Makkelijk online boeken. Alle bescheiden lagen klaar bij auto ophalen. Teruglevering erg makkelijk.
Ik had 1 dag een bus gehuurd voor mijn verhuizing bij Autohopper Ingber. Ik werd nog gebeld of ik het erg vond als ik een vrachtwagentje (voor B rijbewijs) zou krijgen, want iemand anders had meerdere dagen een kleiner busje nodig. Zeker geen probleem, uiteindelijk was dit juist super handig met de laadklep! Alles was fijn verzorgd, o.a. steekwagen was erbij te huren en Richard nam de tijd voor duidelijke uitleg. Ideaal een autoverhuurder zo dicht bij huis!
Een fijne bus voor een beetje verhuizen. En een goede service
Overzichtelijk, duidelijk en eerlijk auto verhuurbedrijf..
Werd correct geholpen en uitleg was prima.
Snel geregeld, ontzettend vriendelijk geholpen, alles goed uitgelegd en een prima verhuiswagen: top dus!
Ik huurde een bus voor 3 dagen maar in 1 dag was ik klaar met het bus autohopper wil me het geld van de 2 andere dagen niet terug geven
Alles verliep zoals afgesproken. Keurige, schone bus meegekregen! Fijne service, vriendelijke mensen.
Prima ervaring vriendelijk en behulpzaam geholpen. Goed meegedacht door de medewerker. Heel goede auto schoon en in superstaat.
We hebben 2-3x per jaar een aantal dagen een extra auto nodig. Bij Autohopper is dit eenvoudig te reserveren tegen een redelijke prijs. De bevestiging van de reservering kwam via de mail en via Roy aan de telefoon. De auto stond op het afgesproken tijdstip klaar. De afhandeling was vlot en vriendelijk. Mijn fiets kon veilig binnen worden gestald. Ook het weer inleveren van de auto ging prima. Zowel bij het ophalen als bij het wegbrengen wordt de auto even van binnen en van buiten geïnspecteerd. De auto krijg je afgetankt mee en lever je afgetankt weer in. Ik heb gemeld dat de achterklep vol staat met water, dit zal de levensduur van de klep niet ten goede komen. Roy van Autohopper pakte dit direct op.
Gemakkelijk om deze te kunnen huren als je maar een enkele keer nodig hebt. Afspraak is gemakkelijk te maken tegen een redelijke prijs
De G20 bus was aanvankelijk niet beschikbaar en daarom kreeg ik een G11 bus. Door ziekte kwam de G20 toch plotseling beschikbaar en het bedrijf was zeer bereidwillig om e.e.a. om te zetten. Kon de bus einde van de middag de dag ervoor al ophalen. Dat was handig.
Op het laatste moment besloten een boedelbeschrijving te huren. Goede prijs/kwaliteit en flexibel met terugbrengen (ook na sluitingstijd).
Paar keer auto gehuurd omdat we op korte termijn auto nodig hadden. Was snel beschikbaar, ook flexibel in ophaal- in inlevertijden. Zeer concurrerende prijzen.
Bijzonder vriendelijke ontvangst, en duidelijke uitleg. Makkelijk ophalen en wegbrengen
Makkelijk reserveren online. Snelle reactie. Vriendelijk geholpen en fijne bestelbus gehuurd.
Snel en vriendelijk contact. Prima bakwagen!
Boeking via site gedaan. Vlot antwoord. Auto stond keurig en schoon klaar. Bijna 3 weken gebruik van gemaakt.,
Afspraken correct na gekomen, auto 1 dag eerder inleveren i.v.m. voorspoedige reparatie aan mijn eigen auto was ook geen probleem
Vlot contact en goede service. Volgende keer kom ik zeker terug
Reserveren van een bakwagen bij Autohopper gaat makkelijk. Je wordt direct teruggebeld dat de wagen beschikbaar is. Ophalen ging snel, zelfs op de vrijdag einde middag voor huur op de zaterdag. Alles wordt netjes met je doorgelopen, zoals de reeds aanwezige schades. Uitleg werking auto kan iets beter. Bij terugbrengen op zaterdag was kluisje defect dus sleutels niet in kunnen leveren. Moest hiervoor ‘s maandags terug. Maar gelijk alles nagelopen en bedrag teruggestort.
Nette correcte vriendelijke mensen aan de bali.
Ondanks dat het plan technisch niet mogelijk was om iets te huren heeft men toch in overleg met mij een oplossing gevonden. De huurders voor mij ideale moment hebben de wagen iets eerder teruggebracht en Autohopper was op zondag ochtend bereid om de wagen alsnog te verhuren. Top geregeld.
Uitstekend service, klantgericht en betrokken.Auto,Kia Picanto, in zeer goede staat geleverd.De rijervaring net deze auto is super, ook als je gewend bent aan ruimere auto.
We hebben deze auto voor onze wintersport gehuurd. Samen met onze dochter en haar man en baby en onze hond een prima auto om de kinderwagen, de slee en alle wintersport spullen in te vervoeren. Uitgerust uit en thuis met deze luxe bestelwagen. Zeker een aanrader.
Boogschutterstraat 1-43
7324 AE Apeldoorn