De bus stond al netjes klaar op mij te wachten. De administratieve afhandeling ging heel snel. De bus was keurig onderhouden en reed heel lekker. Helemaal super! Een aanrader
Online de auto gehuurd. Snel en eenvoudig. Auto halen ging vlot. Binnen 5 minuten zat ik op de weg. Fijne auto.
Prima service. Snelle reactie na online reservering.
Snelle service, vriendelijk, behulpzaam personeel. Fijne wagen om spullen te verhuizen!
Snel geregeld, goede prijs / kwaliteit verhouding
Fantastisch rijdende Renault Traffic gehuurd Afhandeling na terugbrengen was top!!! Ga zo door.
Vlotte service, helder verhaal en prima auto!
Klant vriendelijk en snel en goed geholpen
Nadat de bekende verhuurbedrijven geen bus beschikbaar hadden kwam ik bij autohopper terecht. Meteen was de service aan de telefoon goed. Ik kreeg de bestelbus die ik nodig had. Ophalen ging vlekkeloos en ik kreeg een superschone auto. Terugbrengen en afhandeling van borg en eindafrekening supersnel en probleemloos. Volgende keer ga ik meteen naar autohopper
Ik werd heel open en vriendelijk ontvangen door Nihat. Niet teveel poes pas maar gewoon kort en krachtig. Snelle afwikkeling. Kortom, een fijne ervaring!
Duidelijke website en als je iets niet kan vinden heb je snel telefonisch contact of een offerte in de mail. Tijdens het huren van een VIP—bus kregen wij motorstoringen, werknemer van Autohopper gaf aan dat auto net voor een beurt was geweest en wij gewoon door konden rijden. Wij hebben hier een paar dagen nog mee kunnen rijden maar uiteindelijk konden wij de bus zelfs niet meer starten. De bus is op transport gezet en wij zijn door een werknemer van Autohopper Apeldoorn opgehaald. Onze speciale geplande weekend met onze kinderen viel hierdoor wel enigszins in het water. Uiteraard kan Autohopper hier niets aan doen maar ze zijn enorm service gericht en hebben het bijzonder netjes financieel opgelost. Waarvoor onze dank. zijn we weer een auto nodig komen wij zeker weer terug.
Fijn nieuw busje, duidelijke voorwaarden, snelle service. Aftanken wel wat duur, maar niet gewend aan dieselkilometers.
Prima geholpen met een fijne bestelauto.
Wagen stond op tijd klaar en goede uitleg
Bus stond keurig op mij te wachten alles werd keurig uitgelegd eventuele schades keurig genoteerd en een stuk goedkoper dan de concurrentie.ook bij terug brengen keurig geholpen en de zelfde dag mijn borg nog terug gestort.
Het reserveren ging soepel, het ophalen ging soepel. De kosten waren prima. Het enige dat ik voor verbetering vatbaar vind is een achteruitrijcamera. Die zit er niet in en dat is wel een gemis bij zo'n grote bus.
Gewoon goed en vertrouwd al was het de eerste huur. Goede informatie en vriendelijke medewerkers. Voor herhaling vatbaar.
Goede nette bus , trekhaak en bevestigingsmateriaal aanwezig. Kortom , helemaal top!
Ik heb 4 dagen een Peugeot 108 gehuurd. Het was een fijne auto en ik mocht de auto op de dag voor de huurperiode aan het einde van de middag al ophalen. Bedankt voor deze service!
Positieve mensen, met snelle servic
Ik had met spoed een auto nodig en kon deze bij Autohopper de Bie direct ophalen. Ik kreeg een gloednieuwe Peugeot mee en hier is niets op aan te merken. De verwachte huurperiode liep uit en zonder enige moeite kon ik de huurperiode twee keer verlengen.
Een goede bus en we zijn top geholpen!
maatwerk op mijn aanvraag om een bestelbus te kunnen huren speciaal omdat we op korte termijn een bestelbus nodig waren. fijne communicatie waarin alles bespreekbaar was
Alles ging prima
Dit was een fijne locatie om een auto te huren. Ik heb een verhuiswagen van 20 m3 gehuurd voor twee dagen. De wagen zelf was schoon, evenals de laadruimte. Wij kregen op verzoek nog duidelijke uitleg over de elektrische laadklep (was voor mij de eerste keer daarmee). Zou mensen zeker adviseren hiervan gebruik te maken wanneer nodig!
Boogschutterstraat 1-43
7324 AE Apeldoorn