Mooie, complete auto, goede prijs

Voor een verhuizing deze bus gehuurd. Zeer tevreden over de bus en verhuispakket erbij. Enig minpuntje: afgesproken was om 8 uur ophalen maar op zaterdag kan dat blijkbaar toch pas om 9 uur. Zodra er contact was, kwam er wel snel iemand om voor 9 uur alles te regelen.

• Vestiging: Bunnik

Nette ontvangst, schone bus

Netjes ontvangen, eerlijke beschrijving van de staat van de bus. Prima mogelijkheden om buiten sluitingstijd de bus te retourneren. Een aanrader wat mij wel betreft!

• Vestiging: Zevenaar
  • Communicatie

Nette auto en goede service

Ik heb een Renault Master gehuurd bij Autohopper Bathoorn Groningen voor mijn verhuizing. Ik werd geholpen door Thijs. Hij communiceerde duidelijk, was heel flexibel en verleende goede service. Een aanrader!

• Vestiging: Groningen

Slecht

Via de site de grootste bestelbus uit het assortiment gehuurd ivm verhuizing. Bij het ophalen bleek echter dat de juiste bus niet langer beschikbaar was, maar al aan iemand anders was toebedeeld. Een kleinere bus is meegegeven. Bij aangeven dat het niet de juiste bus betrof, nul op rekest gekregen. Weinig meedenken of helpende alternatieve oplossingen vanuit medewerkers, ondanks dat de fout volledig bij hen lag, erg jammer. Ik zou het niemand aanraden om met autohopper in zee te gaan..

• Vestiging: Nijmegen

Snel, goed en goedkoop

Aanrader, dit verhuurbedrijf. Goede service, snelle afhandeling, prima prijs en een fijne auto. Hier komen we zeker terug!

• Vestiging: Groningen

Klantgericht!

Ik werd eerst telefonisch goed geholpen. Jammer genoeg was mijn eerste keus voor vervoer niet aanwezig op de dag dat ik het nodig had. Ben vervolgens goed geholpen en werd er meegedacht wat wel mogelijk was. Tijdens het ophalen werd alles netjes met mij doorgelopen en was het een fijne busje om mee te rijden. Als ik weer een busje nodig heb weet ik waar ik moet zijn

• Vestiging: Den Haag

Super service

Heel fijn geholpen door de mannen bij Autohopper Amersfoort, hele goede bus en goede prijs

• Vestiging: Amersfoort

Top service.

Snel duidelijkheid na reservering. Klantvriendelijk en duidelijk on communicatie

• Vestiging: Beesd

Top service en kwaliteit

De service en kwaliteit van de auto’s is top! Zeker een aanrader

• Vestiging: Vlissingen
  • Communicatie

Goede professionele service, klantvriendelijk en prima bestelauto!

Zie hierboven!!

• Vestiging: Apeldoorn West
  • Communicatie

De service is prima. Zowel aan de telefoon als bij ontvangst. Auto was ook perfect. Mooi schoon en reed goed.

• Vestiging: Etten-Leur
  • Communicatie

Alles prima geregeld. Vriendelijk personeel en borg snel terug gestort.

• Vestiging: Eindhoven
  • Communicatie

Snelle reactie, uitstekende service, zeer vriendelijk geholpen!

De snelle en zeer vriendelijke service is uitstekend. Afspraken worden nagekomen, er wordt meegedacht. En de huurprijzen zijn zeer gunstig. Wij hebben twee keer een auto gehuurd en beide keren kregen we een nagenoeg nieuwe auto mee, schoon en compleet. Detail: er lag ook een blauwe parkeerschijf in de auto! Handig!

