Prima moderne auto van alle gemakken voorzien.
Goede service en perfecte bus
De meneer had het erg druk die dag, maar hij heeft me uiteindelijk erg goed geholpen. Heel attente man.
Verhuisbus gereserveerd via internet. Goede terugkoppeling, prima bus, vriendelijke service. Zeer tevreden.
Fijne auto en goede service
Netjes geholpen keurig geregeld
Erg goed geholpen bij Autohopper. Duidelijke instructies gekregen over het laden en het inleveren van de Renault Master. Een kleine tip die ik zei kunnen geven is om nog een korte uitleg te geven over het tanken. Dit was namelijk even zoeken als je alleen personenauto's gewend bent.
Helemaal perfect. Kon per halve dag wat scheelt in de kosten en de bus was in topconditie. Reed heerlijk en was heel schoon.
Ik huur als ik langere afstanden moet rijden bij Autohopper in Hilversum een auto. De klantvriendelijkheid is geweldig, goede service en snelle afhandeling van de overeenkomst. Altijd een nette auto beschikbaar en veranderen van de huurperiode of in geval van annulering geen enkel probleem. Top bedrijf!
Prima, nette, schone bus waarmee we onze verhuisklus hebben kunnen klaren. Huurvoorwaarden zijn transparant en helder. Erg fijn contact met de vestiging in Elst. Absoluut een aanrader!
Mijn zoon huurde eerder in Veenendaal ook zo'n 20m3 bus met laadklop en verhuis-set. Toen ik de prijs hoorde, besloot ik mijn hele verhuizing ook zo te doen. In Middelharnis heb ik dus ok zo'n bus gehuurd en het beviel in één woord: GEWELDIG ! Ook het personeel was zeer vriendelijk en behulpzaam, dus mijn complimenten.
Netjes afgeleverde huurauto.
Service en klant gerichte oplossing. Mijn nieuwe go to voor het huren van vervoer.
Snel en vriendelijk geholpen en duidelijk wat de kosten zijn.
Op zeer klantvriendelijke wijze konden afspraken gemaakt worden over ophalen en terugbrengen van de auto. Tevens werd op zeer correcte wijze gewezen op de mogelijkheid voor het huren van een "verhuispakket". Ik ben zeer tevreden.
Het contact via telefoon en e-mail verliep prima. De gehuurde vrachtwagen is keurig en voldeed uitstekend.
Goed en snel geholpen. Een bijna nieuwe vrachtwagen op b rijbewijs meegekregen. Een goede uitleg hoe de auto inclusief laadklep werkt. Ook nog een verhuispakket gehuurd. Prima en vriendelijk personeel
Altijd een nette huurbus mee. Contact met William altijd erg prettig en meedenkend. Kunnen veel verhuurbedrijven nog wat van leren.
Grote bus gehuurd voor verhuizing. Dit ging heel simpel en snel. Early Pick Up is ideaal, omdat je dan niet s ochtends vroeg eerst moet gaan rijden om de bus op te halen. Service is top, bus zaterdags na sluitingstijd teruggebracht, borg maandagochtend voor 9 uur al terug ontvangen op mijn rekening. Buiten dat alles supernetjes geregeld wordt, is de prijs ook zeer concurrerend.
We hadden de bus langer nodig en dat was geen probleem. Fijne ervaring
Makkelijk huren, snel ophalen doordat alle documenten al ingevuld waren. Bij terugbrengen auto gelijk borgsom onder aftrek van de extra kilometers direct teruggestort.
Vriendelijk personeel en perfecte nieuwe auto.
Online gereserveerd, vriendelijke en nette service bij het tankstation (shell presikhaaf, Arnhem) + erg handig dat je bij afloop gelijk kan tanken :)
Fijne service! Na aanleiding van de reserveringsaanvraag is er telefonisch contact geweest om bepaalde zaken af te stemmen. Diegene die ik aan de telefoon had was erg vriendelijk en dacht met mij mee in oplossingen! Erg fijne communicatie gehad met verhuurder!
Boogschutterstraat 1-43
7324 AE Apeldoorn