No-nonse, precies zoals Autohopper belooft.

Probleemloos online een busje gehuurd bij Autohopper. Keurig een bevestiging ontvangen. Heb nog even gebeld met een vraag en ben vriendelijk van goede info voorzien. Busje was schoon, volgetankt en als nieuw; en de huurprijs is scherp. De receptioniste liep mee naar het busje en gaf prima uitleg. Bij inlevering geen gedoe, vlot afgehandeld. Kortom: no-nonsense: zoals beloofd, zoals het hoort. De communicatie is er hartelijk en persoonlijk, zowel telefonisch als ter plaatse. Vervoer huren? Ik adviseer Autohopper. Ik kan het weten.

• Vestiging: Emmen

Duidelijk en snel

Goede keus en snel geregeld

• Vestiging: Tilburg

Last minute top service

Last minute een bestelbus kunnen reserveren bij Autohopper. Je waagt het erop, je belt en krijgt een meegaande medewerker aan de lijn die er alles aan doet om een reservering mogelijk te maken. Dit maak je niet vaak (meer) mee! Geweldige service werkelijk. Dit verhuur adres uit Amersfoort staat bij ons op nr1.

• Vestiging: Amersfoort

Perfect!

Bijna nieuwe bus, schoon van binnen en buiten en geheel schadevrij.

• Vestiging: Brummen

Goede prijs en kwaliteitverhouding

Goede auto, geen problemen gehad. Prima service.

• Vestiging: Gorinchem
  • Communicatie

Lekker makkelijk, snel en vertrouwd

Busje gehuurd bij autohopper Zaltbommel. Goede wagen, snelle afhandeling, en fijne service!

• Vestiging: Zaltbommel

Super flexibel

Bus gehuurd tbv verhuizing, prima uitleg en flexibel ingepland.

• Vestiging: Steenwijk
  • Communicatie

Snel, vriendelijk, attent, goede auto, in drie woorden ge wel dig:-)

Bedrijf dicht in de buurt, met vriendelijke dame aan de balie. Belde zelfs op met de vraag of ik de huurauto nog kwam halen, ik was een uur te laat. Huurauto rijdt perfect, netjes onderhouden.

• Vestiging: Voorhout

Prima service!

Borg is wel redelijk hoog, maar daardoor wordt er wel zuinig(er) omgegaan met het voertuig. Prima service!

• Vestiging: Oosterhout
  • Communicatie

Dikke onvoldoende: gereserveerde verhuisauto stond er niet!

De gereserveerde verhuiswagen was er niet toen we hem 's ochtends kwamen ophalen! Al onze verhuishelpers stonden klaar om te gaan inladen, voor niets. Aan de 'servicebalie' deed men ook niets om het op te lossen. Gelukkig kon Bo-Rent ons wél helpen. Meteen!

• Vestiging: Amsterdam Noord
  • Ervaring met: Anders
  • Service N.v.t.
  • Klantvriendelijkheid N.v.t.
  • Medewerkers N.v.t.
  • Communicatie N.v.t.

goed geholpen

goede servers goede auto en nog wel te betalen

• Vestiging: Honselersdijk
  • Communicatie

De bus stond klaar, keurig verzorgd zowel binnen als buiten zijde. Nette ontvangst en snelle afwerking administratie zowel bij ophalen als retour brengen

• Vestiging: Arnhem

gewoon goed

gewoon goed

• Vestiging: Werkendam

uitstekend

Huur van auto is een zakelijke transactie onder bepaalde voorwaarden en tegen een bepaald tarief waar ik mee ingestemd heb. Uitleg van gebruik van de wagen bij ophalen was duidelijk. Door veelvuldig gebruik van de laadklep was na de laatste vracht de accu leeg en startte de auto niet meer met startkabels gestart, maar durfde niet meer te gaan tanken, omdat dan de motor bij het tankten afgezet moet worden. briefje met tekst en uitleg inde auto gelegd bij het terugbrengen en op maandag telefonisch ook een en ander uitgelegd en medegedeeld dat de eventuele kosten van mij verrekend mochten worden met borg. de factuur voor het tanken etc is mij 100% meegevallen. Borg binnen 3 werkdagen terug ontvangen, zeer goede service

• Vestiging: Oosterhout
  • Communicatie

Top ervaring, goed geholpen en voordelige prijs

Goede ervaring gehad met Autohopper Dordrecht. Ik ben zelfs opgehaald en weggebracht op mijn werk paar minuten verder op. Kortom, top service

• Vestiging: Dordrecht
  • Communicatie

Eenvoudig te reserveren en goed geregeld.

Had een auto nodig voor 1 dag, maar ging voor 08:00 uur op pad. Lokale vestiging is daaorm ideaal. Anders meer 'gedoe' om de auto te halen en brengen. Gebruik gemaakt van de early pickup, goede oplossing. Auto was nieuw en met carplay te koppelen, ideaal. Enige punt ter verbetering zou voor mij het gebruiken van een credit card voor de borg. Moest daar wel goed rekening mee houden.

• Vestiging: Mijdrecht
  • Communicatie

Alles netjes, schoon, geen gedoe.

• Vestiging: Harderwijk
  • Communicatie

super vriendelijk en mooie auto

vriendelijk dame en mooi materiaal

• Vestiging: Hellevoetsluis

Goed geregeld

Prima communicatie vooraf. Vragen snel beantwoord en het belangrijkste de gehuurde bus reed prima, alles werkte naar behoren, was netjes afgetankt en kreeg uitleg hoe alles werkte.

• Vestiging: Voorhout

Goede ervaring

Goede ervaring

• Vestiging: Veghel
  • Communicatie

fijne auto en alles was super geregeld!

fijne auto en alles was super geregeld!

• Vestiging: Groningen
  • Communicatie

Prima service, keurige auto en goede prijs-kwaliteit

Alles snel en soepel geregeld. Auto reed prima en was schoon. Vlotte afrekening, en zeer gunstige prijs.

• Vestiging: Nootdorp - Pijnacker
  • Communicatie

Klantvriendelijke en commerciële service, perfecte auto!

Vanwege dat mijn auto voor schadeherstel een paar dagen bij de spuiter zou staan, heb ik naar een autoverhuurbedrijf in de buurt gezocht en zodoende met André van Autohopper Zevenaar in contact gekomen. Vanaf het eerste telefoontje werd door hem al met mij meegedacht in een praktische oplossing. Het herstelbedrijf wist niet exact hoeveel dagen ze nodig hadden. André adviseerde de auto aanvankelijk langer te reserveren / huren. Wanneer ik de auto dan eerder zou inleveren, zou ik de resterende huurtijd niet hoeven te betalen. Toen ik afgelopen maandag de huurauto ging halen, dacht hij weer praktisch en commercieel met mij mee! Gisterenavond ontving ik het bericht dat mijn auto klaar was. Ik kon dus vanmorgen pas bellen voor overleg m.b.t. het terugbrengen. André dacht meteen weer commercieel mee en vertelde mij dat als ik de auto vóór 10:00 uur zou kunnen inleveren, ik deze dag niet hoef te betalen. Autohopper Zevenaar mag mij op de referentielijst zetten!! Overigens kreeg ik een heel nette en fijne auto mee. Helemaal top!

• Vestiging: Zevenaar

Prima.

Alles oké.

• Vestiging: De Bilt

Snelle en vriendelijke service

Ophalen en inleveren waren snel geregeld. Vriendelijk personeel.

• Vestiging: Woerden

Boogschutterstraat 1-43