Wij hadden lastminute een auto nodig, inclusief winterbanden. Dat kan allemaal snel en soepel geregeld worden, heel fijn. De communicatie verliep prettig en direct. Ook fijn: het heldere kostenoverzicht, zonder teveel extra verplichte kosten die er bij de laatste stap ineens nog bijkomen (zoals bij sommige andere aanbieders). Tot slot was de auto ook in topconditie. Aanrader dus!
Goede en snelle service en aardig en hulpverlenend personeel.
Ik werd vriendelijk geholpen. Er werd meegedacht. Service was goed. De gehuurde bestelbus was prima in orde. Geen reden tot klachten.
Mijn ervaring was heel fijn Goeie bus en snel geregeld Top survice !!
Prima service, snel en goed geregeld
een geweldig bedrijf om van te huur.
Voor verhuizen auto gehuurd . Wilde eerst een bus . Maar in overleg met de medewerker voor de bak wagen gegaan. Heel fijn gereden met zo wagen . En de afhandeling ook snel en goed gegaan
Erg fijn contact. Wat een service en bijzonder klantgericht. Over de bus die ik huurde hoeven we het niet te hebben: perfect
Autohopper presikhaaf personeel goede voorbeeld voor andere autoverhuur bedrijven. Super vriendelijk en klantvriendelijk.
Positief verrast hoe gemakkelijk het is om heen bus te huren via Autohopper
Binnen paar minuten alles geregeld . Aardige mensen en zeker heel Vertrouwbaar
Zeer prettig je kan alle kanten op niks is te noeilijk
Goede zuivere info tijdens telefonisch contact en daardoor uiteindelijk ook direct overgegaan tot huur van een auto. Persoonlijk klopte het ook wat ik telefonisch al voelde GOEDE service uitleg behulpzaam vriendelijk ontspannen sfeer klantgericht en klantvriendelijk
Goede communicatie, nette auto. Inmiddels een nieuwe reservatie gemaakt.
Aardige medewerker heeft alles heel fijn uitgelegd.
Beter dan menige andere bedrijven waar wij huren
Snel nog even een auto gehuurd voor de feestdagen. Mooie nieuwe auto voor een prima prijs. De auto sleutel bij terugkomst in de brievenbus gedaan, prima geregeld. Hier gaan we nog een keer huren.
In de maandagochtend deze auto opgehaald om toch in corona tijd iets leuks te kunnen doen. Dus ja boodschappen gedaan in Duitsland voor de kerst aangezien Nederland alles dicht is. Lekkere auto om in te rijden.
Hele vriendelijke verhuur mevrouw met een overheerlijk bakje koffie. De auto was top, reed heerlijk en was groot genoeg om al mijn spullen in te verhuizen. Na afloop van de huurperiode werd de borg super snel terug gestort. Gewoon hele goede service en vriendelijkheid.
Ik heb de kia niro voor 4 dagen gehuurd en ik vond de service top aardige medewerkers en als ik een een vraag had reageren ze meteen op mij
Ik had een auto met trekhaak nodig, maar dat bleek lastig in de regio. Bellen met Autohopper Meppel bracht een prima oplossing: een bus tegen een goed tarief . Prima oplossing! Keurige bus die heel prettig reed!
Heel blij met de keuze om deze bus te huren voor een verhuizing. Schoon van binnen dus meubels hoefde bijna niet beschermd te worden. Bij een volgende keer geen twijfel mogelijk,ik huur weer een bus bij jullie haha
Zeer vriendelijk te woord gestaan en alles verliep vlot en soepel. Zeker een aanrader!
Verhuurbedrijf van der Wouw heeft goed meegedacht over mijn probleem. Moest mijn auto een dag achter laten bij een bedrijf voor een montageklus. Hoe kom ik dan thuis? Snel geregeld dat er een prima auto klaar stond. Haal en brengservice helemaal top. Even wat persoonlijke gegevens digitaal aanleveren en alles was snel geregeld. Heb ik wel eens anders ervaren!
Boogschutterstraat 1-43
7324 AE Apeldoorn