Fantastische klantgerichte service met een degelijk wagenpark.

Schone nette wagen, een duidelijk uitleg over de voorwaarden en makkelijk telefonisch bereikbaar voor toelichting en vragen.

• Vestiging: Cuijk

Super, nieuwe auto

Kleine auto online geboekt voor één dag. Kreeg een nieuwe zwarte Hyundi i10 mee, geweldig! Prachtig interieur, luxe en rijdt super fijn. Echt een aanrader, locatie Hilversum!

• Vestiging: Hilversum

Snel en goed geregeld

Het was simpel, snel en goed geregeld

Overtrof mijn verwachtingen

Uitstekende service en vriendelijke medewerker

Goede service, prima bestelbus

Goed no nonsens verhuurbedrijf. Bestelbus gehuurd voor verhuizing inclusief verhuispakket en een extra steekwagen. Totale kosten inclusief extra kilometers 140 euro voor een dag (exclusief de getankte diesel van 30 euro) Mooie jonge bestelbus.

• Vestiging: Hillegom

Slecht filiaal Nijmegen

Eerder gehuurd in Veghel was Top! Nu in Nijmegen is drama. Busje gehuurd, startte al niet bij afhalen, moest de bus aantal keer doorstarten maar pakte slecht. Was al reden om te twijfelen aan kwaliteit van accu. Bus was daarnaast zeer smerig achterin ofschoon medewerker aangaf dat alles netjes was. Na verhuizen wilde we wegrijden maar startte de bus niet meer! Had gewoon voor de deur stil gestaan. Moesten bijna 3 uur wachten op hulp, toen bleek er een sleepwagen te komen. Deze heeft inderdaad naar de accu gekeken en deze weer aan de praat gekregen. Inmiddels na 12 dagen niets meer gehoord ondanks beloftes ons te bellen, geen borg terug ondanks verzoek. Kan Echt niet wat hier gebeurt. Notabene hadden wij ook zelf de anwb kunnen bellen als platinum lid dan waren we waarschijnlijk eerder van amsterdam naar brabant terug kunnen keren. Wat Nu? als je Autohopper Nijmegen belt, meerdere keren, krijg je een antwoordapparaat ! Welke keuzes blijven er straks over?? Zeer slecht filiaal.

• Vestiging: Nijmegen
  • Deskundigheid N.v.t.

Prima service,soepele afhandeling.

Prima bestelbus,schoon,goed onderhouden.

• Vestiging: Hellevoetsluis
  • Communicatie

De bestelbus die ik gehuurd heb op 14 december was de Renault Master met laadlift. De bus was prima in orde en in uitstekende staat. De service van Auto Romar in Hellevoetsluis was ook uitstekend, ik ben vriendelijk geholpen en de afspraken waren duidelijk. Ik zal Autohopper in Hellevoetsluis zeker aanraden. Vriendelijke groet, Harrk Koree

• Vestiging: Hellevoetsluis

Top Service, Goede kwaliteit

Een 20m3 bakbus gehuurd in vlaardingen. Deze was zo goed als nieuw met nog geen 3000 km op de teller. Er zat een kleine beschadiging op de bus maar niet zo erg dat je het gevoel had in rammelbak te rijden. Super tevreden, we gaan hier zeker vaker huren.

• Vestiging: Vlaardingen

Geweldige service

Geweldige service. Alles was top.

• Vestiging: Breda
  • Communicatie

De service was uitstekend, de auto schoon en goed. Door onvoorziene omstandigheid, kon ik de auto gemakkelijk voor nog een week verlengen. Zoveel flexibiliteit mag wel genoemd worden. In één woord een uitmuntende, klantvriendelijke belevenis om hier een auto te huren, Ben er erg blij mee.

• Vestiging: Bergschenhoek

Personeel heel behulpzaam. Snel geholpen

• Vestiging: Zierikzee

Vlotte en vriendelijke afhandeling

Ik huurde de auto op zaterdag vanaf 13.00 uur en was keurig op tijd. Gelukkig maar, want ik was de enige klant voor die middag en kreeg te horen dat de medewerker zou zijn vertrokken als ik er om 13.15 uur nog niet was geweest. En als je de auto 's avonds terug wil brengen: na 19.30 uur gaat er geen bus meer.

• Vestiging: Utrecht
  • Communicatie

Heel fijn bedrijf met super huur bussen

Wij huurde een vrachtauto/bus bij Autohopper voor onze verhuis. We werden heel goed geholpen en zelfs 2 dagen voor de verhuis datum gebeld dat als de huurder, van de wagen die wij op zaterdag nodig hadden, de wagen rond tussen 17 en 18 uur zou terug brengen, zouden we gebeld worden en dan konden we hem al op vrijdag op halen. En dat gebeurd. Om kwart voor 18 uur werd ik gebeld dat hij voor ons klaar stond. We kwamen iets na 18 uur aan maar dat was geen probleem. Ze namen ruim tijd voor ons en liepen mee naar de wagen en gaven aan waar er al een deukje zat. Hij liep verder met een goede lamp samen met ons rond heel de auto. We kregen te horen waar we de wagen terug moesten zetten, hoe hoog hij was en waar we de sleutel in moesten doen na het terug brengen ( na sluitingstijd.) m.a.w. ik zou iedereen dit bedrijf in Oosterhout aanraden.

• Communicatie

Zonder te hebben geboekt, gelijk goed geholpen.

• Vestiging: De Bilt
  • Communicatie

Geen gedoe, gewoon snel en gemakkelijk kunnen huren

Er was nog wat onduidelijkheid over de bevestiging van de huur van een bestelbus, maar daarna verliep alles vlot en gemakkelijk.

• Vestiging: Goirle

Goed geregeld.

• Vestiging: Hillegom

Prima geholpen

Gezellig ,goede uitleg,prima auto heb er veel plezier aan gehad. Tot de volgende keer

• Vestiging: Utrecht

Super service!

Alles was super snel geregeld. Zonder addertjes onder het gras zoals bij veel andere verhuur bedrijven! Goede bus!

• Vestiging: Voorhout
  • Communicatie

Goede auto en prima service.... en goedkoop!

• Vestiging: Den Haag

Een prettige ervaring

Een fijne ervaring, niets op aan te merken

• Vestiging: Capelle a/d IJssel

Helemaal top

Snelle, correcte service!

• Vestiging: Huizen

Goede en vriendelijke service

Goede en vriendelijke service, persoonlijke benadering, goed bereikbaar, heldere uitleg.

• Vestiging: Bunnik
  • Communicatie

Vriendelijk personeel en behulpzaam.

• Vestiging: Franeker
  • Communicatie

Goede en duidelijke service voor prettige wagen.

Ik heb na een aanrijding dringend af en toe een andere auto nodig zo lang ik geen nieuwe heb. Op zoek via websites kwam ik bij Autohopper uit. Dicht bij mij in de buurt en met aantrekkelijke prijzen. Bij de reservering viel mij op dat er geen nonsens verkocht werden maar duidelijk uitleg wat er als huurder op je afkomt. De reservering was daarmee in overeenstemming. Auto afgehaald, mee gereden en teruggebracht en het ging helemaal zoals was afgesproken. Ik kreeg de borg ook meteen weer teruggestort op mijn bankrekening. De auto deed het prima. We wat anders dan waar ik in gereden heb, maar uitstekend om een autoloze periode te overbruggen. En de prijs is voor deze wagen zeer acceptabel.

• Vestiging: Huizen

Boogschutterstraat 1-43