Vriendelijke personeel

Vriendelijke personeel en goed uitleg en ik ben ook snel geholpen en ook wat de voorwaarden zijn ook duidelijk.

• Vestiging: Spijkenisse
  • Communicatie

Prima verlopen en uitstekende service

Ik heb bij Autobedrijf Arendsen een Renault Master gehuurd Ontvangst was zeer vriendelijk en afhandeling van het een en ander probleemloos verlopen. Kortom mocht ik weer een auto nodig hebben dan weet ik waar ik terecht kan.

• Vestiging: 's-Heerenberg

prima geholpen.

hel goede ontvangst ,goede uitleg prima bus

• Vestiging: Capelle a/d IJssel
  • Communicatie

Autohopper stelt nooit teleur!

Schone en schadevrije bus, goede service!

• Vestiging: Bergschenhoek
  • Communicatie

Helemaal niks op aan te merken

Uitstekende service. Met een glimlach ontvangen en alles strak geregeld. Ook het busje was uitstekend. Bij een volgende verhuizing ga ik zeker weer gebruik maken van jullie.

• Vestiging: Waddinxveen
  • Communicatie

Hele proces verliep vlot en soepel, snel geregeld. Bus was ook netjes en schoon.

• Vestiging: Huizen

Klantvriendelijk en persoonlijk

Snelle service en steeds bereid om mee te denken met de klant.

• Vestiging: Mijdrecht

Fenomenaal

Vanaf aanvraag boeking tot afhandeling terugstorting borg. Op zeer correcte en vriendelijke wijze verlopen. Zelfs een vergeten muts is terecht gekomen. En bij ophalen bakwagen was er voor gezorgd dat er geen ruiten gekrabt hoefden te worden. Dus pluim voor verhuurder

• Vestiging: Eibergen
  • Communicatie

Makkelijk en geweldig gaaf.

Super fijn xxl bak van autohopper voor de verhuizing met 69 m3 inhoud. Verhuurder is super vriendelijk en de auto staat klaar zoals afgesproken. No nonsens!!!

• Vestiging: Hellevoetsluis

Goede ervaring!

Werd vlot geholpen bij de receptie, prima auto, lekker dicht bij huis en bij inleveren was de afhandeling ook vlot. Top dat ik mijn fiets binnen kon stallen. Was de eerste keer dat ik een auto huurde bij autohopper, maar krijgt zeker een vervolg.

• Vestiging: Apeldoorn Noord
  • Communicatie

Goede auto bij een professioneel bedrijf

Eerlijk gezegd had ik een beetje verwacht een auto te krijgen die zwaar gebruikt aanvoelde. Ik kreeg echter een heel up-to-date auto met een elektrische laadklep wat mijn klus (ophalen van een keuken) enorm ten goede kwam. Duidelijke afhandeling, geen poespas.

• Vestiging: Alblasserdam

Prima service!

Bus gehuurd voor de zaterdag, werd keurig gebeld dat ik hem wel vrijdagmiddag op kon halen. Bus was dik in orde. Alles was ook netjes en vlot geregeld!

• Vestiging: Apeldoorn Noord

Netjes, vlot, deskundig

Het is nog even afwachten tot de borg is teruggestort, maar eigenlijk is alles keurig gegaan.

• Vestiging: Amsterdam Diemen

Snel en.goed geholpen

Snel reactie op aanvraag en auto stond schoon en gepoetst te wachten voor de klus. Erg vriendelijk personeel.

• Vestiging: Spijkenisse
  • Communicatie

Prima service, makkelijk om te huren.

Prettig geholpen en makkelijk te reserveren via de mail. De bus was in perfecte staat en geschikt voor hetgeen wij hem een dagje wilde huren.

• Vestiging: Schaijk

Perfecte service

De service was perfect kon de auto zelfs langer lenen dan ik had gereserveerd

• Vestiging: Bergschenhoek
  • Communicatie

Snel en makkelijk een busje gehuurd, top geregeld!

Zeer makkelijk online een busje gehuurd via autohopper, snel geregeld en alles helemaal in orde!

• Vestiging: Voorhout
  • Deskundigheid N.v.t.
  • Communicatie

Goede, snelle en duidelijke service. No nonsense. Goed geholpen, zowel bij het ophalen als terugbrengen.

• Vestiging: Oss

Fantastische service

Fantastische service. Goede bestelbus rijdt als nieuw. En zeer goed geholpen. Aanrader voor het huren van een bestelbus.

• Vestiging: Meppel
  • Communicatie

Alles netjes volgens afspraak.

• Vestiging: De Bilt
  • Communicatie

Goede verhuisauto voor een leuke prijs

Prima geholpen, fijne verhuiswagen plus extra verhuispakket gehuurd voor een hele fijne prijs. Wagen reed prima, lift maakte het in- en uitladen heel makkelijk. Dankzij deze Ford Transit konden we snel alle spullen overbrengen naar het nieuwe adres!

• Vestiging: Roosendaal

Makkelijk en snel geregeld

Fijne garage en goede service Niecar alphen-aan-den-rijn

• Vestiging: Alphen ad Rijn
  • Communicatie

Autohopper heeft mijn reis gered!

Na verschillende pogingen gedaan te hebben om in Nederland een auto te huren zónder creditcard is het bij Autohopper wèl gelukt. Verschillende bedrijven maken op Internet reclame voor verhuur zonder creditcard, maar als je dan als Nederlander, met Nederlandse identiteit, een Europees rijbewijs én een verblijfadres in Nederland komt, dan kom je alsnog bij andere instanties ******en uit. Ik voelde mij gediscrimineerd in eigen land (ik heb een Spaans - en dus Europees - rijbewijs!) en ik moest mijn eerste dag (na overnachting op het vliegveld in Málaga om mijn vlucht te kunnen halen) al mijn afspraken door heel Nederland met de trein en bus doen na de afwijzing door die autoverhuurbedrijven. De klantvriendelijkheid was daar dan ook ver zoek. Daarnaast had ik al eerder voor dezelfde reis ook nog een ervaring met een autoverhuurbedrijf dat met privéauto's werkt, dus van particulieren. Het leek zo mooi, maar dankzij een fout in het betalingssysteem van dat bedrijf, ging er iets fout met de betaling, terwijl het wel afgeschreven was inclusief borg. Ik zou een terugboeking krijgen. Ik zat dus op dat moment zónder auto en nu nog steeds zonder mijn geld. Dankzij Autohopper is mijn toch al te korte reis (ik heb vanwege een staking in Spanje (waar ik overigens woon) ook al mijn eerdere vlucht voor deze reis naar Nederland gemist) alsnog succesvol geworden. Dank voor de ontzettend vriendelijke behandeling door Robert. Ik kom graag nog eens terug bij Autohopper.

• Vestiging: Nijmegen
  • Communicatie

Top auto en een goede service

Het reserveren van een verhuisbusje ging heel soepel. De Ford Transit was nog heel nieuw en was een ideale verhuisauto. De service was vriendelijk en dat allemaal tegen een redelijke prijs. Het enige minpuntje was dat de laadruimte door de laatste gebruiker niet schoon was achtergelaten. Beter op letten, denk ik.

• Vestiging: Rotterdam Blijdorp
  • Communicatie

Makkelijke website en vriendelijke mensen

Bestelbus gehuurd ging vlot met het huren via de website en fijne en duidelijke afgifte van de bus door de medewerker

• Vestiging: Elst (GLD)

Boogschutterstraat 1-43