Duidelijk, goedkoop, goede service.
Heel fijne service en alles goed geregeld. Fijne selectie autos!
Super ervaring, ondanks dat ik liever een bakwagen had willen huren is er meegedacht in een werkbare oplossing. Vriendelijk personeel die de tijd voor je neemt en de gemakte afspraken snel en vakkundig behandeld. Kreeg de avond ervoor al een telefoontje dat de bus al op te halen was zodat ik in alle rust aan de verhuizing kon beginnen. Zeker een aanrader voor mensen die een verhuisbus willen huren! vergeet de rest want autohopper is de best!
De mensen waren heel klantvriendelijk en kreeg een nette auto mee
Auto huren was heel makkelijk. Van te voren had ik gelezen dat ik mijn rijbewijs en ID mee moest nemen. Toen ik de borg wilde betalen werd naar mijn bankpas gevraagd, ivm terugboeken. Ik pin altijd draadloos het was toeval dat ik mijn bankpas bij mij had. Medewerker was heel aardig, auto was top! Tot de volgende keer :)
Uitstekende communicatie en service! Zou hier zo nog een keer een auto huren.
Op zaterdagavond heb ik de wagen online gehuurd, kreeg binnen een uur een reactie dat de tijd niet lukte maar een uurtje later wel kon. Super snelle reactie en goed geregeld. Tijdens het ophalen super geholpen en kwamen de wagen voor openingstijd weer terugbrengen en er kwam net iemand aangereden die al voor start van de dienst ons heeft geholpen en alles afhandelde. Fantastisch!
Uitstekend! Alles.
Het bedrijf kan snel reageren. Prima bestelwagen gehuurd. Auto zonder mankementen. De afhandeling ging snel. Zeer correcte firma. Volgende keer weer. Maas van Drie
Verhuurder is bijzonder servicegericht. Fijn contact.
Mijn ervaring was weer vol tevredenheid. De bus stond netjes klaar. De bus was ook hageltje nieuw. Keurig geregeld. Tot de volgende keer ;) Gr, Jeffrey
Hele fijne bediening, makkelijk snel en enorm vriendelijk, jullie mogen trots zijn om zo’n medewerker in dienst te hebben, hij verdient waarschijnlijk te weinig :-)
Makkelijke reservering via website. Vlotte afhandeling op locatie, zowel bij ophalen als terugbrengen. Gewoon geen moeilijk gedoe. Helemaal prima.
De auto was schoon, netjes en voldeed aan de omschrijvingen. De service van de medewerker was prettig en er werd meegedacht in oplossingen.
Een bus huren bij Autohopper gaat zeer efficiënt via hun website. Je weet waar je aan toe bent en wat de prijs is die je moet betalen. Denk je wel aan het eigen risico.
Prima service en uitleg.
Het was makkelijk om een auto te huren en de medewerkers zijn vriendelijk en professioneel.
Voor onze trip naar een vakantieoord met samengesteld gezin met in totaal 6 personen, stond een 9 pers bus klaar waarmee de reis perfect is verlopen. Alle ruimte en gemak ervan gehad. Bij een volgende trip weet ik jullie snel te vinden. Mvg, R.Koenen.
Zeer vriendelijk geholpen met de juiste bestelbus. Heel hartelijk bedankt!
Ik ben prima geholpen goede service
Het busje dat ik huurde was in topconditie. De mensen van het bedrijf heel vriendelijk. Een wijziging in de reservering werd zonder problemen snel doorgevoerd. Inleveren en ophalen ging soepel. Zou er zo weer huren.
zie boven
De bevestiging snel binnen en de overdracht van de auto verliep prima. Voertuig kreeg ik niet volledig af getankt mee, hier kwam ik pas achter toen ik al op weg was. Hier werd niet moeilijk over gedaan en er werd goed meegedacht.
Ik ben goed geholpen, goed te woord gestaan en er werd met mij meegedacht. De bus zelf was top en heeft het prima gedaan.
Op zondagmiddag online een auto gereserveerd, kort daarna een bevestiging ontvangen en op maandagochtend met de bestelbus op pad. Wat heerlijk snel geregeld zo!
Boogschutterstraat 1-43
7324 AE Apeldoorn