Heel prettig super

goede en fijne uitleg Duidelijk en alles wordt meteen netjes geregeld Hele fijne mensen super

• Vestiging: Son en Breugel

Uitstekend vriendelijk goede uitleg

Telefonisch gereserveerd en netjes te woord gestaan kortom voor herhaling vatbaar

• Vestiging: Werkendam
  • Communicatie

Snel en gemakkelijk te huren voor een prima prijs

Alles was goed geregeld. Prima , nette auto, duidelijke voorwaarden.

• Vestiging: Dordrecht
  • Deskundigheid N.v.t.
  • Medewerkers N.v.t.
  • Communicatie

Vlot geregeld, helder verhaal. Niet goedkoop.

• Vestiging: Harderwijk

Fijne garage

• Vestiging: Hapert

Zeer vriendelijk goede uitleg

Zeer vriendelijk , goede uitleg en goed materiaal. Het ophaalpunt lag mooi op het midden van onze route.Ga zo verder is een aanrader.

• Vestiging: Gulpen-Wittem

Top service !!

Fijne auto ontvangen en duideijke offerte En fijne contact!

• Communicatie

Geweldig, komen afspraken na.

Alles volgens afspraak, en keurig op tijd. Bus gehuurd en deze was bijna nieuw, netjes, schoon en fris. Gewoon goede service.

• Vestiging: Eindhoven
  • Communicatie

Goede auto en snelle communicatie.

Nieuwstaat bakwagen gehuurd. Door iemand anders laten ophalen, extra opties zoals pompwagen en spanbanden erbij. Alles perfect en eenvoudig geregeld. Vooral de snelle en oplossing gerichte antwoorden waren erg fijn. Ga er zeker weer huren.

• Vestiging: Heerenveen
  • Ervaring met: Anders

Toppppp

Top mensen aan de balie heel goed geholpen en tot de volgende zal ik zeggen

• Vestiging: Alblasserdam

Goede ervaring met Autohopper

Alles soepel en goed geregeld. Prima busje. Het enige puntje wat ik aan wil geven is de te verwachten terug brengtijd. Ik heb voor de eerste keer een busje gehuurd en had een later tijdstip in moeten vullen wat betreft het terug brengen.

• Communicatie

Prima geregeld, auto zeer netjes en brandschoon

Goed geregeld, tot de volgende

Goed geregeld

Ik werd snel geholpen en kon ook snel terecht. Medewerkster was vriendelijk en behulpzaam. Ook fijn dat ik gewoon op zondag kon inleveren.

• Vestiging: Spijkenisse
  • Communicatie

Afgelopen week een grote bus met hydraulisch laadplatform van Carwash Blijdorp & Autohopper Rotterdam Blijdorp gebruikt voor een verhuizing van Frankrijk naar Nederland. Ik was bijzonder tevreden over de kwaliteit van de bus, prijs was gunstig en de service en meedenken ideaal (om door een ringetje te halen). Bedankt!!

• Vestiging: Rotterdam Blijdorp
  • Communicatie

Simple and effective + helpful customer service

Customer service was able to help me reserve a Van on the weekend. They were also very friendly and could assist me in English. The vehicle was modern and clean. One major plus is that it is possible to rent and return on weekend.

• Communicatie

Snel geregeld en veel keus uit jong wagenpark!!!

Voor onze verhuizing hadden wij op het laatste moment een bakwagen nodig met laadklep. Gebeld met Autohopper Arnhem en het meteen geregeld!! Mooie ruime jonge bakwagen met veel laadruimte. Goede service en vriendelijk geholpen.

• Ervaring met: Anders
  • Communicatie

Snel goed en correct geregeld

Duidelijke communicatie , goede auto , en snel borg terug

• Vestiging: Waalwijk
  • Communicatie

Alles was goed geregeld conform afspraak via de website.

Na een reservering via internet te hebben gemaakt was op de dag van het ophalen van de wagen alles al geregeld. De ford transit stond goed onderhouden en schoon klaar. Het verhuizen was mede door de sterke lift een fluitje van een cent en de laadruimte bleek enorm. Ik had minimaal 2x rijden ingeschat maar in de praktijk bleek alles in 1 keer mee te kunnen. Samengevat: Autohopper is een professioneel bedrijf waarbij alles goed is geregeld.

• Communicatie

klantgerichtheid, klantvriendelijkheid en de geleende corolla verdienen cijfer 11.

Monica was vanaf eerste contact duidelijk en erg vriendelijk. Ik had geen enkele ervaring met rijden in een automaat. Dat heeft ze mij duidelijk en geduldig uitgelegd. De Corolla was super en een genot om vv naar Schiphol te rijden. Bij een volgende gelegenheid hoef ik niet meer op internet te zoeken : meteen naar Autohopper Nuth. Nogmaals dank. Groetjes Jac

• Vestiging: Nuth
  • Communicatie

In ieder opzicht beter dan elk ander verhuurbedrijf waar ik hiervoor ben geweest.

Vriendelijk en beleefd personeel, snel, niet bot, goede auto's, snel contact, fijn geregeld, schone zaak. Niet verder zoeken.

• Vestiging: Amersfoort
  • Communicatie

Fantastisch! Ik mocht en kon direct de weg op.

Ik had net vol trots twee weken mijn rijbewijs en er lag 1000 kilometer potentiële rij-ervaring aan mijn voeten! Het was dus maximaal zuur toen we er op het laatste moment achter kwamen, dat ik het aankomende lichtjaar nog geen auto mag huren en ook geen huurauto mag besturen. Het voelde eigenlijk als opnieuw zakken voor mijn rijbewijs. Autohopper geeft dit vertrouwen wel aan beginnende bestuurders en dat voelde direct welkom en goed! Ook was er op het laatste moment een auto met winterbanden, sneeuwkettingen en alles beschikbaar om de bergen in te rijden. De snelheid, persoonlijke service en het vertrouwen wat je krijgt is zoveel waard, daar kan geen andere partij tegenop. We hebben heerlijk gereden in een topauto en zonder schade netjes teruggebracht. De visie van Autohopper met betrekking tot beginnende bestuurders is uniek, ik hoef nergens anders meer heen voor een mooie huur auto.

• Vestiging: Utrecht
  • Communicatie

Vriendelijke en correcte dienstverlening, tegen een goede prijs!

Ontvangst was uitermate vriendelijk en de gemaakte afspraken werden duidelijk en correct herhaald.

• Vestiging: Velserbroek
  • Communicatie

Uitstekende service en een top auto

Makkelijk online een bus gereseveerd. Bij afhalen vriendelijk geholpen. En alles goed geregeld. Fijn bedrijf ga zeker vaker huren hier!

• Vestiging: Hoofddorp
  • Communicatie

Fijn ontvangst en duidelijke afspraken....

Ik werd vriendelijk ontvangen en geholpen, fijn dat ze op zondag open zijn, want dat is toch wel een dingetje in Amsterdam. Duidelijke afrekening en prima aftersales....

• Vestiging: Amsterdam Diemen

Snel geregeld prima service