Ivm de storm moesten we de huur van de bus annuleren. Volgens de huurvoorwaarden zouden we dan 50% van de huursom moeten betalen, maar omdat er sprake was van overmacht en we direct een nieuwe dag konden inplannen, werden deze kosten niet berekend.
Snel en behulpzaam
Via site makkelijk te boeken. Het ophalen en terugbrengen was zo geregeld. Afrekening ook snel en keurig. Autohopper Breda is een aanrader.
Ik had verkeerd geboekt, toch konden ze mij op de dag zelf nog voorzien van een auto met een glimlach, top, dank!!
Ik heb een auto gehuurd om bij het leegmaken van een huis spullen naar de stort en de kringloop te kunnen brengen. De keuze op de site was overzichtelijk en daardoor snel gemaakt en de prijzen schappelijk. Ter controle werd ik nog even gebeld omdat ik ver weg woon bij de verhuur vandaan; "klopt het dat u bij ons heeft besteld en niet in uw eigen omgeving?" Toch netjes. Ik kreeg een fijne, schone, frisse bus die er zo goed als nieuw uitzeg. De administratieve handeling bij het ophalen was kort, dus ik kon snel op pad. Twee kleine beschadigingen aan het plaatwerk werden vooraf netjes gemeld. Bij inleveren kun je eenvoudig de sleutel in de sluitelkluis werpen, dus dat is snel gedaan. Ik kwam toevallig een medewerker tegen, die ik de sleutel afgaf en vroeg om een vegertje om de bus even uit te vegen. "ah joh, dat doe ik zo wel even" was de melding. Ook fijne service. Alles bij elkaar een prima ervaring.
Ik had mijn aanvraag snel geregeld via internet. Daarna snelle bevestiging. Vervolgens nog een mail om nadere gegevens die ik op een veilige manier kon opsturen. Het ophalen van de auto ging daardoor snel, want alles was bekend. Goede uitleg, mn. over de werking van de laadklep. Het voertuig was schoon, netjes. Het bijgeleverde verhuispakket was toereikend. Hele ruime laadruimte, waarin heel veel spullen konden. Door de storm (18 febr.) moest ik de auto op de plek van bestemming laten staan. Een dag daarna auto ingeleverd, dat was geen probleem. Kortom goede service, goed materiaal.
Nadat ik 1 dag een auto gehuurd had en ik toch langer een auto nodig had ( vanwege ziekte van mijn moeder) en er eigenlijk geen auto beschikbaar was heeft Ronald van der Heijden van alles afgebeld en toch een auto voor mij geregeld. Dat was heel fijn!
Sta je dan bij een bankenzaak in Zaltbommel en blijkt de kofferbak van je auto toch te smal. Binnen 5 minuten hier een bus kunnen huren voor een zeer redelijke prijs , echt geboft dat het voor een paar uurtjes kon en geen vol dagtarief hoefden te betalen. Onze dank is enorm ! De borg stond de volgende ochtend al terug op mijn rekening, ook echt fantastisch !
Na mijn eerste stop onderweg kreeg ik huurauto niet aan de praat. Na telefonisch overleg met verhuurder lukte dit door tijdens starten op de rempedaal te trappen. (ik was gewend aan trappen op koppelings-pedaal.) Achteruit rijden lukte niet bij juiste stand van versnellingspook, dus waar nodig stapte ik maar uit de auto om die achteruit te duwen. Bagageklep achter bleek niet handmatig te openen.
Genoeg ruimte Gelukkig hadden we zelf sjorbanden mee Duidelijk uitleg vooraf Bij het maken van schade Ook duidelijke uitleg over de kosten En het borgbedrag
Ik ben geen regelmatige huurder, maar als er iets is waarbij ik een huurauto nodig heb, neem ik altijd contact op met auto hopper Oldenzaal en nooit tevergeefs!
Super vriendelijk geholpen en alles snel afgehandeld....super klantvriendelijk....toppie
Kort van te voren gebeld, kon een auto ophalen, perfecte eerlijke uitleg en ook inleveren verliep zonder problemen. Volgende keer weer!
Zowel het halen als ook het inleveren van de gehuurde auto gaf mij een prettig gevoel. Rustig en vertrouwd. Kom zeker weer terug.
In eerste instantie verwachtte ik de goedkoopste (reclame)huurauto maar die was reeds verhuurd. Nu een hyundai als alternatief. Prima wagentje en heft mij gebracht waar ik moest zijn. Aan het loket prima service en netjes afgehandeld. Ik ga hier zeker nogmaals gebruik van maken.
Fijne bus! Goede service, klantvriendelijk personeel!
goede samenwerking en vriendelijk contact
Medewerkers denken met je mee en kunnen snel schakelen.
Duidelijke communicatie over het ophalen en afleveren. In overleg kon ik de early pick-up doen. Geweldig als je alles al klaar hebt willen staan. Geen zorgen voor de dag van Verhuizing.
Het huren van een auto gaat snel en alles netjes inorde
Het reserveren was eenvoudig .De communicatie met de wedewerker was prima en hij was erg vriendelijk. Goede uitleg mbt . gebruik van de laadklep .Met het terugbrengen van het voertuig werd het op een plezierige manier afgehandeld en de prijs van het voertuig was niet duur.
Reserveren ging heel snel en eenvoudig. We kregen een hele nette 6 persoons bus mee.
nette bus, goede prijs, verhuur snel geregeld.
Zeer goed verhuur van diverse automobielen, een uitstekende service en goede afspraken.
Soepel en uiterst vriendelijk geregeld via de telefoon. Ook het wijzigen van het ophaal- en inleveradres was geen probleem evenals het later nog verlengen van de huurperiode met één dag. Kortom: hartstikke tevreden!
Boogschutterstraat 1-43
7324 AE Apeldoorn