Auto was direct leverbaar was schoon en volledig afgetankt bij afhaal en 300 vrije km zeker een aanrader
De service was vriendelijk en snel en de kast paste er precies in.
Goed geregeld
Erg tevreden met de bus die ik bij Autohopper Leidsche Rijn heb gehuurd. Enkele dagen voordat ik de bus nodig had, heb ik met de vestiging gebeld. Toen gaven zij aan dat ze geen bussen beschikbaar hadden, maar dat ze wel even rond konden bellen of ze elders nog een bus konden vinden. Drie uur later werd ik teruggebeld met de mededeling dat ze een bus voor me hadden gevonden. Goede bus, fijne service en prima betaalbaar. Erg tevreden dus met Autohopper Leidsche Rijn.
Top stond gereed zoals afgesproken, vriendelijke ontvangst, duidelijke uitleg.
Nadat ik mijn originele huuraanvraag had uitgezet, bleek de betreffende auto niet voorhanden op de gewenste datum. Er werd meteen mee gedacht en geacteerd om een passende oplossing te vinden voor eenzelfde prijs. Top gedaan!
Zeker aan te raden als je een huur auto/ bakwagen nodig hebt In 1x rijden waren wij klaar
zoals gewoonlijk super tevreden
Vanaf het begin tot het eind goede service en goede bereikbaarheid!
Snelle service. Alles is snel geregeld
Vlot geregeld en een prima voertuig kunnen huren. Keurig geholpen.
Autohopper Patrick heeft heel fijn met me meegedacht, waardoor ik de juiste bus bij me had voor het verhuizen van een pittig zware piano. Supervriendelijk, duidelijke uitleg en prettige omgang, ook nu in de harde lockdown.
Tja, wat moet ik er van zeggen. Wilde graag een bus met 6m3 inhoud huren. Werd netjes gemaild dat die er helaas niet meer was. Kreeg direct een goed alternatief aangeboden. Prima no nonsense service.
Hun grootste wagen gehuurd, zeer vriendelijk geholpen. Ik huur hier zeker nog een keer.
Goede bakwagen met laadlift gehuurd voor prima huurprijs. Auto reed prettig en alles werkte naar behoren.
In het telefoongesprek werd heel goed meegedacht over het type auto, mijn reis en toebehoren. De auto stond op tijd klaar en de koffie ook. Ik bracht de auto terug op zaterdag. Helaas was het bedrijf gesloten, maar met hulp van de andere vestiging hebben we de sleutelkluis gevonden.
Al vanaf het eerste contact verliep alles zeer soepel, er word echt met je meegedacht vanuit autohopper om jou het beste van dienst te kunnen zijn. Kortom zeker een aanrader!
Ideale auto om over te huizen.
Bestelbus stond klaar toen ik aankwam. Ik werd snel en vriendelijk geholpen door het personeel. De uitleg was helder. Na afloop kon de auto ingeleverd worden na openjngstijden van het verhuurlocatie d.m.v. een brievenbus. Kortom voor herhaling vatbaar. Enige puntje was het verschil in tijden op de website van autohopper en de verhuurlocatie zelf. Autohopper geeft 08:00 uur aan terwijl dit 09:00 was. Aanbeveling is om de daadwerkelijke openingstijden aan te geven op de website. Een opmerking dat de bestelauto na openingstijden ingeleverd kan worden middels een brievenbus is ook handig.
Auto slordig geleverd Verlichting werkte niet Slechte accu daardoor met lege accu ( en volle verhuiswagen avonds komen te staan). Niet bereikbaar en met moeite een noodnummer gevonden ( hier was de hulp prima en snel ) Door lege accu op advies vd nooddienst 45 min, extra ( onnodige ) kilometers gemaakt. Dit gemeld bij terug levering ( dmv schrijven bij de sleutels in de brievenbus ) en desondanks de kilometers gewoon doorberekend. Geen communicatie / terugkoppeling
Hoi Ron, Wat een vervelende situatie! We zullen dit aan de vestiging doorgeven. Zou ik je namens het hoofdkantoor iets mogen opsturen? Zo ja, zou je ons dan je gegevens willen mailen? Team Autohopper
Goed uitgeruste verhuiswagen met verhuisaccessoires zoals hondje verhuisdekens en borgstang.
Het reserveren en het afhalen van de auto verliep vlot en vlekkeloos. De auto reedt erg soepen en het maakte mijn dag compleet.
Prettige service maak er volgende x weer gebruik van.
Voordat ik de autohopper vond, heb ik eerst op de websites van andere verhuurders gekeken. De site van Autohopper bleek gebruiksvriendelijker en kon ik zonder al te veel poespas die avond mijn wensen opgeven en was de bevestiging snel geregeld. Op de dag van het verhuizen van mijn ouders ging het in de ochtend al een beetje mis. De mail niet goed gelezen, waardoor ik een half uur te vroeg bij de ophaal locatie was. Maar dat weerhield uw medewerker er niet van om eerder de deuren te openen en mij te helpen. Wat een topservice. De bus was erg schoon, netjes en naar verwachting! Hierdoor is de verhuizing van onze twee oudjes geslaagd! Bedankt Autohopper!
Boogschutterstraat 1-43
7324 AE Apeldoorn