Snel geregeld. Prima auto's en heldere communicatie.
Heel erg goed.personeel heel vriendelijk. Is alleen jammer dat je de auto niet een dagdeel kan huren.we hadden hem alleen s middags nodig.
goed verhuurbedrijf met vriendelijke medewerkster, professioneel
Een top busje gehuurd! Werkt goed en was vrij nieuw ,niks mis mee!
Duidelijke instructies bij het afhalen,goed en zuiver materiaal en voor herhaling vatbaar.
Zeer klantvriendelijke medewerkers die meedenken ook goed adviseren. Daarnaast nemen ze de tijd voor je om zaken goed uit te leggen.
Nieuwe bus met een prima service. Enige nadeel: zaterdag pas vanaf 9.00 uur open
Ik ben zeer vriendelijk en hartelijk ontvangen. De auto was in prima conditie. Ik heb goede uitleg gekregen en alles was duidelijk en helder.
Echt snelle service top geregeld!!
Vrachtwagentje op zondag huren? Geen probleem. Op zaterdag voor 15.00 sleutels ophalen en papieren regelen. Steekwagen nodig? Neem maar mee! Door een defect konden wij de kilometerstand niet noteren. Geen probleem, dan maar alleen de huur van € 119,- betalen en de rest was op maandag al keurig teruggestort.
Auto was nieuw, schoon en beschikbaar op de tijden waarop ik de auto nodig had!
Bus stond gereed, een fijne bus om in te rijden. Moest een bank ophalen genoeg kub in de bus. Volgende x dat ik een bus nodig heb. Haal ik hem weer hier
Ik werd ontzettend goed geholpen door de mannen van Autohopper. Ze waren flexibel met het ophalen en inleveren van de auto op zondag, echt top!
We hadden snel een auto nodig, en waren later klaar dan gepland, dankzij meedenken van de medewerker geen probleem
Prima sfeertje, relaxte mensen Prima service
Je wordt gewoon op een "normale" attente manier behandeld zoals je eigenlijk mag verwachten, maar vaak helaas niet het geval is.
Snelle vriendelijke service voor een auto die aan alle verwachtingen voldoet.
De service is uitstekend en simpelweg zo makkelijk
Er is geen betere service. Auto stond klaar. Frans was bijzonder vriendelijk. Een top dienst verlenend bedrijf. Waardering voor het wegbrengen naar Schiphol. Willem Verbrugge
Goede snelle duidelijke serveve
Net bedrijf, wat afspraken nakomt. Flexibel is mbt ophaaldagen. Ook prettig in omgang. Zal volgende keer zeker weer daar terecht komen.
Fijn dat er werd meegedacht met een oplossing toen er geen verhuisbus beschikbaar was op de locatie waar ik het aanvroeg. Ik werd gebeld en kreeg een oplossing aangeboden om binnen mijn bereik toch een verhuisbus op te kunnen halen, zelfs een dagje eerder dan ik het nodig had. Thanks Steven en Peter!
Afgelopen maandag een bus gehuurd bij Autohopper, hele fijne snelle service en een goede kwaliteit bus! Ik ben verhuisd vanuit Bilthoven naar Amsterdam, een echte aanrader!
Via internet gezocht naar een verhuurder en kwam bij dit bedrijf terecht vanwege prijs en lokatie. Een bestelbusje gehuurd en keurig bevestigd (blijkt het ook nog de dealer van onze auto te zijn). Bij het afhalen ook prima te woord gestaan en is de auto voor me klaargezet met de nodige informatie.
Meedenken door de verhuurder over de grote van de auto.
Boogschutterstraat 1-43
7324 AE Apeldoorn