Aangenaam

Vlot en makkelijk, ook op korte termijn kunnen huren.

• Vestiging: Almere
  • Communicatie

Alles ging prima, alleen om Zaterdag zijn ze geopend vanaf 9 uur.

• Vestiging: Woerden

Helemaal perfect!!

Alleen goede ervaringen in Voorhout.

• Vestiging: Voorhout

Amazing service!

Amazing service and staff. It was super easy and fast to make the rental, without any problems. Professional and pleasant! We will for sure use your services again.

• Vestiging: Gulpen-Wittem
  • Communicatie

Zondag online reservering geplaatst. Maandagochtend 09:00 per mail bevestiging van de reservering gekregen. In de reservering staat duidelijk vermeld wat de opties en voorwaarden zijn ( rijbewijs en paspoort/ID card ter identificatie ; alleen betalen met pinpas - creditcard of contanten worden niet geaccepteerd, ...). Maandagmiddag bestelbus opgehaald. Vriendelijke, correcte en duidelijke afhandeling. Dinsdag ochtend busje weer ingeleverd. Ook nu vriendelijke, correcte en duidelijke afhandeling.

• Vestiging: Alblasserdam
  • Communicatie

Makkelijk te regelen en niet duur

Op de website is een auto makkelijk te reserveren. Goedkoper dan andere huur of deel auto bedrijven waar ik naar had gekeken. Aardig personeel en snel geholpen. Terug brengen wanneer garage dicht was ging prima en duidelijke communicatie hierover. Prima auto, schoon en reed fijn. Geen problemen mee gehad.

• Vestiging: De Bilt
  • Communicatie

We hebben op het laatste moment vlak voor dat ze dicht gingen van hun nog een top auto kunnen krijgen. Ze waren aan het mee denken en hielpen ons perfect. Super vriendelijk personeel. Toen de auto van een vriend van ons een mankementen had stuurden we hem ook meteen daar heen. Zou er als ik in de buurt ben acht nog eens een auto huren!!!

• Vestiging: Gulpen-Wittem

Netjes behandeld.

Juiste type bestelbus was op locatie niet direct beschikbaar en is op een andere locatie voor mij opgehaald zodat deze tijdig beschikbaar was op de locatie (Zaltbommel)

• Vestiging: Zaltbommel
  • Communicatie

Geweldige service en schitterende bakwagen.

Super dat ik de bakwagen op alleen de zondag kon huren. De bakwagen kon ik zaterdagavond al ophalen en zondagavond op elk gewenst uur terugbrengen. Top service!!!!

• Vestiging: Etten-Leur
  • Ervaring met: Anders
  • Communicatie

Uitstekende service en medewerkers die met je meedenken.

Uitstekende service en medewerkers die met je meedenken in oplossingen. Kom hier zeker weer terug.

• Vestiging: Almere

Super goed!

Gereserveerd via auto hopper Werkendam Alles per mail bevestigd, nog advies via telefoon gevraagd Auto stond klaar verhuispakket enz zat erin Alles werkte zoals het moet Ingeleverd Sleutel in brievenbus Maandag meteen reactie Rekening overzicht klopte en restant, na borgbetaling, wordt terug geboekt Alles vlot en goed geregeld

• Vestiging: Werkendam
  • Communicatie

Prima service en vrachtwagen voldeed aan de eisen.

• Vestiging: Vlissingen

Top ervaring

Niets op aan te merken,vlot verloop en dezelfde werkdag geld van waarborg teruggestort. Over een jaar weer verhuizen en dan weer hier de wagen huren..top bedrijf.

• Vestiging: Zevenaar

Geweldige service

Had de auto voor een paar dagen gehuurd, en kon zonder problemen langere tijd bij huren. Prima dienstverlening en correcte service. Ga hier zeker weer een auto huren.

• Vestiging: Ridderkerk

Goede service en top Auto

Fijne auto, goede service.

• Vestiging: Tilburg

Persoonlijk en professioneel

Bij Ferry geweest in Zaltbommel en heel goed geholpen. Legde alles netjes uit en de bus zag er tiptop uit. Ik ben zeer tevreden over de service.

• Vestiging: Zaltbommel
  • Communicatie

Snel geregeld, goede service en prima prijs!

Met een verhuizing heb je al zoveel te regelen dat je dingen graag makkelijk en snel wilt kunnen afhandelen. De verhuiswagen met laadklep was super handig, prima betaalbaar en we konden zo perfect onze spullen snel over krijgen.

• Vestiging: Bergschenhoek
  • Communicatie

Klantvriendelijke medewerker met goede kennis van zaken

Bij aankomst heel prettig ontvangen. Duidelijke informatie verkregen en een spoedig vertrek mer de huurauto volgde. Een fijne, schone en soepele huurauto. Ook voor een zondag kon ik de huurauto makkelijk retourneren door goede instructies. Op maandagochtend had ik direct de factuur ontvangen en de borg volgde in diezelfde ochtend. Bij het huren van een auto is Autohopper Woerden zeker aan te raden.

• Vestiging: Woerden

alles prima geregeld

duidelijke afspraakprima materiaal en uitstekende service

• Vestiging: Doetinchem

Heel goed

Ben vriendelijk en goed geholpen. En een goede afhandeling

• Vestiging: Oss

Stevige, goed sporende aanhanger

Degelijk product met een goed chassis, goed remmend. Goede verlichting en een prima huif die tegen slecht weer bestand is

• Vestiging: Baarn
  • Ervaring met: Aanhangwagen
  • Service N.v.t.
  • Deskundigheid N.v.t.
  • Communicatie

We konden de wagen de avond er voor ophalen tegen een kleine meerprijs. Ook de afhandeling achteraf verliep snel en probleemloos.

• Vestiging: Harderwijk

positief

Prima bus. Ondanks vertraging mijnerzijds ook na sluitingstijd op mij gewacht om de bus op te halen.

• Vestiging: Vlaardingen

Super netjes geregeld !!

Keurig en netjes geholpen en voldoende uitleg over gehuurde auto

• Vestiging: Middelharnis
  • Communicatie

Snelle, maar vooral goede service.

Ik had vrij snel een reactie op mijn aanvraag. De bus was helemaal prima. Ik was enorm blij dat ik het op zo’n korte termijn kon regelen. Ook erg fijn dat ik nog een bevestigingsmail kreeg nadat ik de bus had teruggebracht. Uitstekende service!

• Vestiging: Goes

Boogschutterstraat 1-43