op maandagmorgen van de Bus [niet vinden van juiste sleutels, vastgelegde contract en een navigatie die niet werkte [wel vervangen door een andere ,en deze is achteraf ook niet in rekening gebracht ,dus das weer een stuk service , Top!], heeft de dagbeleving met deze Huurbus alles gecompenseerd. *Pluspunten: Het gemak wat je beleeft als je goed gereedschap hebt [in dit geval een Huurbus met laadklep] , scheelt je een hoop ergernis en spaart je rug door het niet hoeven tillen van zware lasten. Je plaatst alles op de laadklep en het staat in een mum van tijd in de bus en je kunt direct op weg. *minpunten: Vloermatten die niet bevestigd zijn en schuiven tijdens rijden en in en uit stappen door de bus.

• Vestiging: Nuth

Fantastisch

Snell geholpen een vriendelijk behandeld. Auto ok heel mooi een schoon. Gute Service.!!!! Dank voor Allet. Heb een mooie Weckend gehad met de DIKKE BAK.!!!

• Vestiging: Velserbroek
  • Deskundigheid N.v.t.
  • Medewerkers N.v.t.
  • Communicatie N.v.t.

klantvriendelijk, goede communicatie snel geregeld

Bij Autohopper Amersfoort heb ik een fijne ruime Seat Leon Sportstourer gehuurd. Zeer zuinig in verbruik ideale 5-deurs reisauto voor lange en korte ritten. Het reserveren en huren was snel geregeld. Dankzij de klantvriendelijke en sociaalvaardige medewerkers Huub en Ben Zandvliet. Als ik weer vervoer nodig heb kom ik zeker bij jullie langs.

• Vestiging: Amersfoort

Prima busje

Reserveer voor eerder pickup was niet in het systeem bij de verhuurder bekend waardoor we een uur moesten wachten met risico dat de inlevering ook de volgende dag pas kon zijn.

• Vestiging: Hellevoetsluis
  • Communicatie

Goed, met wel een opmerking.

Auto stond op tijd klaar, goede instructie. Inleveren simpel; borg supersnel teruggestort. Echer: de specificatie van de auto op de website was misleidend. Er stond: 5 personen, 3 koffers, wat ik heb gelezen als en-en. Maar in de praktijk was het of-of. Daardoor was de auto te klein voor waar deze voor bedoeld was. Pragmatisch opgelost.

• Vestiging: Waalwijk
  • Communicatie

Goed geregeld, Alles naar wens...zou het zo weer doen.

• Vestiging: Schaijk
  • Communicatie

Precies genoeg opgewekt zonder irritant te worden

Op zaterdagochtend om 8 uur ben je niet het meest sociale persoon ter wereld. De dame van Autohopper was precies genoeg opgewekt om vrolijk van te worden zonder dat het irritant werd. Dat gezegd te hebben. De service is gewoon altijd wat je verwacht bij een verhuurder. Niet teveel opsmuk. Gewoon snel en simpel. De borg van € 750,- vind ik wel erg aan de hoge kant. Dit kan vast anders.

• Vestiging: Zwolle
  • Communicatie

makkelijk te regelen zonder poespas

reservering makkelijk en eenvoudig. uitleg was goed bij ophalen en terugbrengen.

• Vestiging: Emmen

Helemaal prima

Van begin tot eind zeer klantvriendelijk! En prima bus die Citroen

• Vestiging: Woerden

Geweldig.

op het laatste moment toch een bus kunnen huren, ziet er fantastisch schoon uit. Alles perfect geregeld, vriendelijk geholpen.

• Vestiging: Oosterhout
  • Communicatie

Mooie bestelbus met laadklep huren tegen redelijke prijs en goede service

Een mooie schone en redelijk nieuwe bus gehuurd bij Autohopper ‘s-Heerenberg met laadklep en verhuispakket tegen een zeer redelijke prijs. De bus was ook weer eenvoudig in te leveren op het tijdstip dat ons het beste uitkwam en kon ter plaatse worden vol getankt, of je kon het laten doen. Prima service en goed materieel en daarom een aan te bevelen adres.

• Vestiging: 's-Heerenberg

Uitstekende service

Bakbus met klep stond keurig op tijd klaar. Reuze vriendelijke mensen en keurige service. Borg bedrag direct op rekening terug geboekt na inlevering. Voor herhaling vatbaar.

• Vestiging: Almere

Slecht

Zeer slecht ervaring gehad

• Vestiging: Maastricht

Goede service!

Speciaal voor ons werd er een auto geregeld vanuit een andere locatie. Afhaaltijd en terugbrengtijd waren ook in goed overleg mogelijk. Geen te strenge tijden, lekker makkelijk!

• Vestiging: Beilen

Top service!

Ik had op zaterdag een bus nodig en zelfde dag geregeld! Hele goede service, goede prijs en een hele fijne nette bus. Kunnen andere aanbieders voorbeeld aan nemen.

• Vestiging: Waddinxveen

Alles naar wens.

Zoals gewenst,prima

• Vestiging: Harderwijk

Behulpzaam en service gericht

• Vestiging: Amersfoort
  • Communicatie

Omdat er van mijn kant nog geen duidelijkheid was of ik een weekend naar Duitsland moest vanwege privézaken, had ik eerst geïnformeerd naar de annuleringregels. Bleek dat ik 24 uur van tevoren dat ik het eventueel kon annuleren. Auto toen gereserveerd en uiteindelijk heb ik de auto voor een weekend gehuurd. Goede en nette Opel Corsa ontvangen. Goede prijs/kwaliteit. Autohopper staat voor mij voor duidelijkheid; dit is het en niet anders. Geen kleine letters gedoe. TOP!

• Vestiging: Roden
  • Communicatie

Doen waar ze voor staan!

Perfecte auto, nieuw, schoon, geen rammelbak Hebben er alles aan gedaan om me te helpen. Niet ***len maar poetsen mentaliteit, top!

• Vestiging: Capelle a/d IJssel

Boogschutterstraat 1-43