Geweldige service. Snel en vriendelijk!
De gehuurde bakwagen voldeed prima voor het doel waar hij voor was gehuurd (verhuizing). De beweegbare achterklep is erg handig. Van te voren gereserveerd en dat ging heel soepel.
Zeer netjes en alles goed uitgelegd, Vriendelijke mensen en een leuke ervaring
4 dagen voor datum een 6m3 bus gereserveerd. Bij aankomst bleek ik de eerste gebruiker te zijn van een gloednieuwe Peugot Boxer. Ik heb tal van auto's gereden, maar een bus nog nooit. Deze bus liet zich erg makkelijk rijden en zonder problemen konden we de verhuizing waarvoor we hem nodig afronden. Veel laadruimte en prima comfort. Bij terugkomst kwam ik erachter dat op het formulier de beginstand qua kilometers niet goed was opgeschreven, maar dit kon gecorrigeerd worden door de GPS uit te lezen. Borg vond ik ook wat hoog (750), maar dit valt nog te verlagen (350) tegen meerprijs. De huurprijzen zijn alles bij elkaar ook meer dan redelijk.
Auto hopper Arnhem is een prima verhuurder van busjes. Super! Duimpje omhoog
Ik heb een bestelbus gehuurd voor een dag. Het afhalen ging snel. Het was wel de eerste nacht vorst, dus de ruiten waren bevroren. Het was jammer dat de voorruit ook aan de binnenkant bevroren was. Dit heeft best wat vertraging opgeleverd. Verder goede service en fijne bus om in te rijden.
Snel geregeld. Vriendelijke medewerkers. prima auto. Snelle afhandeling van de factuur. Wat wil je nog meer?
Nadat mijn bestelauto het begaf vanwege een kortsluiting belde ik met Autohopper en reed ik een half uur later weer met een bestelbus weg bij Autohopper. De rest van mijn familie stond te wachten voor een verhuizing en konden we zonder oponthoud de klus afmaken. Hierbij dank voor de snelle afhandeling
Aardige mensen. Werd snel geholpen, auto stond klaar. Top
Heel blij duidelijk over wat je moet betalen. En een snelle en goede service
I.v..m. verkoop en aankoop van een orgel wilde ik een bus huren, maar de door mij gewenste bus was niet beschikbaar. Verhuurder deed een heel aantrekkelijk voorstel: een bus met laadklep tegen een aanvaardbaar tarief. Een prachtige bus met laadklep. Achteraf bezien de auto reed heerlijk, een ruime cabine en die laadklep die had ik niet willen missen Geweldig in 1 woord.
Fijn bedrijf, van telefonische boeking voor de volgende dag tot aan het terugbrengen van de bus een uitstekende service en vriendelijkheid. Doen wat ze beloven. Heel fijn
Great value for this price.. Smooth booking through website and quick response.
Site autohopper werkt prima. Niet te veel poespas en rare verzekeringen die je erbij moet afsluiten. Prijs prima. Ik had er niet bij stilgestaan dat ophaal en terugbreng tijden buiten openingstijden vielen. Bedrijf waar ik de bus kon ophalen heeft het heel netjes geregeld voor mij. Ik kon bus eerder ophalen en later terugbrengen voor dezelfde prijs. Als ik toch een tip mag geven: papierwerk vond ik bij halen en brengen aan de lange kant, misschien kunnen ze hierin iets automatiseren in het systeem. Al met al, ik ga nooit meer ergens anders bus huren.
Goed geregeld nette auto alles keurig geregeld financiële netjes afgehandeld.
omdat Elshof op zaterdag niet open is, konden we het vrachtwagentje al vrijdag middag op halen. Exemplaar bijna nieuw (5000km) en keurig schoon en fris. (was wel weer ff zwoegen om het weer in dezelfde staat retour te bezorgen) Gr. Erik
Ik kreeg een kosteloze upgrade. Medewerker heeft netjes gewacht toen ik laat op de dag de bestelbus weer inleverde. Prima
Goede service, Kreeg zelfs 2 hondjes en kleden me om meubels te transporteren en beschermen.
Hele aardige man, levert goede service en alles wordt netjes afgehandeld, zoals afgesproken!
Had de (prachtige, nieuwe) bus maar één dag nodig maar mocht 'm zaterdagavond al ophalen en maandagochtend voor 8:00 uur terugbrengen (voor de prijs van 1 dag). Goed zicht mede door de grote spiegels. Navigatie, radio en lekker kacheltje aanwezig. Zorg zelf voor beschermend materiaal en evt. touw om spullen aan de zijwand vast te zetten. Wel even aftanken aan het einde van de rit; was er niet bij gezegd :(
Ruime bus met laadklep, maakt alles makkelijk te vervoeren. In een dag het hele huis kunnen leeghalen.
Zeer fijn en makkelijk huren. Mooie bus goede ontvangst en dezelfde dag nog mijn borg terug. Perfect geregeld
Wij hadden een verhuisbus gehuurd, die meneer was goed in zijn werk. Legde alles goed uit liet de schade zien en we konden gaan. Eind van de dag kregen we onze borg super snel terug gestort. We huren zeker nog een x bij autohopper
Afgesproken bus was nog niet terug gebracht door de vorige huurder dus kreeg voor hetzelfde tarief een grotere mee,top.
Vriendelijk te woord gestaan bij vragen. Fijne auto voor weinig geld. Precies wat ik nodig had.
Boogschutterstraat 1-43
7324 AE Apeldoorn