Netjes ontvangen bij de verhuurder en alles werdt goed uitgelegd. De gehuurde wagen was netjes en hebben er veel plezier aan gehad!
Auto stond keurig klaar. Netjes en schoon. Supervriendelijke medewerkers. We waren de laatste klant op Oudjaarsdag,maar de medewerker nam volop de tijd voor ons. Dit bedrijf is zeker aan te bevelen.
Binnen no time geholpen met een goeie en snelle service, ook super goedkoop en top auto
Uitstekende kwaliteit van bus en verhuis pakket. Goede service en zeer klantvriendelijk
Snelle reactie en duidelijk voorwaarden. Grote bus en reedt ook beste zuinig na 700 km gereden en 100 euro aan diesel getankt. Hoop dat we winnen hebben nog een weekendje nodig ;)
Meestal kan je pas de service beoordelen op de momenten dat er is niet goed gaat ... en dan? Het enige wat voor mij niet fijn was dat de wagen op zondag ingeleverd moest worden maar dat de sleutel pas maandag ingeleverd kon worden omdat er geen dropbox voor de sleutel is. Wellicht ivm oud en nieuw maar wel vreemd en zeer onhandig en het heeft mij een extra rit heen en terug vanuit Leusden gekost om de sleutel terug te brengen!
Ze kwamen heel spontaan en energiek over. Ook klantvriendelijkheid staat bij hun hoog in vaandel en de rust die ze zelf uitstralen was top.
Goede ervaring,had eigenlik een kleiner busje,maar omdat deze bezet wad,een grotere gekregen,tegen de zelfde prijs...toppie
Goed bereikbaar via whatsapp. Reageert snel op mijn vragen. Super dat de wagen voor mijn huis werd geleverd. Zeer nette auto voor mijn verhuizing.
Zeer tevreden over de klantvriendelijkheid bij zowel het halen als terugbrengen. Volgende keer huur ik hier zeker weer
Bij Autohopper een auto huren geeft niet onnodig veel gedoe .Ze zijn heel klantvriendelijk en zeker niet te duur.
Voorafgaand is me uitgelegd hoe het werkt, waarna een contract is opgesteld. We hebben het samen doorlopen en er is getekend. De auto was in goede staat. Ik kreeg uitleg over het tanken en de staat waarin de auto werd terugverwacht.
Verhuizen met autohopper is nog nooit zo makkelijk geweest!
Hartstikke fijne wagen, prima reserveringssysteem en medewerkers goed bereikbaar en hulpvaardig. Goede voorwaarden als prijs, extra hulpmiddelen te huur en flexibel met terugbrengen. Enige punten van aandacht ( en daarom geen 5 sterren) zijn duidelijkheid over afhaaltijden (voor verhuizing is 9 uur wel laat) en de hoogte van de borgsom.
uitstekende service niets aan toe te voegen
William denkt belangeloos mee over de beste optie. Had een bus nodig in het weekend van 1/2 januari, bedrijf was besloten. Direct de optie aangeboden gekregen om de bus al op 30 december op te halen en op 3 januari terug te brengen voor de prijs van slechts 1 dag! Dat is nog eens service. Wij komen hier zeker terug.
Bus nodig voor mijn verhuizing, die was makkelijk te huren en ik kon makkelijk het ophaal en aflever moment kiezen.
Zeker voor herhaling vatbaar, een onwijs vriendelijke medewerker die mij te woord heeft gestaan en geholpen heeft aan een uitstekende auto. Ik zal jullie daarom ook zeker aanraden aan vrienden en kennissen mochten die een auto/ verhuiswagen o.i.d nodig hebben. Ook ben ik meer dan tevreden met de behandeling van de aanvraag en bevestiging wat daar op volgde. Ik ben onwijs snel benaderd en meer dan uitstekend geholpen. Ik wens u en het bedrijf incl. Medewerkers nog een onwijs fijn jaar met de beste wensen!
Autohopper is een prima adres gebleken voor de huur van een 6-persoons busje voor wintersport vakantie (ford transit custom). Snelle, transparante overeenkomst en afhandeling.
Kleine auto besteld maar grotere meegekregen
Zeer zeker aan te bevelen.
Goede service en vriendelijk personeel. Alles snel geregeld en de bus was prima in orde alles netjes compleet met dekens, spanbanden en hondjes.
Prettig contact en correcte behandeling. Uitstekende Toyota-bestelwagen. Rijdt erg goec en voor mij voldoende bergruimte.
Reservering ging makkelijk, hulp bij ophalen was duidelijk en de auto was prima. Mogelijke verbeterpunten: - Website klantvriendelijker - flexibelere huurperiodes
Dank u voor de schone en comfortabele auto. Ik moet zeggen de vlotste huurtransactie die ik ooit heb gehad. Oh en een extra vijf sterren voor het bellen de volgende dag om me te laten weten dat ik mijn portemonnee vergeten was in de auto.
Boogschutterstraat 1-43
7324 AE Apeldoorn