Prima servies voor de goede prijs!
Zeer vriendelijk en snel geholpen. Heel prettig. Fijne en nette auto
prima ontvangst duidelijke uitleg over de gehuurde auto. vriendelijk.
Via internet reserveren werkt vlot. Helaas de door mij bestelde auto niet beschikbaar. Telefonisch de volgende morgen een prima (en goedkoper) alternatief aangeboden gekregen. Afhandeling daarna perfect. Ik snap alleen niet waarom je voor een trekhaak extra moet betalen als dat ding standaard al op een auto zit. Die optie kruis ik dus een volgende x niet meer aan....
Auto staat schoon en afgetankt klaar op de afgesproken tijd.
Goede service, prima auto.
Goede service Betrouwbaar
Snel geregeld voor een goede prijs. Vriendelijk personeel. Geen enkele negatieve ervaring
We hebben al een paar keer gebruik gemaakt van jullie verhuurservice. De service is erg goed en de bus rijdt prima! Veel ruimte !
Eenvoudig online gereserveerd, keurig een bevestiging gekregen op de mail. Een week later opgehaald en goede service ervaren. Nette jonge bus mee gekregen. Volgende keer komen we zeker terug.
Zeer handig dat ik de bus ook 's avonds kan terug brengen.
Bij het reserveren, alles vriendelijk en lekker vlot geregeld en duidelijk uitgelegt. Auto opgehaald en er was weer een vriendelijke meneer die alles nog eens duidelijk heefd uitgelegd, en hop autosleutels, even een rondje auto en rijden maar. Klaar met de klus en de auto weer terug gebracht en alles weer naar tevredenheid netjes afgehandeld.
Prima service, snel en accuraat. Goede auto en prettige afhandeling. Sleutel kon gewoon in de kluis bij afleveren in de avond toen ze niet open waren!
Vriendelijk
Door een uiterst vriendelijke dame ontvangen en auto geinspecteerd. De 20 m3 bus reed uitstekend en comfortabel, ook na tjokvol geladen te zijn (ca. 250 km.). Na 2 dagen teruggebracht en opnieuw op schade gecontroleerd, binnen een uur de borg min het huurbedrag en extra kilometers teruggestort gekregen. Kortom, top!
Fijne bus gehuurd. Ruime laadruimte, schoon en goede hulpmiddelen (steekwagen en dekens) TOP !!
Via een duidelijke website deze Ford met laadbak besteld. Prima om al je spullen mee te verhuizen. De lift maakt het gemakkelijk om zware spullen de bak in en uit te krijgen. De auto reed prima en het ophalen en terugbrengen verliep vlot en rimpelloos.
Telefonische boeking gedaan. Auto stond klaar, was precies als afgesproken en voldeed uitstekend. Afhandeling bij ophalen verliep gezellig en vlot. Terugbrengen was simpel en snel geregeld.
Zie mijn opmerkingen op het klachtenformulier.
Hoi Kees, Vervelend om te lezen dat er schade was gereden. We zullen op je mailtje reageren. Team Autohopper
Wij hadden 2 verhuisbusjes gehuurd in Utrecht Leidsche Rijn. Deze stonden al netjes klaar bij aankomst, en wij werden direct goed geholpen ook al waren ze officieel nog niet open. Ontzettend klantvriendelijke service gehad en de busjes waren nog zo goed als nieuw en van alle gemakken voorzien (cruise-control, automatische ruitenwissers etc). Prijzen zijn gunstig en eigen risico lager dan bij concurrent. Wat ons betreft een aanrader!
Alles verliep zoals je verwacht. Daarbij waren de mensen vriendelijk en schappelijk met de 'terug-breng-tijd'.
Was met spoed opzoek naar een auto en werd meteen goed geholpen.
Goede bus, zeer vriendelijk geholpen, alles perfect
Vriendelijke service, goede uitleg bij de auto. Vlotte afwikkeling van de administratie EN een goede prijs/kwaliteit! Dus auto huren? Niet alleen bus(jes), maar ook personenauto’s. Autohopper in Huizen!
Fijne bestelbus, schoon en netjes.
Boogschutterstraat 1-43
7324 AE Apeldoorn