• Vestiging: Capelle a/d IJssel
  • Communicatie

Heerlijke bus, ga naar aanleiding van deze rit met campervakantie :)

Goed geholpen bij het verhuur, vriendelijk personeel. Goede uitleg van de bus. Ook was het personeel erg relaxed wat ik erg prettig vond. Het rijden van van de bus viel mij 200 % mee. Daar zag ik enorm tegen op. Ik zou mijn auto in een hartbeat omruilen tegen die bus. Maar dat kan natuurlijk niet. Dan maar een heerlijke vakantie in een camper want mijn angst om in een ' grotere' auto bus te rijden is overwonnen. En waarvoor ik de bus voor had gehuurd, een bed, is ook binnen. Dus 2 vliegen in 1 klap. Bedankt!

• Vestiging: Halsteren
  • Communicatie

Keurige schone auto en zeer klantvriendelijke behandeling.

Via internet reservering huur van de bakwagen geregeld. Direct daarna bevestiging van huur ontvangen. Na terugbrengen van de bakwagen is de borg direct al teruggestort. Zeer vriendelijke en perdoonlijke behandeling.

• Vestiging: Venray
  • Ervaring met: Anders
  • Communicatie

Zonder zorgen een bus voor morgen....

Toen ik belde voor de mogelijkheden werd al prima geholpen en kreeg alle info waar ik om vroeg. Zonder dwingend over te komen werd ook netjes gevraagd of ik de auto al wilde reserveren. Bij het ophalen van de bestelbus werd ik vriendelijk te woord gestaan, de beste man liep nog even man en nadat alles ok was ben ik vertrokken. Gewoon een fijne service wat je niet overal meer tegenkomt.

• Vestiging: Hellevoetsluis
  • Communicatie

Eenvoudig reserveren. Eenvoudig halen Eenvoudig retour Eenvoudig betalen Eenvoudig retour EENVOUDIG DUSSS !

• Vestiging: Zevenaar
  • Communicatie

Goede auto, eenvoudig te huren

Ik kon een fijne auto huren. Goede service. Wel jammer dat je boven de 100km per dag een toeslag per kilometer betaalt, maar dat maakt de totaalprijs nog steeds niet duur. En jammer dat de vestiging niet open is op zondag, dan kun je de auto dus ook niet terugbrengen. Verder was alles helemaal top.

• Vestiging: Eindhoven

Goed geregeld

Heb er een behoorlijk stuk mee moeten rijden. Erg goed onderhouden bus prima mee kunnen rijden van emmen naar utrecht en terug. Prima laadruimte ook en alles wat mee moest kon gemakkelijk mee.

• Vestiging: Emmen
  • Communicatie

Heel vriendelijke mensen bij de vestiging den bosch!

Super goed geholpen, super vriendelijk!!

• Vestiging: Den Bosch

AutoTopper

Fijne nette auto en vriendelijke medewerkers. En zo vanzelfsprekend is dat tegenwoordig niet!

• Vestiging: Amstelveen

Snel, klantvriendelijk en makkelijk

Voor verhuizing gebruikt gemaakt van een (verhuis)wagen met laadklep. Alles functioneerde goed en de ontvangen service was perfect. Auto werd voor de deur afgezet. Inleveren ook erg eenvoudig d.m.v. sleutelbrievenbus. Aanrader!

• Vestiging: Beesd
  • Communicatie

Huren bij Autohopper, is voor ons een topper.

Goede ervaring: snelle service bij reserveren, bij ophalen en weer retour brengen. Zelfs aftanken geen probleem (hadden maar 12 km gereden) en dat deed men zelf als service.

• Vestiging: Breda
  • Communicatie

Alles klopte, werd netjes geholpen en prima auto

Via internet besteld en daarna netjes gebeld dat alles in orde was. Auto was mooi schoon. Vriendelijk personeel

• Vestiging: Brummen
  • Communicatie

Prima auto voor uitstekende prijd

Snel bestelbus besteld en vlot beschikbaar. Schone bus en cabine wat bij eerdere ervaringen van andere verhuurbedrijven vaak veel minder vanzelfsprekend was. Ophalen en terugbrengen administratief ook in korte tijd geregeld. Topservice en kom hier zeker terug.

• Vestiging: Hillegom

Boogschutterstraat 1-43